Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/2014 in all areas

 1. Grattis till monstret Kotlin! Hade en fantastisk dag i lilla för nån vecka sen , flertalet vackra bågar drillade en på 2,3 otroligt fin täckning o fenorna va kanon, kämpa på som bara den , 3 öringar en som var strax över kilot som gav en duktig kamp,självklart tillämpas C&R .blev 2 Matfirrar på 3 pers ba ut o ta dom gott folk se ba till o släppa i nån till mig oxå
  1 point
 2. Fiskade vid Rödån idag. Sjön var ganska blank när jag började fiska men efter en knapp halvtimme blåste den upp. Såg 10 vak och hade på en fisk, 11,1 grader i vattnet. Var sparsamt med insekter på vattnet men på stranden var det gott om dem klumpvis.
  1 point
 3. Renarna som går längs vägarna är ett sjukt starkt varumärke för norra Sverige som jag tror många vill ha kvar som ett naturligt inslag. Att inhägna renarna tror jag skulle kosta betydligt mer än det smakar...
  1 point
 4. Meddelande till Bobban och övriga (BarkabyLeif, även du bör läsa detta) Я тот, кто приведет российское вторжение с поплавковым трубы в ближайшее время. Вы видите меня в таком месте, вы должны быстро грести оттуда, если вы не хотите быть в заложниках!
  1 point
 5. Dom hämtade mig på jobbet idag. Tydligen ska ryktet gå om att jag är allierad med ryssarna och tillfälligt anställd på deras flotta som flytetygs-expert. Varvid dom flesta frågorna handlade om vilken flytring som är bäst i olika situationer. Utöver det blev jag rejält pressad om vilka flugval som är extra gångbart i stunden. Nåväl, en annorlunda måndag.
  1 point
 6. From the album: Nya fiskeräsern

  Första hugget! Lite oväntat då det var gös i siktet. Det blev ett par snabba bilder sedan fick den gå tillbaka igen. Det blev en riktigt härlig fight!
  1 point
 7. The blue hour, and blue it is Her har jeg brukt en lukkertid på 26,4 sekunder for å gjøre vannet silkemykt. Terje
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...