All aktivitet

This stream auto-updates   

 1. Senaste timmen
 2. En så enkel sak som att använda glasögon/skyddsglasögon..inte bara som "Fiskebrillor"...ett misstag!..så kan en vara blind..på ena ögat.
 3. Denna händelse borde ju göra oss andra i detta Forum att vi diskuterar mer om säkerheten om & med fisket!..Säkerheten är A & O inom allt..även om en glömmer det. Finns faror med allt.
 4. im6 loomis price?
 5. Tragiskt för alla närstående!!!!
 6. Lite fantasi!!! ..det är gratis Kent.
 7. Köper det, men det är en annan tråd det...
 8. Tänk dig Pitkäkoski! ..ett felsteg...inte bra.. må personen R.I.P
 9. Han är ju funnen nu. Det är en liten värld vi lever i, vi flugfiskare, och det är säkert en hel del som känner eller känner till honom. Så fruktansvärt tragiskt. En spännande dag vid älven i sällskap med vänner, allt är som det ska, och så snubblar man och faller i vattnet. Sen är det slut. Det går inte att förstå. Stackars man och alla hans familjemedlemmar och vänner.
 10. Bara att skruva fast den när spöt är ute ur tuben..det är kombon spö-lina som är det viktigaste!! Rullen vart med bara för att.... Att nått bara för att det är snyggt! ..köper jag ej.! Allt skall funka..är det viktigast!..vad gudomligt det kan bli då.
 11. Hur kommer rullen in??? Och ämnet på tråden är???...
 12. Världens bästa lina + världens bästa spö...hur svårt kan det vara..sen att jag är duktig på att just Fiska! ..svårt att förstå kombon.
 13. I dag
 14. Har svårt att få ihop det till ämnet på tråden!!!...
 15. Testad, en gång. Pris 400 kr
 16. Lite fantasi är det enda som krävs! ..helt gratis dessutom.
 17. PM
 18. Fin bild Ismo!!! Lite svårt att se kombon bara....
 19. En Vision Koma rulle,Spö..NativeRun GLX10' #8..linan på rullen är en Cortland Trout Boss HTx WF-8-F
 20. 20-25gr! ..då är sällan Myggen igång. Då kan en stå i endast vadarskor,flytunderställ(över å under)..är det då för varmt!...då kan en lika gärna lapa öl.
 21. Tycker det är synd att det inte finns något som känns helt optimalt. En solig dag med 20-25 grader är ju flytunderstället alldeles för varmt. Hade velat haft något liknande men helt utan värmande egenskaper.
 22. Jag har ett par vadarskor från Patagonia ( RiverWalker ) som jag inte har användning av. Mycket lätta och med gummisula med Simms dub under. Använda ca 5 dagar så dom är i utmärkt skick. Stl 9 ( jag har stl 41,5 i vanliga skor och dessa passar mig bra ) Pris: 400:- så står jag för frakten PM:a om du har intresse eller frågor. Ej prutbart.
 23. Har en Hardy Ultralite FW DD 3000 som jag gärna byter mot en Sage Click 0-2 eller 3-5 i färgen Stealth (mattsvarta). Hojta om det är intressant, min rulle är i princip ny utan ett enda märke så gärna förslag på liknande skick. Mvh Ted
 24. Det blir att kränga på det en äger numer!..& att uppdatera sig med annat.
 25. Jag gillar när öringarna ser ut sådär. Även om dom inte är så stora!..så ser dom gamla ut. Inte som H-öringar en vet inte om dom väger 1kg lr. 4kg...dom ser så barnsliga ut..
 26. Jag är ute efter ett nytt kustspö men jag avvaktar, det är många godbitar ute till försäljning nu och jag föredrar något som jag hinner provkasta. Jag återkommer om det blir aktuellt. Tack för infon!
 27. Säljer ett obetydligt använt guideline spö. Grymt spö för lax / Havsöring. Perfekt för landlax i Vättern. Pris 1500kr
 1. Ladda mer aktiviteter