Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/08/2021 in all areas

 1. Streaking caddis #12
  3 points
 2. Läser det här och undrar vad är meningen med diskussionen? Dumförklara folk som har råd att köpa och äga dyra prylar eller ? Vad är det för fel köpa en lina för 1500:-....ett spö för 30 000:- ...en bil för 3 000 000... Vad har någon med det att göra om en köper hela Loop sortimentet och har i garderoben... De som äger prylar för 300 000:- har ingen behöv att bevisa något till någon...oavsett kan de kasta eller fiska, folk köper vad de vill ha eller ...behöver man bli racerförare att köpa en Ferrari... Om en kör Dacia och en annan Ferrari ,det spelar ingen roll alls ,de
  2 points
 3. De finns faktiskt folk som funderar vad man använder för prylar.... Sista dagarna av laxsäsongen o jag fiskade små hitch o bomber på ytan... Då va de en snubbe som kom fram o fråga vad jag använder för lina när de flyger så långt o lätt... Meddelande att jag använder SA Skagit Lite.. Han sa att de inte kan stämma för de plaskar inget i utläggen.. Vill man veta något så frågar man el så sitter man ovetandes med sin whisky 😋 Jag är nog själv en av dom som gärna diskuterar fisketeknik o utrustning längs älven med någon om man kan få lite nya idéer el tips.
  1 point
 4. Lite så har jag gjort. Jag har försökt hålla båten så ren som möjligt och det är en perfekt båt för daytrips med familjen med. Sätter man på för många utstickande fiskelösningar så blir båten snabbt ogästvänlig för familjeliv.
  1 point
 5. Attans! Nu blev jag också sugen på båt 😎
  1 point
 6. Målsättning 2021... Jag ska fortsätta utforska Bohuskusten och kommer garanterat att lägga väldigt mycket tid på att beta av tidvattenströmmar och landlinjer längs de yttre skären. Det är helt löjligt vackert att fiska längst ut i kustbandet. Vi pratar kristallklart vatten med frisk, böljande bottenvegetation och miljöer som jag skulle vilja påstå är bland de vackraste i världen.
  1 point
 7. Ladies and Gentlemen.. https://www.youtube.com/watch?v=iIJ8YorFnMM (för att komma åt filmen måste du logga in på ditt konto)
  1 point
 8. Med mer kvalitativt fiske så menar jag bara att jag nog kommer lägga färre timmar vid havet men att när jag väl fiskar så ska det vara vid platser jag verkligen tror på under bra förhållanden. Förra året var första året jag bedrev ett riktat flugfiske efter havsöring och i det nyfunna intresset blev det väldigt många timmar mitt i sommaren vid första bästa djupbrant, oavsett hur de yttre förhållandena var. Visst fick jag en hel del fisk, men de timmar jag lade per fisk kan helt klart minskas.
  1 point
 9. 1 point
 10. Blev en väldigt enkel gäddfluga.
  1 point
 11. Streaking caddis variant med ben och virkad organzakropp
  1 point
 12. Svampangrepp på lekvandrande öring har ökat på senare år även runt Vättern, framförallt i de södra delarna. Denna hösten såg jag ett fåtal öringar som inte var svampangripna. Bilden på öringen är tagen 10 meter från Dunkehallaåns mynning i Vättern och det är en nystigen öring. Tidigare har jag trott på argumentet att svamppåväxten beror på lekskador och skador orsakade av att öringen numera kan vandra långt upp i åarna. Ganska ironiskt att utrivna vandringshinder orsakar svampangrepp på öringen. Svaret jag får när jag kontaktar Länsstyrelsen är att det beror på att det är för varmt i vattnet!
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...