Jump to content

swebih

Edgemember+
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

About swebih

Information

 • Bostadsort
  Linköping
 • Intressen
  Flugfiske, fridykning, harpunfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  damir.mujanovic@hotmail.se
 • Telefon
  0707677841

Recent Profile Visitors

1,557 profile views

swebih's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

11

Reputation

 1. Byte redan gjort. Tack endå för erbjudandet. Allt gott
 2. Hej! Köpte förra veckan en Rio Gold intouch #5 som inte alls passade mitt spö. Endast testad 1h vid sjön. Förpackning och spole finns självklart kvar. Vill byta mot en Rio Gold #6, Rio grand #5 eller ex Loop opti stillwater. Förslag på andra presentationslinor för flugfiske är självklart välkomna. Skall passa ett relativt snabbt spö.
 3. Testa en liten klinkhammer 👍
 4. Kullsjön i Lerum. Finns platser att vada.
 5. Hej! Inhandlat ett Zephrus #6 för streamerfiske i sjö och söker nu en passande lina till spöt. Någon som använder/använt detta spö och har någon bra kombination att rekommendera? Allt gott
 6. Blev ett Zephrus. Nu återstår att testa spöt så fort väder tillåter ✌
 7. Någon som har kastat med ett hardy zephrus #6 och har lite input?
 8. Tänker inte fiska med jättetunga streamers, men förtyngda, absolut. Hört mycket gott om Radian. Någon som har preferens angående Sage one/X? Skiljer sig aktionen mycket jämfört med radian?
 9. Hej! Har i en stöld blivit av med mycket fiskeprylar och såg då möjligheten att testa något nytt streamerspö för öring/båge fiske, främst sjöfiske. Vad ser ni som det ultimata spöt för att slänga ut lite större flugor? Orvis helios 3d 9' #6? Scott radian? Diskutera fritt!
 10. Kan bara hålla med, verkar vara helt öde med information om Orsa. Antingen är det ett flugfiskemekka som ännu inte upptäckts fullt ut eller så har det fallerat totalt med fisket och därför ingen åker dit Min planerade resa närmar sig och jag vet ännu inte hur jag ska göra pga bristfällig info. I värsta fall får man testa Orsa (Ämån, Oreälven) och skiter det sig får man röra sig vidare..
 11. Hur är fisket i Ogströmmen nuförtiden? Håller på att planera en 5 dagars tur och sova i tält och såg denna tråd från ett par år tillbaka Är storleken på fisken bra eller är det mestadels mindre öringar? Bra platser som är avskilda för att slå läger längs med ån? tack på förhand
 12. Hej! Planerar en 5 dagars tur ca v27. Tanken är att sova i tält och vi har inga problem att vandra en bit om det krävs. Fått tips om Ämån och att den kan hålla lite större öring och det är främst därför intresset ökade. Bildmässigt ser det lovande ut med vildmark runtomkring och en fin å. Dock finns det inte mycket info om fisket i ån ute på nätet. Någon som sitter på info? Hur är fisket? Platser att tipsa längs ån var man även kan tälta? Läst att det är rätt djupa raviner på vissa håll. All information uppskattas. Även om ni vet någon annan å i närheten var man kan fiska efter lite större fisk. Allt gott!
 13. swebih

  Fjällsfiske

  Upp Även kikat på idre. Kan åarna/tjärnarna där erbjuda bra fiske med lite större fisk?
 14. swebih

  Fjällsfiske

  Hur är trakterna runt Älvdalen? Fulufjället?
 15. swebih

  Fjällsfiske

  Tack för tipsen! Precis vad jag sökte. Möjligtvis något långt bort men säkert värt de extra timmarna. Finns inget intressant i just Dalarna som man kan jämföra med ?
×
×
 • Create New...