Jump to content

Hatchmania

Members
 • Posts

  877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hatchmania last won the day on November 16 2014

Hatchmania had the most liked content!

About Hatchmania

 • Birthday 06/28/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Nyköping, Södermanland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  guttaperka26@hotmail.com
 • Telefon
  0704545560

Recent Profile Visitors

2,822 profile views

Hatchmania's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

80

Reputation

 1. Jag har en dozer jacka i small och upplever den som ganska stor. Jag vet inte vad jag väger idag men 65-70 och 174 lång. Tror absolut att det är small som du ska ha. Antar att du har kollat storleksguiden också.
 2. Jag tror att den passar dig perfekt. Jag är snarlik dig i storlek och har Geoff jacka och byxor i storleken small, och det passad väldigt bra. Annars har du väl bytesrätt?
 3. Hur lång kan en dvärg bli? [emoji848]
 4. Jag hittade en lösning på egen hand. Gick in på: https://appleid.apple.com/account/home och stängde av tvåfaktorsautentisering. Om nu någon undrar.
 5. Jag uppdaterade Ios på min ipad och det blev ett himla säkerhetspådrag. Fick en verifieringskod skickad som sms för att kunna logga in på min ipad efter omstart. Problemet nu är att jag inte kan logga in på min icloud epost på min Android mobil. Får ett meddelande om att lösenordet inte stämmer. Provade att logga in på en PC och där var jag tvungen att be om en ny verifieringskod som sms och sen funkade det bra. Problemet är att jag inte får möjlighet att knappa in en verifieringskod på mobilen. Någon som har kännedom om detta? Jag har alltså inte bytt lösenord och det funkade klockrent på mobilen innan uppdatering.
 6. Det är omkrets som står i tabellen. Annars är de sjukt rymliga.
 7. Du kanske kan hitta lite info här: http://fiberglass-fly-rods.pbworks.com/w/page/5183005/Shakespeare
 8. Jag kör med denna kombo och är mycket nöjd. Instämmer med andra här ovan att det funkar bra att gå på land med dykarskorna. Storlek är väldigt svårt att svara på, då jag beställde ifrån england och är osäker på om det är UK eller US size på bootsen. Plus att dykarskor ska sitta tight. Jag har strl 9 på mina och normalt US 8 på vadarkängor och 40-41 på vanliga gympaskor. Ska tillägga att mina dykarskor sitter tight, och skulle kanske även vara bekvämare med ett par i strl 10. Det bästa är såklart att ta med sig vadarna till en dykbutik och prova. Men det går ju att beställa och returnera tills man hittar rätt också.
 9. J-vlar vilken skönhet! Hitta Nemo look-a-like....
×
×
 • Create New...