Jump to content

acke81

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

About acke81

 • Birthday 01/29/1981

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  acke_s@hotmail.com
 • Telefon
  0736864191

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

acke81's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

2

Reputation

 1. acke81

  Lpxe #5

  Hej! Söker ett Lpxe #5 med eller utan rulle. mvh Acke
 2. God morgon! Tack, men tyvärr inte Scierra. mvh Acke
 3. Hej! Jag är ett Guideline Rsi #8 9 fot. Ett helt underbar spö, har även en nästan ny Guideline Coastal lina som sitter som smäck till det spöt. Säljes pga vill köpa ett Klass 9 spö, så byte funkar. Pris 2500:- inkl frakt Mvh Acke
 4. T ex Guideline elevation
 5. Hej! Jag söker ett klass 9 spö 9fot medium snabb aktion. Inga Vision spön tack☺️ mvh Acke
 6. Hej,

  Skall jag Swisha för High Water #6? 
   

  mvh Perry 

 7. Tack Acke, men det kom en uteplats emellan.

 8. Jag hade också samma jobbiga problem i början och den ända lösningen som funkade för mig var att låta lina sträcka ut sig helt i bakkastet. Prova så får du se Lycka till!!
 9. Jag är på så det skriker om det!! Jag är så trött på att åka ända till Örebro och Karlskoga för att ha nån och flugfiska med. Sällskapet är inte fel på (min morbror), det blir tyvärr inte så mycket fiske som jag önskar då. Jag har typ all utrustning för det fisket t ex spön i olika klasser, vadare, flytring mm Det kanske märks att jag är lite desperat efter en flugfiske vän Så skicka gärna mig ett pm den som vill ut och vifta lite. Stort tacka till den som har startat denna tråd!!
 10. Ser ut och vara tunnare än dom backingar jag har idag.
 11. Jag köpte mig airflo poly micro backing 500m 20lb (finns i 30lb) för endast 218kr inkl frakt på ebay. Beställde det förra veckan och fick den igår.
 12. Nu har jag provat spöet vid två tillfällen, första gången körde jag med en Rio Grand lina och då tänkte jag, va F** är det för skit spö!! det skulle säljas fort som attan. Men idag på min lediga dag tänkte jag, jag ska ge det en sista chans med Gl tricast lina som har en helt annan linprofil. WOW! då började det hända saker. Från att hata det till att älska det helt :wub: . Jag kan också tillägga att jag har ett Gl Lpxe rs #5 som jag tycker väldigt mycket om, men jag har en ny favorit Så "mrgreyling", jag saknar inte längre mitt före detta G.loomis Streamdance spö
×
×
 • Create New...