Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/30/2023 in all areas

 1. Han visste att fippla bort en Danielsson var att gå för långt. Postnords vd avgår (aftonbladet.se)
  4 points
 2. Snickeriarbetet har återupptagits i helgen o äntligen får jag ägna mig åt det jag tycker är roligast o sånt som kommer synas. Monterat tillbaka täckskivan vid sidodörren och fixat en täckskiva till andra sidan kylskåpet som utgör framsidan av köksdelen, sågat ut för en lucka för att komma åt gasolskåpet, på insidan av luckan ska senare en papperskorg dit. I luckans nederkant har jag fräst ut lite för ventilation. Köket avslutas med täcksida som blir början på garderoben för förvaring av kläder osv. Ovanför kylskåpet blir det en låda för bestick.
  4 points
 3. Passar på och nämner den här auktionen som en av våra annonsörer håller i https://byraneffecta.se/#/auctions/197?page=1 Jag ögna igenom som hastigast och det fanns flera riktigt fina grejer från bland annat House of Hardy. Perfekt dekoration till flugfiskerummet eller kontoret kanske?
  3 points
 4. Som alla andra år så har man investerat lite i fiskeprylar, bundit lite flugor. Mest Wollybuggers och Zonkers på jig krok. Givetvis har jag tittat på satellitbilder över nya, eller ny gamla ställen att fiska på. Kommande sommar blir det, The same procedure as last year, varför ändra på vinnande koncept.🙂
  2 points
 5. Du har baske mig rätt, jag har gjort en tankevurpa 🤠
  2 points
 6. Det låter som ett klassikt fall av att läsa fel skala på vågen. 3lbs låter ju ganska rimligt 🥸
  2 points
 7. Startade nya projekt och försöker lära mig att binda klassiska streamers, typ Carrie Stevens etc. Startade med muddler minnow och nästa blir golden shiner, grey ghost och black ghost.
  1 point
 8. Dåligt drag i den här tråden nu förtiden, så det är läge för en liten uppdatering. Flugutrustningen har utökats med några spön, rullar och linor, och så har det blivit lite flugbindning i nutid inför kommande säsong.
  1 point
 9. Postnord har slarvat bort två spö för mig men då har jag fått ersättning för detta. ett problem är väl att egentligen är det köparen som ska driva ärendet av förlorad vara men det kändes konstigt att göra så, så jag drev det o fick pengarna. men köparen fick skriva in till postnord…om jag kommer ihåg rätt. tillägg är att detta var för några år sedan.
  1 point
 10. Tack det var intressant, har ju sett att de flesta företag väljer dhl eller schenker istället. Kanske bättre villkor ...
  1 point
 11. Så välarbetat Inga genvägar här inte , som sagt imponerande.
  1 point
 12. Otroligt coolt projekt, detta! Kann bara vara avundsjuk på någon som har talang til ett sådant projekt - imponerande! Och avundsjuk på alle möjlilgeheter som kommer efter bygget är färdigt, så klart. Har du någon beräkning på hur mycket extra vikt hele bygget lägger till bilen? Mvh Jesper DK
  1 point
 13. Då! med mina Neoprenes..Målselv. 4st Laxar...hängandes på felsätt... Menas med!..skurit av halsen på fel sätt!---låtit Laxen hängandes så..huvet uppåt.!
  1 point
 14. Detta var fanken helt sjukt 😉 I Tisdags kl 18.34 lägger jag en beställning hos Red's Fly Shop på ett par G4Z vadare på rea från USA. Fraktbolag Fedex. Idag Torsdag kl 14.30 får jag leveransen 😀👌 Hur fan bra var inte det. ( ja jag vet, inte bra för miljön men jag är inte miljonär så behöver tänka på priset också ) Inte för att jag har någon användning för dessa vadare just nu men är ändå impad över snabbheten i denna leverans! Som många redan vet om, men detta måste vara några av dom bästa vadarna som någonsin gjorts, har haft mina nuvarande G4Z i 6 år och dom funkar galant än men börjar se lite sletna ut så var tvungen att införskaffa mig ett par till innan modellen går i graven strax.
  1 point
 15. Den dagen jag får den berömda +2 kgs harren lär den vägas korrekt. Att väga fel är som att fuska i passians🙂 Men som tidigare skrivet vägs inte många fiskar per år. För ett par år sen fick jag en harr som kanske vägde 2+, hade fel håv med mig och vågen var i andra västen. Funderade ett tag om jag skulle knacka den i båtrelingen, men den fick simma tebax som 95% av mina fiskar får göra.
  1 point
 16. Riktigt imponerad av spöt! Hanterar allt som behövs till öring fisket i fjällen. Klarar av sjunklinor med större streamers men skickar även ut en torrfluga delikat. (Dock föredrar jag mitt centric och sage X I klass 4 till det sistnämnda) snyggt jobbat loomis!
  1 point
 17. Experiment.... lite bökig att binda....
  1 point
 18. 1 point
 19. Nej tak, har alle i Marquis serien
  0 points
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...