Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sahlberg

  Scott G2 885

  Upp och sänkt pris
 3. Jag eloxera en loop dryfly på mitt gamla jobb för ca 15år sedan,den blev grön... Den såldes o vet inte vem som äger den nu.. För övrigt så eloxerades alla Loop/Danielsson rullar i skultuna för ca 20år sedan innan dom skaffade egen eloxering. Är rullen använd o kantstött så får man putsa o polera noga innan eloxering.. Alla repor o märken kommer annars synas igenom..
 4. JSC

  Färggrann flugrulle

  Tack ska kolla med dom. Köpa en Dry Fly om dom kan eloxera den ORANGE 😍😍😍
 5. 1200:- och bor inte i Örebro
 6. Today
 7. Du är inte intresserad M. Thors?
 8. Äntligen lite snö och ljus!
 9. Långfärdsskridskor och inspekterat isen.
 10. Aldrig använd. Bytes mot loop opti dryfly eller danielsson lw 4seven
 11. Kan du ta någon närbild på en fjäder där du böjer den så man kan se kvalitén lite bättre? 😊
 12. Hej, Då är det definitivt ett rullkast/speykast du ska göra. Vilket beror på så många parametrar, några grundläggande, från vilket håll blåser det? Kasta över den axel som fluglinan blåser bort från dig. Riktningsförändring, vissa kast är lättare att använda för större vinklar. Hur mycket plats har du bakom dig? Titta på filmen nedan från RIO med Simon Gawesworth, sedan är det bara gå ut och träna med den wf-lina du har. Vissa wf-linor passar bättre än andra. Vilken wf-lina har du idag? Var fiskar du? sjö/hav eller rinnande vatten osv. Olika situationer har olika behov det finns en lina för varje tillfälle, om man vill.. Speykast med enhands
 13. Bigsalmon

  Färggrann flugrulle

  Hama eloxering i Katrineholm fixade Emanuelssons rullar och han är känd för att vara perfektionist. Det kostar nästan ingenting. Jag frågade för ett par år sedan, och en lös spole skulle kosta 50 spänn! Men det går bara med svarvade rullar. Det funkar inte på gjutna.
 14. JSC

  Färggrann flugrulle

  Blivit förtjust i färgglada flugrullar och letat efter en men hittar inget som verkar vettigt utan att kosta rejält, behöver absolut inte vara en premium rulle. Egentligen är det linförvaring till det öringfisket jag bedriver och utseendet är det ”viktigaste”. Piscifun, Maxcatch och andra Kinarullar finns i snygga färger och är sinneslöst billiga enda jag tvekar till är att dom inte finns med fullframe. Många dyrare rullar finns i grymma färger men även dom utan fullframe. Fiskar 99,9% trout spey, micro skagit och tunna skjutlinor som glider emellan spole o rullhus. Har ni tips på nån rulle? En Danielsson dry fly i orange, lila, blå vore 😍 Någon som eloxerat en rulle eller vet var man skulle kunna göra det och inte bara spolen. Undrar varför inte Danielsson erbjuder flera färger på sina rullar? Borde nog kunna öka försäljningen eller är det en större kostnad att tillverka rullarna i olika färger? Tänk att få välja färg på spole rullhus m.m En helt ny modell kostar en hel del att ta fram men andra färger på befintliga modeller kan ju inte vara en större kostnad? Eller?
 15. Tackar! Av någon konstig anledning har jag aldrig tagit mig till mässan tidigare, så blir ett trevligt premiärbesök.
 16. Vi har konstigt väder nu för tiden 🤔
 17. Vladimir

  Go pro 3+

  Tänkte kolla om det finns intresse för min reserv kamera. Det som syns på bilden ingår och allt fungerar som det skall. Två hus, ett för under vatten och ett för ovan som ej täcker ljudingången, bröst sele, 4 batterier, sugkoppfäste, fjärr till kameran mm.. Pris 800:- eller ge ett bud som känns bra
 18. har ingen användning för denna och måste därför väck. Ingen aning vad den är värd Så nämn en peng som känns rätt..
 19. Tjena, undrar om nån har läst den boken o isf vad tycker ni om det?
 20. F3W 4seven No 86 Väldigt sparsamt använd men med spår av användning. Backing ingår Finns utanför Örebro men kan skickas Bud
 21. Line-speed; jag försöker inte vara kaxig, jag bara tycker att det är roligt med alla dessa konstiga namn. Har man flugfiskat i många år och i många konstiga situationer, så har man också stått och viftat i vild frustration för att få ut linan. Rätt vad det är så lyckas man och utvecklar då vissa olika kast... och sedan får man höra att det finns ett namn på just det sättet att kasta. Tyckte mest det var kul. Roligt namn också... snap T!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...