Jump to content
Edgeforum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/2019 in all areas

 1. Ja, jag har inget belägg för min teori mer än att jag fiskat en del och använder sunt förnuft. Tack för bekräftelsen.
  1 point
 2. Sry, skulle givetvis skrivit att det var 15 år sen jag fick kortisonsprutan. Visst har jag haft mindre känningar efter tung ansträngning men inte i närheten av hur det var innan. Kortison är sådär för kroppen och de flesta läkare är ytterst skeptiska till att använda det för att behandla en tennisarmbåge. I mitt fall fick jag tillbaka full stryrka och funktion. När det var som värst så gjorde det ont att lyfta ett glas vatten.
  1 point
 3. Hej.. Kortisonet har ju det ryktet att smärtan kommer tillbaka efter x antal månader eller år. En quickfix alltså i värsta fall. Förstår att man som du tar till det när inget annat funkar men man ska nog prata med sin läkare om det är ett bra första val.. mvh borano20
  1 point
 4. Hej.. En klumpvikt på max 250grains är ett väldigt lätt tvåhandsspö, en #2 eller 3. Du kan få problem med dina största flugor. Du kan ändå inte använda dina gamla linor, om du inte bara tänker kasta överhands för då funkar dom. Vill du ha en enhandslina för tyngre flugor så finns det linor med vikten ifram och du kan också dubbeldra. Gäller inte tvåhands, där har du vikten ibak, och inget dubbeldrag. Somliga tvåhandslinor vänder över en tyngre/större fluga med ackuratess, andra inte. Jag fiskar större brunöring med #7, då kan jag lätt kasta de flugor, upp till 8cm, som jag använder. Det och i
  1 point
 5. Genom mitt yrke har jag fått tennisarm i båda armarna. Men detta är helt borta mest beroende att jag nu mera är pensionär. Numera har jag istället fått Artros i handlederna så att kasta enhands är uteslutet. Vad göra? jo alla mina spö från det minsta 2-3an till 8-9 är modifierade för att kasta med tvåhands fattning. Funkar kanonfint på båda sidor. Jag talar nu bara om Speykast. Kolla gärna på mina filmer på YouTube Laxberndt så ser ni lite på vad jag menar.
  1 point
 6. Polarn och jag var ute en vända inatt och provade lyckan. Trots att det var endel mask i farten så var det dåligt med fisk inne å körde. Vi fick varsin på måttet som fick friheten åter, men utöver detta så var det trögfiskat som attans! Däremot... Så var jag ute på en rikigt kort fisketur ikväll. Det var egentligen lite mys vid havet med sambon. På invevning och precis innan fluglyft från vattnet så kom denna 2fotare som en torped upp ur branten och klippte flugan.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...