Jump to content

Vefsna Markus

Members
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Vefsna Markus last won the day on October 5 2017

Vefsna Markus had the most liked content!

About Vefsna Markus

 • Birthday 06/15/1975

Information

 • Bostadsort
  Tärnaby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vefsna Markus's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

53

Reputation

 1. Tips på vald när älven går låg!?.Åker i morgon och ser inte värst lovande ut på vattenflödet!.
 2. Inget fel på scierra !.knäcks varken mer eller mindre än något annat märke gillade gamla hms serien som Henrik plockade fram !.Har även provat ett switch I den nya serien minns ej vilken men kändes lätt fint och följsamt !.Mycket spö för pengarna om man nu klarar av att inte glänsa mest på fiskecampen !.
 3. Precis!!.Laxen hinner ju studera flugan flera gånger innan den sveper över den !.Snabbt simmande fluga med tvära kast och minst 4 älgsteg är min filosofi !.Dock så ljudlösa som möjligt!.
 4. Mellanlägg är en sak men folk som tar myrsteg i en lång pool kan jag slita mitt hår över !.Om man då lägger till 3 mellanlägg för varje utfiskning så kan man lika gärna ägna sig åt kaffekokning den dagen!
 5. Börja med en flytklump å lär dig vinkla kasten direkt !.Skippa kastlängden huvudsaken du får sträckta kast !.Eller en Skagit flyt !.
 6. Upplever att dom blir lite knepigare att få å fastna vid lite spakare vatten speciellt om dom tar nedanför fötterna då är det nog att dra till för kung å fosterland som gäller !.
 7. Då skulle jag gå på ett switch eller lätt tvåhands till så stora streamers! :-)
 8. Hur pass stora streamar pratar vi 6-8 eller rentav tandemflugor?Tycker en 6 10 fot är ett kanonspö för detta ändamål i åar/ älvar med bibehållen fiskekänsla!
 9. Som rent fiskeprogram så har man sett bättre !!. Men jag tycker han förmedlar en totalupplevelse som ändå insveps i fisket . Tror även att det är en tanke med att dom ska vara totalt beginners !! för att kanske kicka igång en tanke hos tittarna som aldrig provat denna underbara hobby .Killen kan ju i vart fall laga mat och är ju hur avslappnad som helst!!!!!!!!!.......Skulle nästan tro att han kommer från Norrland!
 10. Den håller bra ingen skillnad på den och sawadan tycker jag !.För 170:- så kan man köpa en ny och i värsta fall eller så klipper man bort av den delen som är dålig om du nu inte har nött ut 35 m förståss !
 11. Rio slickshooter 44 pund !. Påminner väldigt om sawadan nu för tiden ej att förväxla med den gamla!.
 12. Säkert bara tillfälligheter!. mycke psykologi över detta fiske ska dock prova dubbel för lite ny positiv injektion!
 13. Kanske löst hängande kan vara melodin !! på så stor tub kanske laxen kan bända ut kroken om mycket av tuben sticker ut mot sten å dylikt dom är ju inte dumma dom rackarna .Ska prova dubbel å löst hängande !. Man blir lite ledsen efter 3 i rad !
×
×
 • Create New...