Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/02/2019 in all areas

 1. 1 point
  Jag byggde spöt med Snakebrands Light wire Universal ECOating (ringar) som jag köpte från D.Hoda i Schweitz http://hoda-bamboo-rods.ch/rutenbaukomponenten chf.htm Silkestråd; där köpte jag tre röda färger samt svart från USA; https://www.rushbrooke-strand.com/clover/ff-clover-tire.php Det tog några veckor att få hem trådarna. Valde att använda Clover # 011 cranberry (alltså tranbärsfärgad). Buttlindningarna gjorde jag med nylontråd och Fuji Ultra poly. Jag använde Cromaseal Color preserver som är vattenbaserad. Kollade på nätet vad folk rekommenderade till silkestråd och det var främst ett lösningsmedelsbaserat som nog bara kan köpas i USA och som inte får skickas med flygpost såklart... Kommer det någon mild dag snart ska jag faktiskt provkasta spöt....kan bli intressant om det var värt dessa arbetstimmar. 😵
 2. 1 point
  Naturkompaniet. Torgvantar i ull 149:-. Funkar bra för mig.
 3. 1 point
  Nån som trotsade vinden idag? Själv tänkte jag testa några platser på sydkusten som erbjuder lä vid västan vind. Men det sket sig. Allting var klart. Det sista jag skulle ha var mina fiskehandskar. Letade som en tok i alla lådor. Till sist hittade jag handskarna - jordiga och med stora hål. Tydligen tänkte frun att mina simms handskar också kan tjänstgöra som trädgårdshanskar.
 4. 1 point
  Jämtland Östersund. Skulle passa mig perfekt. Men icke Chefen i familjen, hon ä nöjd mä Skarabörg.
 5. 1 point
  Tunga men små metalltuber, inte samma som kusten således, Så djupt jag kan, helst ner i djupgropar. Morgon och kväll, var fisken står är inte lätt att uttala sig om så där i allmännhet. Jag gillar djupgropar ända inne vid land där det samtidigt strömmar på lite. Fiskar vanligen sakta och djupt på vårarna. (Idag blev det ett totalt bompass på en plats där jag tog en och tappade en i förrgår så min stratergi kanske mest är att ha tur ibland).
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...