Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/02/2019 in all areas

 1. Ibland gör man fynd och då menar jag inte begagnat utan nyköp. Några exempel: Spö: Jensen Magellan 9' #7. Köpte för 800 på rea på nätet. Kastar utmärkt. Inte vackert att titta på men jag har det till att fiska med. Spö: Sage Approach 9' #5. Detta är ju en instegsserie så då gills inte det som statuspryl. Kostade precis över 2k på rea. Kastar utmärkt. Vadarjacka från Keeper. 750 kr hemskickad. Funkar utmärkt. Håvmagnet från Biltema. En femtiolapp tror jag. Inga problem med den! En billig trähåv för ca en hundralapp på nätet. Den lirar ? En tvåsidig flugask i hyfsat stort format, ca 18x12x4 cm (?) från aliexpress. Klockren till kusten. Visst händer också att jag köper dyra saker på fina gatan för att jag b e h ö v e r dem, men billiga fynd som funkar bra är nästan roligare. Veckopengen räcker ju till mera dessutom. Det hade varit skoj att få veta om ni andra har tips billiga saker ni är nöjda med!
  2 points
 2. Snusar gör jag också. Det gifter sig otroligt i munnen
  2 points
 3. Slutledning - ett å ett halvt år senare. Det fanns ingen sån tråd. ???
  2 points
 4. På Malö-sidan vid färjan och till öster finns några skär man kan stå på. Det är rätt djupt från dem direkt. Sen har du också bra kanter på Orustsidan, även de till öster. Kasta över den mörka kanten om det går. Edit: såg att du ska fiska sjunklina. Då är den norra sidan bäst.
  2 points
 5. Vi får vara överens om att vara oöverens. Det är så deprimerande när jag handlat för kanske 500 kronor och allt jag får är ett litet kuvert med sex paket krok och något mer. Å andra sidan är det så med nästan allt flugbindningsmaterial numera. Det var annat när jag funderat i veckor på vilken nacke jag hade råd med och sedan köpte den. Då var det en stor dag.
  2 points
 6. Jag tycker att krokar är bland det roligaste att köpa! Det finns så oändligt många olika modeller, och nya både modeller och märken dyker upp hela tiden. Men att ha ordning på dem är en bra idé. Det har hänt mer än en gång att jag köpt både dubbletter, trippletter och fyppletter... ?
  2 points
 7. Nä,,, Jag brukar göra typ som storlaxen,,, eller så blir det på en höft
  1 point
 8. Eller varför inte radie
  1 point
 9. Spöt är invigt och allt. Rostueatnu är min "hemmaälv” här i norge:)
  1 point
 10. Känner igen det där med billig håv som blivit en favorit. Min är inköpt för säkert 10 år sen på nån ”polarvargen-utförsäljning” i Strömsund och har bra proportioner och ett lagom djupt knutlöst nät.
  1 point
 11. Klipper, klistrar, mäter, väger, skarvar, sorterar och svär
  1 point
 12. Inte en sådan harr. Hade du varit mer uppmärksam så hade du sett huggtänderna. ?
  1 point
 13. Jag tror det billigaste jag (inte) har är all dret som jag låtit bli att köpa just för att jag inte behöver det ?️‍♀️
  1 point
 14. CTS Affinity DQ 12'6 #6/7 klinga från flyfishingmasters för runt 2000,-. Kork-komposit från e-bay för 75,-, billigaste ringarna jag hittade på Mistpool för 10,- per styck och så ett rullfäste för 200,-. Riktigt bra tvåhands för runt 3000,-. Och så fick jag ju glädjen att bygga det också:) Men... Rullfästet är ingen höjdare, ingen o-ring mellan låsringarna så måste tighta till lite då och då. Och snakeringarna har en form som gör att lös lina lätt trasslar runt dem, på andra byggen med rec recoil-ringar så fungerar det bättre. Men ändå, ett skitbra tvåhands för 3000,-
  1 point
 15. Rattkrycka @Ismo ! Förhindrar/försvårar stöld, men inte brand... ?
  1 point
 16. 1 point
 17. Var tycker du att de ska vara då? De rör sig fint i vattnet och utgör en kontrast mot det svarta. Just de här är dessutom UV.
  1 point
 18. Fick en hel del oring o harr, tyvärr så var vädret inte med oss. Det regnade o vattnet blev som Oboy. Maten o boende är riktigt bra, vägarna upp på berget slingriga o trasiga vid broar, annars ok. Skriv vad ni vill veta så kan jag svara därefter. Guide, boende, flygplats.... Kommer från trakterna o kan tipsa om vissa saker. 20190829_145219.mp4
  1 point
 19. Nu så kommer jag att se vägen när man ska iväg å fiska. Vilken skillnad det blev med våtslipning och rubbing ?
  1 point
 20. Scott G 1008 (fine tackle) vs. ATH S2 Diggar verkligen Ritz grepp ?
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...