Jump to content
Edgeforum

Mårsomjaure

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mårsomjaure

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/05/1974

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Piteå

Kontakta medlemmen

 1. Nyss införskaffat LOOP cross s1 klass # 7 Vilken rulle passar bäst för detta spö, någon som testat ? Även lin alternativ om ni provat. Robert
 2. Hej, Vi hade en tanke om att fiska nån stans kring vecka 30-31. Nästan helt säker på att det blir ett lyft. Givetvis så är det ju fluga som gäller. Strömmande vatten efter harr och öring brukar alltid gå hem. Men sen är det ju inte omöjligt att det blir flytring också, röding i någon sjö skulle vara trevligt. Så om du kanske har något tips så vore det trevligt. Tack på förhand/ Mvh Robert.
 3. Hej alla fiskevänner, Nu är det ett bra tag sen jag var in på sidan men det är snart dax att se över utrustning och börja planera sommarens fiskeäventyr. Nu är det så att jag hade turen med mig och vann fiskeresan, nappartaget i pite-tidningen och undrar nu om det finns någon som har några erfarenheter från Vuoggatjålme med omnejd? Jag kan då välja att bo i en stuga i en valfri vecka eller ett helikopterlyft. Nu skulle det vara trevligt med tips och förslag på trevliga fiskeplatser antingen i närheten eller flygavstånd. Eller om man måste ta och ansöka på kvoterade vatten. Mvh, Robert.
 4. Man tackar för svar, nu är det bara att vänta.....å längta.
 5. Hej alla fiskevänner. Vi är några grabbar som ska fiska i Dellikälven, vi har varit där några gånger tidigare men aldrig riktigt prickat rätt. Så min fråga är , när är det bättre att fiska där? Vi kommer att fiska relativt högt upp i älven. Det vore trevligt att veta om det är någon som har bra erfarenheter av älven. Även om det finns andra bra vatten i närheten. Tack på förhand/ Mvh, Robban
 6. Tack för svar, Man får prova sig fram och se vad som passar. Har sneglat på Vision Icon Zip vadarna och dom verkar bra.
 7. Hej alla flugfiskevänner, Jag är ny här på Edgeflyfishing. Detta verkar vara en jätte bra sida för oss som gillar flugfiske. Gillar det lilla jag hunnit se. Jag ska till att köpa nya vadare och undrar om det är någon som vet vad som skulle passa. Har funderat på Vision eller Guideline vadare. Nu är det så att man är ju bara en tvärhand hög 170cm och mitt beninnermått är 75cm och dom flesta börjar vid 80-85 cm. Finns det vadare som har kortare innermått? Tack på förhand, Mvh,Robban.
×
×
 • Create New...