Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Har idagsläget gamla, en stonfo och en tiemco hackeltång som jag turas om att använda. Mitt problem är att dessa är sk plastskydd/värmeplast över dem men ändå tappar jag hacklet. Har testa vara mer försiktig men tycker/upplever att hacklet ”glider”ur tången. Har testat rengöra med alkohol och fått lite bättre resultat. Binder alltifrån HÖ flugor till små torrisar i storlek 18-22. Har sneglat på en CF, SMHaen? men vill gärna lägga ut frågan innan jag beställer en..
 3. Yesterday
 4. Söker en Loop Göran Andersson Signature Series klass 8 11'6 fot i bra skick.
 5. Startade nya projekt och försöker lära mig att binda klassiska streamers, typ Carrie Stevens etc. Startade med muddler minnow och nästa blir golden shiner, grey ghost och black ghost.
 6. Som alla andra år så har man investerat lite i fiskeprylar, bundit lite flugor. Mest Wollybuggers och Zonkers på jig krok. Givetvis har jag tittat på satellitbilder över nya, eller ny gamla ställen att fiska på. Kommande sommar blir det, The same procedure as last year, varför ändra på vinnande koncept.🙂
 7. Säljer en flugrulle Lamson Remix 2 i finfint skick tillsammans med en extra spole. Klass -5+. Både rulle och extraspole har egen rullpåse. Skönt knarr i rullen och en erkänt grym broms. 2000 kr för både rulle, extraspole och frakt. Obs, linor ingår inte.
 8. Dåligt drag i den här tråden nu förtiden, så det är läge för en liten uppdatering. Flugutrustningen har utökats med några spön, rullar och linor, och så har det blivit lite flugbindning i nutid inför kommande säsong.
 9. Har denna håv som är helt oanvänd. Inser den är säför stor för det ändamål jag hade tänkt mig. Knutlöst gummerat nät. Mått som följer: Håvens fulla längd med handtag 94.5cm Öppning 63cm * 39cm. Håvnät, Djup dryga 50cm. Pris ca 1990kr vid dagens kurs. Mitt pris 850kr plus förmånlig frakt.
 10. Guideline lpx coastal #6 9,3fot i fint skick. Sage method #6 9fot i använt skick. Pm vid intresse.
 11. Hoppsan, jag har faktiskt inte sett eller reflekterat över att det finns två olika alternativ. Ser att det är alternativ "hem" som tyvärr är iklickat om man inte aktivt gör en ändring. Därav postnord kanske inte vill ersätta förlusten Tack för alla svar och info, jag ska försöka kontakta postnord igen och ligga på. Tycker fortfarande det är märklig hantering då paketet inte försvunnit i samband med utdelning utan direkt när det var inlämnat
 12. Han visste att fippla bort en Danielsson var att gå för långt. Postnords vd avgår (aftonbladet.se)
 13. Då ska man skicka vi ombud oavsett....... Bara så man vet😎
 14. Postnord har slarvat bort två spö för mig men då har jag fått ersättning för detta. ett problem är väl att egentligen är det köparen som ska driva ärendet av förlorad vara men det kändes konstigt att göra så, så jag drev det o fick pengarna. men köparen fick skriva in till postnord…om jag kommer ihåg rätt. tillägg är att detta var för några år sedan.
 15. Du har baske mig rätt, jag har gjort en tankevurpa 🤠
 16. Men du har väl fått en 1000 lapp av köparen innan du posta? Så då kan du ta postnords 1000 lapp och skicka tillbaka till köparen. Då får han tillbaka sina pengar men utan spö och du har inget spö men pengar kvar från köpet. Detta förutsätter att postnord verkligen betalar ut pengar. Men de bör de om varan är "ansvarsförsäkrad"
 17. Värt att notera här är att ansvaret bara täcker varuvärdet, och inte affärens värde. Har du sålt en pryl för 1000 kr och Posten "tar sitt ansvar" vid skada/förlust och betalar tillbaks 1000 kr så står du, eller köparen, fortfarande utan vara - men med en tusenlapp att fördela. Betalar du tillbaks tusenlappen till köparen, så står du utan vara och utan ersättning. Köparen går skadefri. Behåller du tusenlappen så står fortfarande köparen utan vara. Så försäkring gör långtifrån affären riskfri.
 18. Tråkigt värre! 😕 Köpte du spårbar frakt ”hem” (alltså till brevlåda) eller till ombud? Den senare ska vara försäkrad upp till 5000:- medan varianten till brevlåda inte är det. Bägge kostar 80:- för 1 kg.
 19. Last week
 20. Det beror väl också på vilken tjänst man köpt? Jag har skickat ett stort antal försändelser senaste året och enda gången det varit strul är när frakten var bokad via Tradera. Eftersom de är köpare så är det de som får reklamera frakten, och det ställer de inte upp på. Så nu har jag inget Traderakonto längre. Om man köper via skicka direkt så framgår villkoren för tjänsten ganska tydligt. Oavsett så är det förbaskat tråkigt med leveransproblem 🫣 Nåt man kanske borde göra som säljare är att låta köparen boka frakten, då ligger reklamationsansvsret på köparen...
 21. Tack det var intressant, har ju sett att de flesta företag väljer dhl eller schenker istället. Kanske bättre villkor ...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...