Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2015 in all areas

 1. Var ute en sväng före jobbet idag, vit liten fluga m glitter. Fiskade väldigt väldigt långsamt och tog ett sprall, hade många riktigt bra hugg, men ingen som ville fästa. Alla hugg kom efter lång paus och sen försiktig hemtagning. Kul o kallt :-)
  1 point
 2. En standard fluglina är du ute efter då och inga special linor med specifika klumpar. Du nämnde Rio Gold och det är ett bra val då.
  1 point
 3. Barrio GT90 eller GT125 (beroende på hur lång klump du föredrar) är suveränt bra linor till mycket bra pris.
  1 point
 4. Guideline Force, lättkastad och bra lina.
  1 point
 5. Spöt; ett CTS DH 15-fot # 10/11 är just färdigbyggt och jag har provkastat lite (på "land"). Det känns mer alert och inte alls något pinnigt som de andra CTS-spöna i samma längd och klass som jag provade för kanske fem år sedan. Det är tydligt att det sker en viss produktutveckling (men det kan ju antingen bli en positiv eller negativ överraskning för någon som väntat sig något annat). Jag är helt klart nöjd med spöt och preliminärt känns det bättre med en klumpvikt på 39-40 gram än tyngre klumpar. Skall ta några bilder utomhus då det blir varmare. Blixtbilder brukar ge helt felaktiga färger så bilden är tagen i elljus (något bättre). Klingfärgen är Golden Plum, tråden Fuji Ultra Polly Mörkblå http://www.guidesnblanks.com/product/7195/category/236 Alps trekantiga rullfäste.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...