Jump to content

Blogs

Jodå, Borrsjöån & Lungsjöån lever!

Nästan 3 år senare….! Planerna för Håbos planerade kraftverksbygge i Lungsjöån tog mycket energi och jag fick tydligt uppleva vilka lögner och metoder som styr samhället, människans egoistiska sida är en vidrig och värdelös egenskap!   Nu gick allt bra och planerna för ett värdelöst kraftverksbygge är nu skrotat. Istället kommer maskinerna från den ”vänliga” sidan och en jätterestaurering/återställning efter flottningsepoken inledas nu till sommaren. En så jäkla härligt

hagborg

hagborg

Back again...

Efter en lång frånvaro från Edge så har man nog hittat tillbaka. Men enligt mig så verkar det som att trycket här har sjunkit betydligt. Men men, efter många äventyr med både egen firma och fisketurer på kusten och åar mm, så kanske man skall försöka skriva av sig lite iaf.

GuDis_ABEL

GuDis_ABEL

Sightfishing i Tiveden?

Ja det är möjligt. Vår vän Nichlas var ikväll förbi Bergsjön där mängder av små nattisar kläckte. När han stod lite högre upp på klipporna så kunde han se de landnära fiskarna och planera sitt fiske utefter deras födoväg. Grymt! Livat värre i Bergsjön!

Andreas Jacobson

Andreas Jacobson

Kurser på G!

Vi har några inbokade nybörjarkurser som det finns platser till. Just nu är det 31 maj, 3 juli och 22 juli. Har du ett annat datum som passar bättre är det bara att höra av sig till oss.

Andreas Jacobson

Andreas Jacobson

Supernöjda fransmän!

Igår hade vi några fransmän på besök. De ville ha ett avbräck i sitt gäddfiske. Deras guide bokade in dem hos oss och stora sjön. Fick sms av guiden på kvällen att fransmännen avbrutit fisket tidigare och åkt hem. Det visade sig att de var så supernöjda med fisket och miljön hos oss att de ville överraska guiden med middag. De hade bränt 4 fiskar efter vansinniga tokrusningar! Maxad upplevelse alltså Fisket har tagit fart på riktigt! Idag är vi fullbokade men imorgon finns det plats...för den

Andreas Jacobson

Andreas Jacobson

×
×
  • Create New...