Jump to content

danell

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About danell

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/19/1987

Information

 • Bostadsort
  Näsum

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  danell010911@hotmail.com
 • Telefon
  0733748512

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. Blev det något i Holje eller Snöfleboda Mr_Tipper? Är nyinflyttad i närheten av Holjeån och har kikat en del på den nu, tänkte att man skulle ge det en chans till våren. Man undrar ju dock hur sommaren påverkade öringen. Såg för övrigt på fvo:s hemsida att "Fiskestopp råder tills vidare i Lillån och i forsarna i Holjeån". Lite oklart, definiera en fors liksom.
 2. Fett. Man kanske skulle samfiskat en gång Olle, fast det är klart, då går vi ju bom....
 3. Skittfiske säljer Simms 1/2-day pack för 400 SEK. (95 kr frakt)
 4. Premiärfiske i juni? Du missade hela våren! Svar ja, större gäddor går djupare på sommaren.
 5. Finns lugnare områden en bit norr om Koppang Camping, säg... en 3-400 meter. Lite öar och så. Lugnflyt till största del.
 6. Finns flertalet ställe som är vadbara, men... det är ju inte sandbotten precis. Det kan också vara en liten bit att gå genom skog och mark för att nå vissa ställe. Jag var i Koppang m. omnejd sön-sön förra veckan - blandat fiske pga högt vattenstånd och rejält kyligt/regnigt väder (8-10°). De dagar solen sken och temperaturerna steg nappade det bra. Flera fiskar över 40 med topp kring kanske 45.
 7. Fantastiskt. Inga krokodiler i Noosa eller?
 8. Ping. Fiskar i Kristianstadsområdet - häng med ut en gång.
 9. Tilläggas bör att jag fick dem till ett riktigt bra pris, nämligen ett halvt.
 10. Jag håller inte med er, okej, mina första vadare från Guideline började läcka lite lätt i neoprensockan (samt i en förstasäsongslagning - taggtråd ) efter fyra säsonger. Nu har jag uppdaterat till deras Diver Sonic-modell (http://www.wittlock.se/sv/utrustning/vadare-ventilerade/guideline-diver-sonic-vaders.html) och som namnet antyder har den svetsade sömmar. Använda i snart två säsonger, fungerar alldeles ypperligt!
 11. Kompis köpte Guidelines Kispiox-vadare från Wittlocks, 999:-. Såg riktigt fina ut. http://www.wittlock.se/sv/rea/ventilerande-vadare-kispiox.html
 12. Laxander, kända platser är Revhaken och Snickarhaken. Jag har aldrig fiskat de lokalerna och ska inte uttala mig närmre, åker du 1-2 mil norrut kommer du till Fårabäck som är mycket vackert. En och annan öring tittar inom där ibland, igår (torsdag) tog kompisen en liten blank och fin under måttet samtidigt som jag gick bom för 26:e gången i rad (japp, jag har fluga på tafsen). Två sälar tittade förbi lagom till solnedgången. Mycket trevlig kväll. Ytterligare någon mil norrut kommer du till Landön där det plockats en hel del fin öring genom åren. Skitfiske.
 13. danell

  Sameo Jade?

  Har sjuan till havsörings- och gäddfisket. Funkar kanon!
×
×
 • Create New...