Hoppa till innehåll

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Senaste timmen
 2. Jonas_o

  Vision kust jacka

  Hitta en oanvänd Vision kust jacka hemma... Storlek Medium..1500kr fraktat
 3. I går
 4. Olsson87

  Scott klass 6 med butt

  Söker en kust sexa av märket Scott. mvh
 5. magnolia

  Dubbeldrag - fel på spöt?

  Det finns en del bilvårdsprodukter typ Turtle Cockpit Shine pad som fungerar utmärkt på linor av vinyl (kanske inte lika bra för uretan-baserade linor från Airflo?). Skulle säkert kosta fem gånger mer om dessa produkter var riktade mot flugfisket....🤑
 6. _tobbe_

  Mellanljusnan!

  2 turer har det blivit i år. Båda till hovrahällan södra sidan. En gång i söndags då jag fick ett gäng harr men bara smått. Ikväll blev det en kort sväng. 2 harr men många tappade. Tror jag kom i slutet av en huggperiod. Rätt bra vattenstånd nu för platsen jag var på men lite lägre skulle inte skada.
 7. JAg använder aldrig mindre än stl 10 till laxfisket, kör också med Owner Stinger STN-36BC bara för att den är så vass. Har tidigare kört med Kamasan B990. Har du styrslang eller lös krok? I så fall kan du ju gå på en krok med rund ögla? Kör du någonsin med enkelkrok, då är kanske karpkrokar ett alternativ? Annars kan du kolla på specimen eller gäddfiskarnas krokar, dom har rätt små krokar till betes tackle,jag har några varianter men har inte askarna framme och minns inte vad dom heter. Ska se om jag kan gräva fram dom imorgon.
 8. Harrkungens

  Köpes: Guideline LPXE 15' / Loop Cross-S1 15' / Loop SX 14'

  LTS Across 15 fot ?
 9. Flyrod

  Dubbeldrag - fel på spöt?

  Vad är det för lina som vi talar om? Att linan utsätts för vatten och slutar glida i spöringarna är ett säkert tecken på klister-coating. Detta sker med alla linor i olika grad. Toppöglan måste trots det fixas.
 10. Oden

  Köpes: Guideline LPXE 15' / Loop Cross-S1 15' / Loop SX 14'

  Jag har ett lpxe 14,8” att sälja. Har knappt använt det själv efter att jag köpte det beg förra vintern. Säljer då jag köpte ett hardy 15” istället. Kan skicka bild om du är intresserad. /Christian
 11. fiske-phille

  Jc

  Någon som har en nacke liggandes till en rimlig peng? Pm:a
 12. gurchan

  Fishline

  instämmer också helt och fullt.
 13. Martinrutger

  Hardy shadow #7

  Vet inget om spöt... eller Fiske.se... Men de säljer Hardy Shadow 10' #7 för 1999:- Martin
 14. Skuttfan

  Scierra Aerial fluglinor

  Köper 7an
 15. Gott. Du kan swisha till 0760441501 och återkomms med adress. Mvh Göran Näslund.

   

 16. Monxen

  Hardy the Duchess 4"

  Rullen är som ny och endast använd ett fåtal gånger. Finns inga märken eller skador. Kan låta backing och skjutlina vara kvar vid snabb affär. 3500kr + frakt.
 17. Lill-Niklas

  Havsöring eller lax?

  Ingen lax är det iallafall, men kan hålla med om att det är laxdrag i den.
 18. Sahlberg

  Fishline

  Samma här (fast typ 10-12 min, bor i Viby) 😂. "Jag ska bara åka till Bauhaus och köpa lite grejer".... (För de som inte bor i krokarna så ligger Bauhaus väldigt nära) Visst, jag kanske är lite partisk eftersom jag hänger där rätt mycket men det är en riktigt bra butik som aldrig gjort mig besviken.
 19. Kricke26

  Nu börjas det...

  Tips... 1. Låt nätet ligga, avvakta, plocka personen som plockar nätet.... Eller, 2. Låt nätet ligga, lägg en tracker i bojen, eller nån död fisk eller nåt, följ trackern... 3. Använd fantasin, installera en app på din iPhone, lägg din iPhone i en påse, tryck ner den i halsen på en sik, hitta din iPhone.... 3 kompetenta förslag som alla vinner över att dra upp nätet o lägga ut d i lokalblaskan, tycker jag... Med vänlig hälsning, K
 20. lasse81

  Hardy shadow #7

  Hej, Jag är ute efter ett spö att kunna ta till när man vill fiska stora streamers i större älvar och är lite nyfiken på Hardy shadow #7 9,6´. Jag har sett en del omdömen om Hardy shadow i lägre linklasser men hittar inte mycket angående de lite tyngre. Är det någon här som har erfarenheter av just detta spö?
 21. Greenwell25

  Problem med Rio sjunklina

  Jag har inhandlat Rio sjunklina deep 5 som inte fungerar. En fruktansvärt översläng sista metern vid booby fiske. Satte på en 12 fots tafs 0.26 vilket dämpade överslängen lite men totalt omöjligt att lägga ut en fluga. Försäljaren har varit i kontakt med återförsäljaren och de säger att linan ser ut så??? Kan inte Rio tillverka en lina som kan lägga ut en fluga och som kostar nästan 900 kr då kan man bli lite bekymrad. Går inte att reklamera i dagsläget då linan är använd. Har någon annan haft liknande problem. Linan skickas nu till återförsäljaren för bedömning. Blir AR om inte jag får en lösning på detta
 22. BoobieNewbie

  Fishline

  Instämmer, fantastiskt gäng! Nu har jag ju oturen att bo 5 minuter därifrån.. Blir fan dyrt! "Ska bara kolla lite. .."
 23. Meritaimen

  Nu börjas det...

  Bra kap. Hitta ägaren kanske svårare.
 24. Andreas89

  Dubbeldrag - fel på spöt?

  En annan variant är lägg linan i ljummet tvålat vatten i en hink -> låt ligga en stund -> torka ren ett par gånger genom trasa -> applicera lingucka (typ Cobra Spit från flugor.se om du har en lina från dom) -> låt ligga över natten -> buffa linan genom en torr trasa när du vevar på den på spolen igen. Klart. Tar inte så lång tid. Inte lika smidigt som sån där spray man sprayar direkt på spolen vid fisket men du slipper se ut som att du varit knökpackad och ätit en calzone utan servetter och bestick. Men fixa toppöglan först och främst, ligger den i linje med spöt har du ju maximal bromskraft genom den.
 25. hcw.Lidman

  Dubbeldrag - fel på spöt?

  Vill inbilla mig att Tiemco linmedel fick mina linor att skjuta något längre, men... Effekten varar inte så länge, det fastnar skit på linan hela tiden, du får trots utförligt avlägsnande av överflödigt linmedel fläckar på allt och alla runtomkring dig t ex rullen, korken, solglasögonen/ögonen, bilens inredning osv.. Med andra ord det ser ut som man varit knökpackad och ätit en calzone utan servetter och bestick. Men det är värt besväret, får lov att vara det när man köpt sig 2 burkar... Testa!
 26. konungen87

  Costa del mar 580 G säljes

  Hej.Säljer mina Costa del Mar 580 g modell Blackfin då dom inte passade mitt huvud.Nypris: 2300 sek (se länk https://www.willyssportfiske.se/p/ko...rror-580g.html) Obs! De i länken är silverfärgat glas, mina är kopparlins.Mitt pris: 1300 sek. Glasen är fantastiska, det bästa jag provat! Observera att detta är modellen med glas benämnd G och inte plastglas (de benämns 580 P)Smsa eller skriv PM för fler bilder. Mvh Erik
 1. Ladda mer aktiviteter
×