Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/2020 in all areas

 1. 6 points
  Ibland hinner man fiska upp en middag på lunchrasten. 😀
 2. 2 points
  Hej! Tänkte bara puscha för vår podcast Flugfiskepodden! Vi avhandlar allt som har med flugfiske att göra! Det är dessutom en interaktiv pod vilket innebär att ni som lyssnar har chansen att påverka innehållet. Skicka in önskemål på ämnen du vill att vi ska ta upp i podden så kommer vi att göra allt vi kan för att tillgodose era önskemål. Ni hittar oss där poddar finns men enklast via Podbean, Spotify eller Apple Podcasts.
 3. 1 point
  Tack för svaret🙂 tänkte använda det i örekil o gå och peta med. Blir inga jättetuffa fiskepass där för mig.
 4. 1 point
  Kan inte annat än att återigen rekommendera denna nya "kopia" av Daiwas gamla suveräna enhandsspön. Speykastar fantastiskt med en klump runt 25 gram - som gjort för våra västkuståar eller sommarfiske i Norge. Dessutom fantastiskt pris, även med frakt från UK. https://www.grahamsonline.co.uk/product/grahams-sea-trout-special-113-78-3pc-fly-rod För den som är lite starkare i handleden finns även denna, även om jag själv tycker det är mer av ett väldigt bra, litet tvåhands, https://www.grahamsonline.co.uk/product/grahams-grilse-special-fly-rod
 5. 1 point
  Men den är uppblåst under konstruktionarbetet med spöhållaren! Sedan hade jag tänkt släppa ut luften och vid användning blåsa upp genom ena näsborren. Ev in med pump genom andra.
 6. 1 point
  Hej! Flugfiskepodden har fått chansen att anordna ett flugkastningsevent i den nybyggda friidrottshallen på Gavlehov i Gävle den 4/4. Vi träffas för att tillsammans slipa på våra kastningskunskaper, testa lite prylar och/eller bara umgås med likasinnade. På plats kommer representanter för Loop, LTS och Lilla Malma att finnas för att visa prylar samt bistå med tips och trix. Vi kommer att ha certifierade instruktörer från IFF på plats så som Thomas Berggren (Lilla Malma), Staffan Dahlbom (Loop) och vår egen Tomas Lundqvist (FFP) naturligtvis. Vi öppnar portarna kl. 12.00 och håller på till 17.00 (men har tillgång till hallen en stund till. Så vill man stanna kvar en stund och umgås lite så fungerar det också!) Självfallet spelar vi in ett nytt avsnitt på plats så kom gärna förbi vår inspelningshörna för att säga hej eller för att berätta din fiskehistoria! Anmälan sker till info@flugfiskepodden.se och kostnaden är 150kr/pers. (Först gången) Väl mött! Flugfiskepodden!
 7. 1 point
  Fiskeshopen i Mörrum och Nam's egna nätshop.
 8. 1 point
  Du kan nog hitta Nam spön i Hökensås fiske shop. //brokenrod
 9. 1 point
  Ja..säga vad man vill.. men Danielsson är verkligen rullarnas Volvo. Har andra rullar med ljudmässigt goare knarr..men det stannar där.
 10. 1 point
  Bäst på planeten, perfekta redskap för osvikligt hårt bruk. Vill man ha pynt får man måla naglarna eller köpa nåt överprissatt amerikanskt pynt att pilla på i tv-soffan. I verklighetens skit och helvetes fiskedagar i obygden med alldeles för stora motståndare i tafsänden är det Danielssons produkter som räddar tillvaron.
 11. 1 point
  Provkastade prototypen på den här linan igår. Beställde direkt. Släpps i slutet av mars månad ——— Your go-to fly line for seatrout and other coastal predator fish. This integrated line gives you the best of two worlds: The loading capabilities and casting distance of a shooting head, and the presentation and feel of a traditional WF line. Features Compact and powerful integrated shooting head Load rods quickly with minimal false casts Cut through the wind with ease, and turn over all types of flies Vibrantly colored tracer aids in identifying the back of the head at distance or in low light conditions Braided multifilament core, stays supple in cold conditions Floating running line
 12. 1 point
  Designen är toppen, samma med funktionen. Bäst helt enkelt.
 13. 1 point
  Mitt första var ett Sage S glas 7.6 lina 4, tvådelad. Finns kvar men används för sällan. De som används oftare är Epic 580 och Epic 686 första gen. Fantastiska spön. 580 med dt5 och 686 med SA expert distance wf 6 är nästan en religiös upplevelse😂 Köpte nyss ett till Sage (klinga) 7,9 fot lina 6 tredelad som kommer bli intressant. Gammal goding från 80 talet🤓
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...