Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. E12

  Loop Q 907

  Vad hade du tänkt för pris?
 3. Sitter nästan alltid en märla som upphängare på min tafs, oftast en kobberbassen eller nån variant med ryggfilm. Tycker de ofta tar på den även under sommaren.
 4. Today
 5. @BigsalmonTjusigt!! 👏🏻 Tack för all input. Hur bär ni den när ni fiskar, är det med magnetfäste på ryggen?
 6. Daniel.S

  Hardy tippar.

  12 fot , 6 och 8 gram sökes.
 7. Kör oxå med large, synd bara att vågarna inte är mer exakta. Har provvägt min håv, mellan 1-2 kg visar vågen 1-2 hg för mycket, mellan 2-3 kg, 2-1 hg för mycket, mellan 3-4 kg börjar den visa rätt. Har markerat 2 kgs på min håv så jag vet när jag spränger 2 kgs vallen med Harr🙂
 8. Medium är lagom upp till 4 kg typ, kanske lite till om du ska slå fisken i skallen.
 9. Fortfarande tillgänglig.
 10. Jag köpte en L. Jag vill inte hålla på och trixa när jag har drömöringen på kroken. Förra veckan håvade jag en sexkilos lax själv, utvadad i strömmen och det var inga större problem.
 11. Jag hade en small. Den var väldigt liten i öppning och lyckades inte näta en båge på 2,5kg, polaren fick ta sin hov och hjälpa till. Medium vet jag inte hur stor den är.
 12. Boman

  Loop Q 907

  Säljer ett Loop Q 4-907. Spöt är i gott skick. Har enbart använts som reservsspö i två säsonger.
 13. Ok kanske får öka budgeten lite 😁 Finns det olika modeller, vad rek ni för öring upp till ett par kg?
 14. Endast provkastad klump, 200:- inkl brevfrakt.
 15. Rekommenderar också mclean. Haft massor av andra håvar genom åren men inget slår mclean. Vågen är smidig och nätet håller grym kvalité. Satsa på kvalité direkt och du har en produkt som håller en lång tid framöver.
 16. 3000kr plus skicka lätt under det går jag inte sista försök
 17. Jag köpte två billigare "McLean-liknande" håvar innan jag slutligen köpte en McLean. Varför inte spara in de extra, onödiga hundralapparna och köpa den bästa direkt?
 18. 2 st Hardy Marquis Salmon 2 till salu. Jättefint skick på bägge. No1: 1.800 kr. No2: 1.500 kr. Bägge 3.000 kr. +Frakt kostnad.
 19. Man blir glad av McLean men misstänker att de kanske inte passerar priskravet, även om de är rätt prisvärda mht kvaliteten och var de är gjorda.
 20. Kan ni rekommendera en prisvärd öringhåv, gärna med inbyggd våg i handtaget?
 21. Japp, de finns kvar! 🙂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...