Jump to content

nisse606

Edgemember+
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About nisse606

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/06/1970

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Karlsborg

Recent Profile Visitors

1,593 profile views
 1. Jag var en gång i tiden och jobbade på ett möbelsnickeri, där doppade dom snittytorna i smält parafin för att undvika sprickor under torktiden. /Anders
 2. Kolla annonsen om Imago rea här på forumet.
 3. Hur mycket får du betala i frakt?Köpte precis Imagos fenor på rea, har ej hämtat dom ännu så jag vet inte hur dom är dock.
 4. Grattis , köpte du från USA?
 5. Ingen som är sugen på lite trevlig avkoppling?
 6. Jag och "Pocko" åker till Slovenien för 7 dagars fiske med helpension och guide, resan är tänkt till 4 personer så vi behöver förstärkning. Vi kommer att fiska 2 dagar i Sava Bohinjka, 3 dagar i antingen Soca, Jidrica eller Baca beroende på vattenståndet, 1 dag fiskar vi i Sava. Sista dagen bestämmer vi själva vart vi vill fiska (fiskekortet för denna dag ingår ej i priset). Är vi 4 stycken är priset 870 Euro/person exkl. flygresa, fiskekort sista dagen samt ev. en övernattning i Ljubliana på vägen hem. Någon som är intresserad? Vänligen skicka meddelande till mig eller Pocko. Med vänlig hälsning, Anders
 7. Kråkviken i Vättern, söder om Karlsborg.
 8. nisse606

  rese tips

  Vad sägs om Slovenien i juni? Jag och "pocko" skall dit och det finns en plats över.
 9. Kärnkraftverken ägs ju av Vattenfall, Fortum och Eon, så det är dom man är hänvisade till, jag vet att i alla fall Vattenfall har haft ett alternativ med 100% kärnkraft. Att man i verkligheten får ca. 4% vindraft och resten från vatten och kärnkraft beror mest på politiska beslut.
 10. Om man köper 100 olika öl och häller dom i en dunk och ruskar om kan det bli knepigt att sedan hälla upp en specifik sort i ett glas.
 11. I alla fall i från Hjo och norrut som jag vet, till Karlsborg kom det många som åkt skridskor från Motala.
×
×
 • Create New...