Jump to content

CeeBee

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CeeBee last won the day on March 23 2020

CeeBee had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About CeeBee

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday January 24

Information

 • Bostadsort
  Falun

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christer.blomqvist@bahnhof.se
 • Telefon
  0704075262

Recent Profile Visitors

1,067 profile views
 1. Sporting i Örebro https://www.sporting.se/
 2. Ett tips för att komma undan billigare är att fylla på patronerna själv med tändargas och att använda tabletter som du normalt använder i eldrivna myggjagare typ "Mr Mosquito. Man får modifiera patronerna något, det finns gott om instruktioner på Youtube som beskriver hur man gör. T.ex. den här
 3. Har egentligen svårt att skämta om eländet. Det känns rätt obehagligt faktiskt, men gillade den här.
 4. Jag tänker precis så, att den är representativ globalt och att ett lite mer globalt perspektiv hade uppskattats av mig personligen. Rättsprocessen kring filmningarna i Norge nämndes t.ex. inte alls. Svensk text absolut och norsk, tysk, fransk och rysk etc. också. Förhoppningsvis får den även uppmärksamhet av vanlig media.
 5. En bra och viktig film. Dock ett stort fokus på amerikanska förhållanden, hade önskat mer om den norska odlingen. PS. Noterar att denna tråd sjunker som en sten i flödet till förmån för de vanliga pryltrådarna. Lyfter den därför på detta sätt. Generellt för lite fiskevård på Edge. DS
 6. Fördelen med Viking var åtminstone förut just gummikvalitén och att det inte blev torrsprickor så lätt. Är själv inne på mitt andra par Trophy. jag tycker inte mitt första par höll som förväntat. Tidigare Viking har hållit bättre. Använder dock mest kängor nuförtiden.
 7. CeeBee

  Tfo bvk

  När TFO BVK kom var den en stor snackis här på forumet. Det höjdes till skyarna och jämfördes med betydligt dyrare spön. Se länken med över trehundra poster! Där borde du finna det mesta du vill veta. Jag har själv ett och har inget att klaga på.
 8. Hej. 2mm (se bild)
 9. Det borde gå. Den "tillplattade" delen på Kaiman är rätt tunn. Men skulle regalskaftet vara för tjockt där så borde det gå att fila ned. Principen för infästningen verkar vara densamma på båda.
 10. Jag har ett Kaiman men har ingen erfarenhet av Regal. Det kanske går. Men måste du byta skaft då? Funkar det inte att hitta en C-clamp som tar samma diameter som Kaimanskaftet?
 11. Då jag är en glasögonorm generellt så använder jag dessa https://www.flugor.se/polariserade-glasogon/forstoringsglas/magnifier-clip-on-liten-4208 Fungerar även på solglasögonen. Fälls upp när du inte behöver dem.
 12. Den gröna är spunnen av 0,14 och den grå av 0.12 en stl 14 krok för att se storleken
 13. Bild på en tafs som är gjord med apparaten i mitt tidigare inlägg.
 14. Jupp Men använder mest 0,10 - 0:12 blir rätt starkt ändå. Det går åt ca 35 meter flätlina för en tafs som blir lite drygt två meter. Sen fortsätter du med nylon i önskad längd, går såklart att tapera ner lite med nylonet också.
×
×
 • Create New...