Jump to content

tepe

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About tepe

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Timmersdala

Recent Profile Visitors

1,580 profile views
 1. Jobbar själv som elektriker så ja kör med spolar från kontaktorer. Funkar utmärkt vill man ha lite tjockare lägger man den bara dubbelt och kör den i dubbing snurran. Hör med nån elfirma. Brukar slängas en hel del gamla kontaktorer så det går säkert få ett gäng gratis.
 2. Bra gjort har ett par scierra midje läckte redan som nya om man står länge utvadad därför valde jag svetsade sömmar . Taimen vadarna görs säkert i samma Kina fabrik som alla andra vadare
 3. Jag köpte ett par Taimen expert som jag är riktigt nöjd med går dra ner till midje vadare går även dra ner så långt att man kan pinka utan problem. Efter en hård test i Kaitum en vecka med fiske och forspaddling så kan bara säja helt kanon.
 4. Även klingan är gjord av mäster Ingvar och är ett Leonard 50H 8" #5 3del med extra top, resterande av spöt byggt av Ulf Olsson. Hela spöt är som ett smycke.
 5. Har ett #8 som jag byggt sjäv som gick av i fram kastet , köpt hos Mistpool men det var inga problem att att få en ny del mejlade bara en bild på brottet och efter 3-4 dar hade jag en ny del.
 6. tepe

  MSX

  Jag har en emerald 4 med Barrio slx 4 funkar super. Föresten så har Msx 20% på allt fram till 1/8. Sent from my RM-875_eu_euro1_267 using Tapatalk
 7. Samma här grymma linor till bra pris
 8. tepe

  Spö till barn?

  http://www.theessentialfly.com/sonik-sks-fly-fishing-rod-4-piece-7-feet-34.html
 9. tepe

  Spö till barn?

  Det här kanske kan var något. Har handlat därifrån funkar riktigt bra. Fick tillochmed en free gift
 10. Nej inte GT men deras SLX är kanon på det spöt.
 11. http://www.taimen.com/sv/se/product_set/team-waders-airflo-jacket/40
 12. Mistpool har ett alternativ till sheepflece heter sculpinwool funkar fint.
 13. Kolla Mistpool dom har kompletta byggsatser och tabell för ringar.
 14. Har inte märkt någon skillnad på kroknings förmåga jämfört med Vision pike eller guideline big daddy. Men Rio out bound short kastar så mycket bättre mycket färre luft kast. 2-3 luftkast och hela linan skjuter ut.
×
×
 • Create New...