Guest Betis

Sås till rökt lax.

8 inlägg i detta ämne

Sås till varmrökt lax.

2 dl vispgrädde

1 pkt fryst dill (hellre ersatt av finhackad färsk då)

3msk majonäs

1,5 tsk fransk senap

salt peppar

Vispa grädden lite lagom tjock, rör i resten och smaka av.

Klart!!!

Serveras med fördel till varmrökt lax och kokt potatis (gärna färsk)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser
Sås till varmrökt lax.

2 dl vispgrädde

1 pkt fryst dill (hellre ersatt av finhackad färsk då)

3msk majonäs

1,5 tsk fransk senap

salt peppar

Vispa grädden lite lagom tjock, rör i resten och smaka av.

Klart!!!

Serveras med fördel till varmrökt lax och kokt potatis (gärna färsk)

Kommer 3 och msk bli osams nu?  ;) ;D

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser
Synen har du fan inget fel på... ;D ;D ;D

Du bad om det ;) ;D ;D

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Här kommer ett till. Mängderna är ungefärliga...

1 burk creme fraiche

3 msk finhackad scarlottenlök

Löjrom - så mycket du har råd med. Annars funkar röd stenbit.

Spetsa med cayennepeppar.

Rör och servera. Skall vara mycket rom, grov och härlig. Sjukt gott...

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser
Här kommer ett till. Mängderna är ungefärliga...

1 burk creme fraiche

3 msk finhackad scarlottenlök

Löjrom - så mycket du har råd med. Annars funkar röd stenbit.

Spetsa med cayennepeppar.

Rör och servera. Skall vara mycket rom, grov och härlig. Sjukt gott...

Ganska likt mitt

Mitt är:

Byt ut scarlottenlöken mot en rödlök

+Skvätt olivolja

+ dill

+Stenbitsrom

Jaa, då var det bara Creme fraichen som var lika......... ;)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser
Ganska likt mitt

Mitt är:

Byt ut scarlottenlöken mot en rödlök

+Skvätt olivolja

+ dill

+Stenbitsrom

Jaa, då var det bara Creme fraichen som var lika......... ;)

som sagt var, det är en skiss, rödlök brukar jag kanske också köra med, men scharlotten är lite soft och underskattad...  8) Dill kan kvitta... Däremot kan jag ge er ett grymt recept på en kall sås till inkokt, kall gös:

Gräddfil

majonnäs

senap

sjukt mycket hackad dill

ev en nypa socker

ätes med snöbollspotatis och kokt kall gösjävel

(farmors recept)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt samhälle. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.


Logga in nu

  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    Inga registrerade användare tittar på detta sida.