Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/02/2017 in all areas

 1. Håller med om zoomen. Personligen vill jag se rejält inzoomat på flugan hela tiden i princip. Inget illa om personen som binder men att se denne är ganska ointressant tycker jag. :-) Annars trevligt med fler sånna här kanaler! Gillas.
  2 points
 2. Är väl bara Ismo som lyckas göra något enkelt och oproblematiskt så svårbegripligt Mästaren har visat musklerna; 1. En metafor används i sin bokstavliga betydelse. Något abstrakt (tråden) blir ett konkret substantiv (båten). Utan förklaring. Med stor bokstav dessutom. 2. En dubbel negation läggs in för att sålla bort dem som nästan är med... Kör hårt Ismo
  2 points
 3. Våldtog ett par Snaeldas, Hahaha
  1 point
 4. Bättre sent än aldrig En film från Spey 15,1 finalen där Tellis vann!
  1 point
 5. I EL-GE Sportfiskes nya flugbindningsserie, ”Bakom städet”, kommer en rad kunniga flugbindare presentera sina favoritmönster och låta tittarna ta del av deras mångåriga erfarenheter i form av tips och trix. I serien kommer man till största del få följa Agne Sjöberg från EL-GE’s Göteborgsbutik, Agne är en Sveriges vassaste flugbindare då det kommer till havsöringsflugor. I det första avsnittet visar Agne hur man binder en ”Perfect Leo Shrimp”. Missa inte att besöka och prenumerera på EL-GE sportfiskes Youtube-kanal för fler filmer i framtiden. Ha de gött, haj!
  1 point
 6. Band ett gäng sådana inför förra säsongen, dock inte riktigt lika snygga som Agnes, men acceptabla. Lyckades dock inte få en enda havsöring på dem. Men på enkla flugor som t.ex. Kobberbassen, Fyggi , STF-räkan, Mallard Xpress, Magnus, Vaskebjörn och dylika enkla mönster får jag en hel del havsöring . Har gjort den erfarenheten också när det gäller mer normalt öringfiske, då slår t.ex. Pheasant tail och Hare&copper mer realistiska nympher om inte vattendraget är väldigt hårt fiskat. Någon som gjort liknande erfarenheter ? Ursäkta , kanske jag kapar tråden.
  1 point
 7. Tack för feedback! Detta är något vi har tänkt på i de kommande avsnitten Ha det gött!
  1 point
 8. När har inte en Båt inte kantrat?
  1 point
 9. Tack Staffan för att du rätade upp den här tråden. Den kantrade på rekordtid. Det ska bli skitkul att vara på mässan och jag hoppas att många tar chansen att fråga om kastteknik och allt annat. Ett par av Europas bästa instruktörer inom IFFF är där, passa på. Ofta kan små förändringar i tekniken göra stora skillnader i framförandet så var inte rädda för att ta kontakt.
  1 point
 10. snygg lösning. Kände att den attrahera "villhanerven" ;D Passar mitt Tiemco Vise II i en sån?
  1 point
 11. Tack för feedback peke Jag har inte fiskat överdrivet mycket med LT:n men måste säga att den tyvärr inte alls är min kopp té. Jag tycker de tagit TT-konceptet för långt med den. För mig blir LT för lätt på närdistans och för tung vid längre kast. Jag känner att jag skulle behöva byta spö om jag ska fiska kort resp långt med den. En femmans sådan lina känns liksom både som #3 (i fronten) och #8 (bakerst på klumpen) för mig. Får åka å köpa mig en level-lina
  1 point
 12. Jag är rätt säker på att det funkar perfekt med Medium. Jag är 177 och väger runt 83-78kg beroende på dagsform. 43 i skor. vadarna sitter perfekt och det är inga problem att ha ett par tjockare sockar eller förstärkningsplagg under vadarna.
  1 point
 13. Loop 1,5 och Loop 2 båda finns kvar i min ägo än och är graverade med mitt namn dom införskaffades ca 1990 efter en jäkla massa dregglande i Loop katalogen och kostade ca 2000 kr då och var en jäkla massa pengar att lägga på rullar då jag hade ett dåligt betalt jobb med ca 7000 kr i handen. Är väl inga drömrullar nuförtiden men fantastiska rullar som funkar år efter år och alla minnen man har med dom <3 Det lustiga är att jag böt bort min gamla Loop 2:a repig och jäklig men funktionell och kände mig halv efter det under några år . Så jag kontaktade han jag bytt bort den med och frågade om jag fick köpa tillbaka den men han i sin tur hade gett bort den så jag fick numret till nya ägaren och fixade en exakt likadan rulle fast i finare skick så jag kunde byta tillbaka till min gamla så nu är jag hel igen
  1 point
 14. KA-puppor #12 eget mönster som jag kom på för ca. 4 år sen, funkar mycket bra på harr och öring
  1 point
 15. Den utzoomade biten kan ni skippa då man knappt ser vad och hur han fäster in material. Däremot så är det skitbra inzoomat. Bara lite vänlig feedback kör hårt
  1 point
 16. Resultatet efter lite skaparglädje, Den Vanlige och Den Vanlige Dark, förmodligen inte helt korrekt bundna men så är jag inget proffs heller ;-) sitter nu i varsin tavelram och pryder väggen hemma!
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...