Hoppa till innehåll

Edgeflyfishing Casting Cup 2018

Edgeflyfishing Casting Cup är en av Sportfiskemässans största publikmagneter och i år blir det nionde året i rad som tävlingen avgörs på mässgolvet. Alla som vill kan vara med och utmana ett flertal av våra bästa flugkastare.
Vi tävlar som vanligt i tre disipliner: One Shot, Switchcast och Trout Distance. Varje dag är det kval på förmiddagarna och finalen går under eftermiddagen. Ta chansen och delta själv eller var med och heja fram deltagarna i publikhavet som omger kastbanan.

Sportfiskemässan går i år på Stockholmsmässan i Älvsjö 16-18 mars.

Subforums

 1. Edgeflyfishing One Shot Competition 2018

  Vi tävlar i att kasta så långt som möjligt genom att lyfta linan från golvet och sen kasta ut. Deltagarna har bara ett försök. 

  13
  Inlägg
 2. Edgeflyfishing Switch Cast Competition 2018

  Tävlingen går ut på att kasta så långt som möjligt med ett underhandskast. Linan eller tafsen måste ankra i vattenspegeln för att kastet ska räknas som godkänt. Varje deltagare har två minuter på sig att kasta och det är det längsta kastet som räknas.

  3
  Inlägg
 3. Edgeflyfishing Trout Distance Competition 2018

  Vi tävlar i den klassiska grenen Trout distance. det gäller att kasta så långt som möjligt med ett överhandskast. Varje tävlande har två minuter på sig och längsta kastet räknas.

  6
  Inlägg
 4. 1 270
  Inlägg

0 ämnen i detta forum

Det finns inga ämnen i det här forumet ännu

 • Användare som läser detta    0 medlemmar

  Inga registrerade användare tittar på detta sida.

×
×
 • Skapa ny...