Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Hejsan på er alla härliga Edgare! Nu börjar vi ladda inför vårens Gäddflugfiske sedan vi gjort ett geografiskt hopp ned till Älmhult. Så nu är flugbindning och andra förberedelser i full gång. Men jag undrar om ni som kanske är något mer uppdaterade på utrustning inom Gäddflugfisket än jag är har någon koll om det finns någon smidig variant på beteslås. Själv kör jag med fjäderring, det funkar bra men är något bökigt vid flugbyte. Några bra förslag? Mvh Joel Frank.
 3. Tack kompis! Gick tyvärr inte att skicka meddelande till säljaren och sen ser handtaget lite skadat ut på bilden så vi får se. 😅 Trevlig helg!
 4. Ännu en gång tack för tipset. Det har löst sig nu.
 5. Min dröm i fantasin är i urskogslandet utan folk där en mindre älv flyter fram i varierad terräng. Med både grov Harr och stor Öring. Kanada har en hel del drömvatten med vildmark och svartbjörnar!
 6. Gör ditt liv enklare och använd en VPN så kan du använda alla tjänster och slippa göra din vardag omständigare utan att behöva tänka på spårning Även sociala medier går att använda förhållandevid anonymt om man är sparsam med att fylla i information och använder ett smeknamn eller liknande. Givetvis har ägarna av dessa tjänster börjat inse även det nu och t.ex nya användare som registreras på YouTube kan behöva identifiera sig för att låsa upp kontot m.m. men den diskussionen hör till en annan tråd
 7. Today
 8. Ägare facebook! Inga kommentarer! Lite samma med google som jag inte använt på snart 20år. Finns andra alternativ utan spårning.
 9. Finns ett 9,6ft på blocket 👍
 10. Haha, ja precis. Tack för den 🤪
 11. YoSki

  Ismopuppor

  Har numera slut i #10 tyvärr, fåtal #14 och massor med #12 kvar 🙂
 12. Hej alla, tänkte dra igång ett par flugfiskekurser i Stockholm. Har tidigare haft kurser för studiefrämjandet men numera tänkte köra egen regi då jag ändå har enskild firma (skriver artiklar). Men så dök frågan upp kring försäkring i mitt huvud. Är det något man bör ha och vad bör den täcka? Hur gör ni andra som håller kurser? Kan man friskriva sig?
 13. https://www.facebook.com/groups/352639138244024/permalink/1959386734235915/
 14. Tror spöt du menar är Guideline stoked? 🙂
 15. Rulle guideline halo 67 ny Lina coastal evolve klass 6 slow i Ny. Spö guideline stoke klass 7 fin skick
 16. Hej. Har ett CF Burkheimer 990-4 SWP 9”#9 Custombyggt, ruggigt snygg bygge i mycket bra skick. Tub och socka givetvis. Pris 3650:- inkl spårbar frakt. Svar i PM om intresse. Mvh Anders
 17. Jag trodde mig ha sett uttrar ett flertal gånger förra året nära kusten FullSizeRender.mov , men när jag undersökte saken närmare visade det sig vara mink. Förrymd pälsmink ifrån Danmark. Corona-mink. Zombie-mink.
 18. MIKAC

  GL 3D+ 37g 9/10

  Ja absolute ny eller beg? pris??
 19. Tobbe

  Vision Onki 8' #4

  Intresserad av att köpa Vision Onki 8' #4. /Tobbe
 20. Tack för jättebra tips! Det är såklart helt rätt att tyngden på flugan blir avgörande. Jag kanske bara ska försöka anpassa fisket så att jag fiskar med lite lättare flugor så jag kan hålla nere klassen. Funderar lite på en greyline #6 och sen en intermediate slow. Har fiskat harr med upphängare förut på en klass 5 men då är det aldrig särskilt långa kast. Alltid gillat upphängarefisket faktiskt. Kul att testa det på havsöringen också.
 21. Säljer en av mina Vision CDC rullar. Superfint skick, för Lina 3/4. 1350:- inklusive frakt. Skicka PM
 22. Slutade med att jag tog en sculpting flash fiber att ha som både extra kroppsvolym (speciellt till "huvudet") och stjärt.
 23. Uttern är nog skälet till att det inte blev något. Jag har kastat sten på både islom och utter under mina fisken, fast det är ju jag det. 🤪
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...