Jump to content

tomislav

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About tomislav

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/19/1978

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  jakobsberg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tomislavdenic@hotmail.com
 • Telefon
  0704909780

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, tänkte kolla om man kan få lite tips?. Funderar att fiska i Falkenberg på premiären eller strax efter. skulle behöva lite tips om vilken plats skulle vara lämplig för fluga och hur man kommer till den. någon flugtips, och billigt boende också. Är det för tidigt för lax?Alla tips är välkomna och uppskattade.
 2. Hej, tänkte kolla om man kan få lite tips. funderar att fiska i Falkenberg på premiären ellr strax efter. skulle behöva lite tips om vilka platser skulle vara lämpliga för fluga och hur man kommer till dem. någon flugtips, och billigt boende också. Är det för tidigt för lax?Alla tips är välkomna och uppskattade.
 3. Hej

  Ett bud för nr 4 och 5 SA Atlantic Salmon linorna 8/9. 350:- för båda.

  Vänligen Anders

  1. Filbert

   Filbert

   Var det intressant?

 4. Verkar som tråden har spårat ur. Men om, man skulle ha sina "hemliga hotspots" i storstadsskärgård. och inte behöva utforska andra platser. Då skulle man lägga av och fiska. Om det handlade bara om att fånga fisk, så tror jag att alla havsörings jagare skulle flugfiska i regnbågspölen eller köpa på ica. Hoppas att tråden hittar tillbaka till spåret. Vi ska ju inte fiska mot varandra, helst med varandra, för vi blir mer och fler flugfiske/fiske intresserade. Skulle också rapportera att norra levererade i lördags. dock inte på fluga. Tog med mig 2 kollegor från jobbet som kastade drag. En landa
 5. Tjena när du säger Ljungan och mars. vilken datum menar du då, och vad behövs för utrustning. Jag skulle jätte gärna följa med och fiska i Ljungan. Är småbarns pappa och damen jobbar schema så om du har någon datum i sikte jag skulle behöva lite planering. Bindkväll är inte tokig heller. Mvh Tomislav
 6. Tung lina? jag äger en tvåhands 8/9 12,6 fot med flyt linor samt flyt sjunk fs3 om jag köper till en sjunk klump, klarar jag mig då? tack för respons
 7. Hej, edgare. Undrar om någon har någonting at säga om flugfiskesträckan i norrköping. Några polare ska dit och spinnfiska, och dem säger att jag kan följa med och flugfiska då det fins en sträcka för flugfiske. men är det någon som känner till och har fiskat dar. i så fall är det enhand eller tvåhand som gäller. tack för alla tips.
 8. Har flera simms produkter g3vadare 2013 och pro dry jackan samt exstream jacket. Kan säga att jag är grymmt nöjd med dessa.
 9. Tänkte fråga om lintips.Brukar inte fiska havsöring så har inte så stor erförenhet och hade svårt att kasta i vind. jag vet att detta er tränings grej men för att underlätta lite vilka linor rekommenderar ni som fiskar i skärgård spön är zenit 7 klass? Tacksam för alla svar.
 10. Tjena,barkarby grannen. Det stämmer silver kropp med blåsvart vinge.
 11. Då vart det dags att jag ska också skriva in mig i tråden. Kallt som fan och vågit vatten,svinkallt pålands vind gjorde det väääldigt enkelt att kasta också. Men till slut nar fingrar och kroppen domnade bort då satt den.63cm fenklippt följde med hem. Blev en til minde senare som ska växa på sig. kort fattat en härligt dag i norra skärgården.
 12. Hedströmmen Sverkestaån Hedströmmen i Malingsbo
×
×
 • Create New...