Jump to content
Edgeforum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/13/2014 in all areas

 1. Sage LL 379 3-delat Sage LL 486 3-delat Sage LL 490 4-delat Sage LL 590 4-delat Sameo Supreme 9 fot klass 5 Century Elimiator IMX 9 fot klass 5
  2 points
 2. Einarsson: Absolut, I förrgår var jag på utsidan av Rödön ute vid Gustavsberg och igår var vi ute vid Dragsmark och drog ett par !
  1 point
 3. Kanske ett Sage SFL 476 på ingång också.
  1 point
 4. hej Lill-Peter du har så rätt att dom bankar honor. Men stänger dom eller c&r. Men dom är så jäkla feg och bara ser pengarna. Vad gör dom nästa säsong ner blir minder folk i älvarna. Läser man länkarna så blir man bara förbanad. Som han på Stören i Gaula säger de tas mindre lax för de är minder folk i älven. Vad för är de mindre. Jo de är mindre med lax i älvarna svårare är de inte.
  1 point
 5. Hade lite kul med klass 5 ute vid Hållsundsudde idag, makrillen jagade ytnära och jag fick på 6 stycken under någon timmas fiske. Hade förmånen att se en familj tumlare simma förbi också.
  1 point
 6. Jag använder ett greyline 11 fot klass 4, som känns likt fyran du beskriver. Det används till storöringfiske och jag har byggt det som ett switchspö. Kastar dyngtunga tuber utan några problem. När jag fiskar flytlina så använder jag en Loop Opti 130 wf 6. En dröm att spey/switchkasta med, och lika kul att drilla fisk på. Spöt har oerhörd kraft i butten.
  1 point
 7. Jag har varit ute för både fisk som man nästan trampat på och de som flyr så fort du tittar upp från busken, vart logiken i det finns vet jag inte alltid för det har ibland skett i samma älv. Tafslängden är väldigt viktig har jag märkt och lärt mig genom åren, i Frankrike ex. var fisken otroligt skygg och en tafs mindre än 6m var inte att tänka på. De som kunde hantera långa tafsar hade uppåt 9m i längd och fick betydligt mer fisk. Spetsen de använde var 0,10 till sina micronymfer. I Hemsedal har båda sakerna inträffat på ungefär samma plats efter varandra, ett misslyckat kast som gav en kil
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...