Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2018 in all areas

 1. Precis som utlovat så kom reservdelarna med posten i fredags. Tydligt var att problemet med min rulle var envägslagret som var så nerslitet att knarren var helt borta och istället kvarstod ett lätt skrapande ljud. Efter att ha bytt till de nya delarna är nu bromssystemet som nytt och knarren är tillbaka! måste säga att det var en grym service från loop och då Andreas som svarade i denna tråden. Inga frågor ställda mer än vad för delar jag behöver och inte en krona ville de ha för grejerna. Kul att det fortfarande finns företag som agerar på detta sätt. Nu återstår bara att byta rullfot men det visade sig vara större problem än beräknat då skruvarna sitter så illa att de måste borras ut. Det arbetet är påbörjat men finliret med 2mm borret får ske på måndag då man är tillbaka på jobbet och har tillgång till borr och maskiner med bra precision. Tackar för all hjälp jag fått från er som svarat i tråden.
  3 points
 2. Vintern släpper inte sitt grepp....
  2 points
 3. All heder till Andreas och Loop tycker jag. Och kul att det löste sig...
  1 point
 4. Jag har fiskat i mååååånga år med GL Coastal och var jätte nöjd...provade av ren nyfikenhet MD linan och var såld direkt...visserligen trasslar sig lite mer än GL men om man anpassar kast längd vid de tillfällen och förutsättningar för stunden då har man en optimal lina för blåsiga kusten...kastar som dröm i vinden...
  1 point
 5. Håller med, men när switch väl kom såldes de in som spön som gick att kasta både med en samt två händer. Men i praktiken kör nog alla dem med två händer, kanske skulle kallat dem baby spey istället. Off topic. Vissa märken en egenskap att enhandsklassa sina switchspön medans andra tvåhandsklassar.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...