Jump to content

sarven

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sarven

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rickard.karlsson@gmail.com
 • Telefon
  +46739476573

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag är i färd med att bygga klart ett spö i #9 som jag tänkte kasta efter gäddor med. Blev lite sugen på att klippa upp några kastklumpar i varierande densitet, men var får man tag på billiga DT-linor att klippa nu när Dan-Tackel lagt ner? Eller rent av färdiga klumpar, vilket vore trevligt om nu inte priset skenar. Kan det vara ett alternativ att klippa upp WF-linorna som Mixfishing(Mill End) säljer?
 2. Finns det fortfarande skjutklumpar i klass 6 för enhandsspön? Vill komma ihåg att det inte var helt ovanligt förr i tiden och jag tänker mig att det kan vara rätt smidigt att kitta ett abborrspö med ett gäng klumpar. Då fiskedjupet ofta variera ganska mycket. Vilka märken? Andra tankar? Är såna klumpar redan utfasade till förmån för något annat?
 3. tack för hjälpen! Så även ett billigare Pac Bay kommer att hålla fast rullen så länge foten är "vettig"? Ska kika lite på mina grejer när jag kommer hem, men det skulle ju kunna vara att antingen vissa av mina spön eller rullar har haft dålig passform. Mina bättre spön har platta rullfästen.
 4. Jag går i funderingarna att bygga ett gäddspö, jag har en del spön där rullen lätt vrider sig runt rullfästet. Har ni några bra rekommendationer? Alps verkar ha en modell med platt sida mot rullfoten. Hur ser Recs RSLL ut? Mvh
 5. Riktigt fina. Är det färgerna Sky Blue och Cappucino?
 6. sarven

  Grön rulle

  FW seven-ten har väl nästan identiska mått? Spoldiameter(inner och ytter) samt spolbredd. Mycket fin rulle den där Kraken, fick min häromveckan =) Beställde du från easyfly eller allenflyfishing.com?
 7. Om du har en klassisk havskajak som man sitter inuti behöver du väl knappast torrdräkt? Eller är det en sån sit on top?
 8. Det kan ha varit så att abborren gick djupare än du nådde, ibland tycker jag att inget annat än något snabbsjunkande duger. Variera även intagningshastigheten: från drivande till armhålegreppet =)
 9. Det var mest knutkopplingen som oroade mig, men jag kanske föreställde mig det lite fel. Någon dm lina som slackar vid inbromsning låter som en sport
 10. ska plaströren helt in i de orange strumporna? lyckas bara få in den på ryggstödet, men inte på den främre.
 11. Det blev just en Pool12, den såg smidigare ut än de andra och så fick man ju med en väska =). Nu väntar jag bara på att min skadade arm ska bli någorlunda läkt så att jag kan blöta ringen!
 12. Det där arrangemanget låter livsfarligt, hur bromsar du ekipaget?
 13. Hur mycket gör vadarbyxor för gäddfisket i Stockholm då? finns det några vadbara platser? Får man med sig flytring, vadare, spö och annat på cykel? Tja, det låter som att jag får ta en tur till butik och kolla =) Tack för tipsen!
×
×
 • Create New...