border=
 border=
%AM, %20 %452 %2012 %11:%sep

120 centimeter monstergädda landad av Niklaus Bauer

Skrivet av

Niklaus Bauer och Marcus Hermansson satte sig i båten klockan 06.00 och gav sig ut på gäddjakt i Forshaga. Efter bara några minuter så lyckades Marcus Hermansson kroka en liten gädda på ca 3,5 kilo, som returnerade snabbt. Det var runt 06.30 var som det hela började.

Niklaus lägger ett perfekt kast en halvmeter från land. Redan första draget i linan så smäller det till rejält. Han sätter full press och förstår direkt att det är en fin fisk. Efter en stunds fight lyckades grabbarna se stjärtfenan bryta ytan, då förstod de båda att fisken var minst åtta kilo. Efter ytterligare en stund så får de upp fisken till ytan och inser att fisken är över 10 kilo. Marcus ror in båten till land medan Niklaus avslutar drillen. När de kom i land så mättes och vägdes monstergäddan. Fisken var 11,7 kilo tung och mätte hela 120 centimeter!!

Fisken fick därefter simma tillbaka och Niklaus och Marcus stod kvar och beundrade den grymma fisken en stund innan den simmade vidare. Gäddan är Niklaus största någonsin och den fångades på ett Vision Big Daddy 9 fot klass 9 flugspö laddat med en Sheephead fluga med en lös conehead framför.

Edgeredaktionen riktar ett stort grattis till Niklaus Bauer och kan även meddela att Niklaus lovat premiera den första edgemedlemmen som drar en längre gädda än den här på fluga i september eller oktober.

Första forummedlemmen som mailar in en bild till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med en längre gädda vinner en Sheepheadfluga av samma typ som Niklaus drog gäddan på bunden av honom själv.

Diskutera gärna nyheten med medlemmarna i vårat forum: Direktlänk 

Senast ändrad %AM, %22 %362 %2013 %08:%nov
Foruminlägg