Jump to content
Edgeforum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/2020 in all areas

 1. Löst/fri hängande krok kör jag enkomt med en väldigt kort kropp på tub. Då tycker jag det passar sig bäst! Styrslangen då!..kan en variera i färg..efter tycke å smak.
  2 points
 2. Jag säger bara ÄNTLIGEN...... Som jag har väntat på detta 😉 Var inne till lönekontoret direkt i förmiddags och meddelade ni kommer få en del fiskekort i höst av mig.
  1 point
 3. ....och dagens pressrelease; Motionslopp och sportfiske godkänt för friskvårdsbidrag
  1 point
 4. 1 point
 5. Har man tid och vänta så är nedan bra krok. Större ögla som är bra för frihängande krok. Storlek 10 är bra storlek. Man får betala tull och avgifter bara. Kroken är riktigt stark och bra med claw böjen. https://a.aliexpress.com/_B0ikVZ
  1 point
 6. Owner är för mjuka krokar om det är stor lax och lite hårdare ström rätas de ut. De är vassa, men för mjuka. Ken Sawada är starka, guideline säljer dem i sitt egna namn. Bästa kroken till tuberna.
  1 point
 7. Köp Owner direkt så slipper man byta märke.
  1 point
 8. Se upp för dom där moderna blanka krokarna som rätar ut sig eller böjer sig när man krokar loss fisken är allt jag har att säga. Vassa som fan men för mjukt material. Tycker gamla Mustad när dom gjordes i Gjøvik i Norge fortfarande är bäst. Dom och vissa modeller av Partridge gjorda i England. Aldrig mer dom där blanka dubbelkrokarna! Minns inte fabrikatet, men ett känt namn.
  1 point
 9. Jag tycker löst hängande krok är bäst och då är nedan swing tube ett bra alternativ https://www.wittlock.se/sv/nyheter-3/nyheter-2019-2020/swing-tubes.html
  1 point
 10. Min erfarenhet är att en liten trippelkrok utan hullingar ar det mest skonsamma för fisken, framförallt på stor fisk. En trekrok river och skär inte sönder fisken i munnen som en enkelkrok gör. Trippeln sitter stadigt fast i köttet i munnen och håller sig på plats. Småfisk har det ingen betydelse på för där finns inte den tyngden.
  1 point
 11. Har du planer på att släppa fisken efter du vevat in den så kör bara enkelkrok. Snällare mot fisken och helt ärligt så har jag aldrig märkt någon skillnad gällande hur flugan simmar eller hur många krokade fiskar jag fått. Personligen har jag bara fått fler problem med dubbel och trippelkrok.
  1 point
 12. Just det... den har jag glömt bort att jag håller på och läser😅. Har bara kommit till sidan 35 ser jag men jag minns den som en mycket välskriven och trevlig bok som nu hittat tillbaka till nattduksbordet efter snart ett år på vift. En perfekt överraskning att läsa ut i veckan
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...