Hoppa till innehåll

Edgeflyfishing Casting Cup 2018

Edgeflyfishing Casting Cup är en av Sportfiskemässans största publikmagneter och i år blir det nionde året i rad som tävlingen avgörs på mässgolvet. Alla som vill kan vara med och utmana ett flertal av våra bästa flugkastare.
Vi tävlar som vanligt i tre disipliner: One Shot, Switchcast och Trout Distance. Varje dag är det kval på förmiddagarna och finalen går under eftermiddagen. Ta chansen och delta själv eller var med och heja fram deltagarna i publikhavet som omger kastbanan.

Sportfiskemässan går i år på Stockholmsmässan i Älvsjö 16-18 mars.

Subforums

 1. Edgeflyfishing One Shot Competition 2018

  Vi tävlar i att kasta så långt som möjligt genom att lyfta linan från golvet och sen kasta ut. Deltagarna har bara ett försök. 

  7
  Inlägg
 2. Edgeflyfishing Switch Cast Competition 2018

  Tävlingen går ut på att kasta så långt som möjligt med ett underhandskast. Linan eller tafsen måste ankra i vattenspegeln för att kastet ska räknas som godkänt. Varje deltagare har två minuter på sig att kasta och det är det längsta kastet som räknas.

  3
  Inlägg
 3. Edgeflyfishing Trout Distance Competition 2018

  Vi tävlar i den klassiska grenen Trout distance. det gäller att kasta så långt som möjligt med ett överhandskast. Varje tävlande har två minuter på sig och längsta kastet räknas.

  6
  Inlägg
 4. 1 270
  Inlägg

0 ämnen i detta forum

Det finns inga ämnen i det här forumet ännu

 • Användare som läser detta    0 medlemmar

  Inga registrerade användare tittar på detta sida.

×