Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Just att få prata..en någon som fattar det jag giort! åå HUR!!! jag tänker Är gukld värt!
 3. Today
 4. Tack SJÄLV! Bara roligt på en som LYSSNAR!!!
 5. Yesterday
 6. Tack Ismo!! Ett stycke historia, svårt att beskriva men stort för mig! Förstår vad du menar med benen, jag ska hålla utkik! Jag kör röven lite fetare nu känns Jäklarns rätt. För folk som inte förstår är det ju som att man fått en intervju med Bond och fått ta del av första bondbilen! 👏😎 Episkt!
 7. Säljer nu mitt bindstäd då jag tänkt pröva nytt för skojs skull, kanonskick och väl omhändertaget. Livstids garanti 3500:- snabb affär, finns i Trollhättan eller kan skickas
 8. Släppt i Usa och på deras europa sida kostar det 900 respektive 1100 euro.
 9. ptr

  Danielsson original

  Beställt! Blev en nymph, är den avskräckande liten när jag ser den irl byter jag till en dryfly men tror detta blir bra !
 10. Kul o höra att slitet verkar gett resultat =)... O den där 5:an sen!!! En sån vill man ju ha 😃
 11. Det har fångats monster idag: https://www.instagram.com/p/Cqfds-wrnmS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 12. Loop opti speedrunner (NASF-edition) 200 meter backning + Bonefishlina airflow tropical #8 Aldrig använd = Nyskick 4900:- plus ev frakt Bilder kan skickas via mms vid intresse!
 13. 7 upp med topp på 55, verkar som fisket var rätt bra överlag för de flesta ute idag
 14. En upp på 46 cm och en tappad idag.
 15. Precis! 6 stycken för mig idag och två tappade. Men bara en godkänd (besa) som fick gå tillbaks. Ska testa lite nya ställen imorgon och hoppas jag kan rapportera om blank och fin fisk då istället.
 16. Om du tänker på Jocke som typ åker bättre skateboard än jag skulle klara på ett datorspel så ja, då är det Vert Jocke😂😎✌🏻
 17. Ganska låg aktivitet i viken jag hände mellan 09 och 15:30 ish. Brände 2 st som jag inte tror var godkända och landade en plutt som var ganska tjock. Alla tog på upphängaren.
 18. Gick lite bättre än väntat och som jag trodde blev det lite aktivitet och en huggperiodpå EM med stigande temp och tidvatten. Fick 4st, varav en godkänd (50cm). Kompisen fick en, också på 50, och tappade en till i samma storleksklass.
 19. Knäpp premiär idag för min del. Uppe före frugan var vaken och ut. Fyra kast senare i -1 grad och ca 12 mps frös jag duktigt om fingrarna. Drog några till och åkte hem. Frugan var vaken och inte glad. Mysko så jag frågade vad det var. Hon informerade mig om att jag hade visst glömt något. Va? Vi skulle till Ullared idag! Eh... Jaja. Skitväder så bara att duscha och göra sig i ordning och se glad ut. Där var det den vanliga shoppingbrottningen/stock car racet med kundvagnar så jag flydde ner i källaren för att andas lite på slutet innan köandet tog vid. Då händer det. En kvinna ur personalen svänger ut ur en av deras lageringångar med ett gäng spötuber i famnen. Lägger på en hylla och in på lagret igen. Jag tänkte väl mest att vad fasen jag får la kolla iaf. Ja. Det var sage i alla tuber! Äldre serier, jag såg method, salt och pulse. Jag lyckades hitta ett pulse 596 för 2495, men där nog 7-8 stycken till kvar i hyllan av blandade klasser och serier. Happy shopping!
 20. Vi avsluta på 6 upp. Två godkända 52, 45. Härlig dag🤗
 21. Hej, jag har en #9 flyt body om du önskar byta.
 22. Sträckan vi fiskar på är ledig v30 och på öppningen, så är det någon som vill ta sista chansen att fiska där på några år så hör av er till mig så berättar jag mer. 2-4 fiskare, ca 1,3 km bra och varierad sträcka att fiska på. Hytta med kök, sovrum, toalett och dusch, samt en hytta bredvid med sängplatser.
 23. DU!!!..kan skita ner dig!...att du kan skita ner dig ! ..är nog ingen örverraskning! Berätta hur du "torkar dig!...tror inte många vet
 24. @Ismo Jag beställer gärna 50st puppor stl 28 för att imiterar en pygmé-art vi har här nere. Kompispris?
 25. Har nu skickat åt både Bobban å Yoski!!! ...grundläggande..Hur en gör en Puppa...bildligt! Hoppas dom förmedlar detta!
 26. VAK

  Loop Greyline 696

  Väl värt pengarna 👌
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...