border=
 border=
Kim Hagström

Kim Hagström

Född 1974, och bor vid Hossmoåns mynning strax söder om Kalmar. Jobbar just nu inom outdoorbranschen i återförsäljarledet, men har tidigare både jobbat som konfektionsansvarig på Loop och som producent av kläder för många av de mest kända outdoor märken i Skandinavien, då främst Gore-Tex produktion. Jag är flugfiskare sedan 12 års åldern, men jag gillar även att meta, fiska jerkbait. Ytfiske är det mest spännande man kan göra vare sig det är med fluga eller spinn. Flugfiske efter öring och harr är min absoluta favorit. Förutom fiske är det familjen och gitarren i metalbandet Cain som gäller.​​​​​​​​​​​​​​

Det första som slå mig när jag plockar upp jackan är hur fin finish det är på den. Det är en mycket välgjord jacka där tejpningen är mycket snyggt gjord. Det är faktiskt sällan man ser det även hos betydligt ”kändare” märken inom outdoor.

Jag har under sex månader använt och testat Sealskinz Sporting Glove som är designad för sportfiske och jakt. Denna handske har utformning som en så kallad torghandske, med möjlighet att fälla bak tumme och pekfinger så man får fram fingrarna utan att behöva ta av handsken.

Foruminlägg