Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kamazan

  Gäddspö!

  Har ett som nytt red bon 9fot 9# 4 delat. Bra spö,du får det för 500 med frakt.
 3. En Shimano rarenium 2500 eller en Shimano stella FI 4000 kan det vara av intresse?
 4. Today
 5. M.Thors

  Sage klass 5

  Fick du mitt pm om ett SP 590-3 senast?
 6. Oki... Det är inte så långt, han är från Norberg.
 7. Hej! Jag köper rullen. Är den vänstervevad?
 8. Frostis

  Sage klass 5

  Provar igen, det mesta av intresse. 9 fot, PM: gärna.
 9. Säljer detta tre-delade spö i nyskick. Bra aktion och kastar en 6:a eller 7:a , men du bör ha ganska starka handleder (vilket inte jag har). Pris 300 kr vid avhämtning i Uppsala. Fodral och tub ingår. Håkan 073-5701445 Provkasta är gratis, så även ev. kasttips!
 10. salmo prutta

  Gäddspö!

  Förr eller senare dyker det upp något, lycka till! Rickard.
 11. djkj

  Övre Kaitum

  Nu hemkommen efter en vecka i Kaitum med ett fantastiskt fiske. Vi fiskade 10-11 km. nedströms Tjuonajokk i Kuhkakselet Samtliga deltagare snittade på 10-20 Harrar på 45-50 cm dagligen, och några enstaka strax över 50 cm. och några ytterst få under 40cm. Även en och annan öring fick syna insidan på håven, dessa var dock mindre. Skulle tro att det vi fick var 50% på torrt och 50% förtyngda nymfer. Vattenståndet var nära på det normala, som vi var oroliga för att det skulle vara högt. och vi såg inte en enda annan fiskare vilket också det var ett stort plus.
 12. Glen2

  ULS Hybrid

  Hej , tänkte kolla om någon har erfarenhet av Guidelines ULS Hybrid. Skulle vilja ha ett spö som lämpar sig för lite större flugor . Tänkte det kunde vara roligt att prova på ett switch spö och känna på lite tvåhandsfiske med ändå ha möjligheten att använda det som ett enhandsspö. Fiske efter öring i mindre åar / älvar och till insjöfiske. Funderar på om sexan i serien är tillräckligt eller om man skulle gå upp på en sjua. Någon som har erfarenhet av spöserien?
 13. hidde

  Haspelrulle köpes

  Okej, tack iaf! https://fiska.nu/produkt/daiwa-crossfire-3000-black/
 14. spey

  Orvis battenkill

  Provar igen
 15. Tack för erbjudandet, men det är inte vad jag söker. Jag tänker mig en rulle med ett nypris på 1500 kr eller mer. Jag antar att det är en specialversion av den här du har: https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/daiwa-20-crossfire-lt.html?gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFk1eJvjQutugmyLixwVZNIlRIqqUxZwOERNsncNASUDzeCaFK0H3yxoC0iMQAvD_BwE
 16. hidde

  Haspelrulle köpes

  Jag har en Daiwa Crossfire 3000 special-upplaga i svart färg med lite guldattiraljer.. Är bara just större än 2500, knappt ej märkbart alltså viktmässigt mer än att den tar lite mer lina bara... Riktigt fin... Har även två Rapalas å en drös med Rapala kopior (Salmo Minnow) som kan säljas till bra pris.. Har en Trilene Xl Smooth Castin 0,26 mm nylonlina åxå om du behöver... Allt nytt å Säljes dock enbart, ej byten Mvh Fredrik
 17. _tobbe_

  Gäddspö!

  Är ute efter ett helst 4 delat. Har kollat på EXP5 men tänkte jag skulle kolla här om någon har nå intressant.
 18. I will check condition on the rods when i get home tomorrow. Get back to you then.
 19. Please sent price for stinger glx 9/10 and i'm really interested. And also price for classic glx 15ft and stinger 7/8. Br Florian
 20. Nån som gått över helt till flugfiske och har en bättre haspelrulle att sälja/byta? Jag letar efter en rulle i abborrstorlek, typ Shimanos 2500. Intressanta märken är Shimano och Daiwa (och kanske ABU, men bara kanske) Inte intresserad av Okuma, Penn, Fladen, Mitchell. Även ett bra spö är intressant. Minst 7' för beten upp till ca 35 gram. Jag har flugspön, -rullar, -linor mm att byta med.
 21. Finnes: G.Loomis Stinger GLX 12,6’ 9-10 G.Loomis Stinger GLX 12,6’ 7-8 G.Loomis Classic GLX 15’ 10-11 G.Loomis Distance GLX 14,6’ 10-11 Guideline LPXe 16’ (nya) Guideline LPXe 17’ Scott S4 10’ 8 ODC Jetpack pontonbåt Hardy Fortuna XDS 12000 Skambud undanbedes, hör av er vid intresse.
 22. har en Guideline Alta Wind Jacket - Moss Green strl xxxl i ny skick använd 1 gång lånad bild mitt pris 550 kr plus rek frakt med skicka lätt 63 kr har även ett par underbyxor Scierra fleece bib några år på nacken men hela och ny tvättade i strl xxl 300 kr plus frakt färgen brun / svarta
 23. Danielsson Dryfly i nyskick med neopren fodral, original kartong och medföljande manual. 1300 inklusive frakt. (Linan följer inte med)
 24. Om du inte får fisk med sinktip och svart Woolly Bugger är det nog tyvärr fisktomt... Det är det jag skulle ta till om ingenting annat fungerar. Den andra räddningsplankan är en hasande Skater på ytan. Det kan göra de slöaste öringar galna. Och sist - haröra med guldskalle på lång tafs, sakta hemtagen på olika djup.
 25. Tjena! Har en rulle över.. Bytes mot nåt annat kul.. Flugfiskegrejer, Gopro kamera eller kom med förslag. Bytespris 3000kr Fredrik
 26. Hej! är i en sjö kring Sorsele, Borgjaur, som håller öring och röding. Förhållandena sådär minst sagt - lätt nordlig vind, regn i omgångar och inget liv på ytan. Noll. jag har två spön - ett med sinktip och en med flytlina. Det finns båt, så har främst fokuserat på sinktip Då vak uteblivit, med Wooly Bugger i diverse färger (både med och utan guldskalle), samt Killerrabbits, hittills utan framgång. Tokdött. någon som har tips på flugor och/eller teknik att testa för bättre resultat? TACK!
 27. Någon som har fiskat Lejarälven eller Ankarälven och kan ge en liten beskrivning av dessa vatten. Ser ut som älvar som rinner i mer skogslandskap, är det ett problem för fisket med skog ända in på älven samt djupt direkt vid kanterna på älven? Vilja fiskeplatser är intressanta? På kartan ser sträckan ovanför Lejarfallet mest lockade ut med fler sel och forsar. Vilken tid på året är mest lämplig för besök, i år när snösmältningen är sen vad är lämplig tid för att inte hamna mitt i högvatten? Borde väl har börjat sjunka tillbaka till normala flöden nu? Borde finnas potential till grov öring i dessa älvar då det har förbindelse med stora sjöar. Någon som varit där och fiskat och kan ge lite tips och beskriva dessa vatten?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...