Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Är på jakt efter ett cross s1 #5 även ett x7 #5 är av intresse om nu nån har ett att sälja! pm:a om ni har nått att sälja
 3. Today
 4. Tack för alla tips😀Kan tänka mig både nytt och begagnat, blev lite sugen på att testa Scott. Har haft både Sage, Hardy, Guideline och Loopspön tidigare. Vilket spö från Scott 15´har ni bäst erfarenhet av? Finns det nån därute som har ett beggat i nyskick?
 5. Ytterligare lite längre pris så kanske någon nappar 🙂 Nu 400kr
 6. Har ett Guideline Alpha 9' #6-7. 500kr plus frakt. Skick begagnat men allt helt. Är det intressant så kan jag lägga upp lite bilder.
 7. Alla gamla fabriksbyggda (light touch, signature series samt scandinavia) jag sett har haft ett karakteristiskt rullfäste i stil med det på spöt jag länkar till. Därtill ganska ”bulliga” lackningar på lindningarna. https://thereelmarket.com/products/powell-dry-fly-df80-1-fly-fishing-rod-8-4-5wt-w-tube-and-sock?variant=12321682194479
 8. Söker en sexa för havsöring. Behöver inte vara några premiumspön, så billigt som möjligt men i gott skick.
 9. Yesterday
 10. Jag är också tveksam. Men jag vet inte...
 11. Söker ett Vision Cult Fiber 7'6'' #7-8 i bra skick. Vill du sälja ett sådant så kontakta mej via IM. Mvh Mats
 12. Hej. Jo har ett sådant spö. Tycker det är riktigt bra, lättkastat och når bra kastlängder om det behövs. Vet inte riktigt vad jag ska jämföra med men det är inte styvt utan rätt djup med mediumsnabb aktion. Brukar köra 37-38 gram på det men det tål lite till om man önskar det. Ett bra spö helt enkelt.😊
 13. Utan att ha speciellt mycket på fötterna har jag för mig att Powell övergav sina klassiska rullfästen efter ett tag. De behöll dem på sina canespön, och ev sina dyraste kolfiberserier, men valde billigare fästen på resten. Nånting säger mig att @Christian har input i ämnet.
 14. På jobbet,,,,, Nä.... Men det blev en härlig tur på isen efter jobbet😎
 15. Tackar ! Misstänkte det tyvärr
 16. Tack för frågan men loomiset är inte intressant för mig.
 17. Sannolikt inte, Powell’s såg annorlunda ut.
 18. håller med ola. gått en del och väldigt bra med insekter när det kläcker. men öringen som finns är få och rätt småvuxen av sig. finns på ett par platser i ån dock. kolla i snöfflebodaån och vilshultsån istället om du vill ut en runda. midre vatten men betydligt mer öring i dom åarna. har ju inte så långt till gustavsfors annars från olofström, kankse kan vara något .
 19. Vision aqua slingbag 400+frakt Guideline linväska 200+frakt
 20. Kom över ett par Powell Light Touch ! Funderar på om det är fabriksbyggda spön ? Syftar på rullfästet !
 21. Jag kört Hardy Zephrus 15,1' #10-11 med Hardy Rocket Head #10/11 693 grains är den om jag inte minns fel
 22. Har ett G.loomis GLX stinger 14 fot (3 delat).
 23. Säljer Scierra Traxion 2 #9/11 med lite skavanker som inte påverkar funktionen ! Pris ! 1000:- inklusive frakt ! Hälsningar Robichaud !
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...