Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/30/2021 in all areas

 1. Fin avslutningsfisk… men jag kanske hinner med en till🤷‍♂️😁
  5 points
 2. Blev premiärturen med min nyinköpta kajak igår, jösses vad nöjd jag - kommer skapa en ny kajak-tråd tror jag… underbart Fiske med topp på 50cm blank fisk å en 47 i lekskrud samt ett tiotal 30cm rugbybollar… alla på Mallard express med skalle å extra mkt orange ”hot-as”.. z
  4 points
 3. Fint säsongsavslut i år på Tjörn, lite kämpiga vindar men vi lyckades hitta en fin vik där dagens största på 57 landades.
  2 points
 4. Er du til tørflue fiskeri på 1'ste klasse er dette Stangen. Lækker let og delikat kastende stang. Er brugt 2 gange så står i perfekt stand. Leveres med original pose og rør. Prisen er 1800 DKR, pris er inklusiv forsikret forsendelse med Track and trace. Modtager Paypal eller Bank overførsel som betaling. PM på micks-flies@outlook.dk
  2 points
 5. Sambon var för feg för det, men lyckades få henne att i alla fall klippa av kroken och trycka igenom spetsen ut igen och trä igenom kroken 😁 Öringarna tog för övrigt på en variant av Fireball som jag bundit själv efter ett flertal öl hemma hos kompisen, men inga av materialen jag använde stämde med Peters recept. Hade rätt roligt åt det själv medan jag band den... men det är nog en skymf att kalla vanskapelsen för en Fireball. Den var i alla fall liten och orange, och det verkar ha varit det viktiga.
  1 point
 6. Jahapp, då kom beslutet från Polisen. Citat "Beslut. Förundersökningen läggs ner...den misstänkte kommer att åtalas för annan brottslighet. Den påföljd (straff) som då kommer att bestämmas är tillräcklig för att omfatta också den nu aktuella brottsligheten" slut citat. Jo man tackar, det var dit mina skattepengar gick. (och mina pengar för spöt!)
  0 points
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...