Jump to content

laxoholic

Members
 • Posts

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

laxoholic last won the day on May 26

laxoholic had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  husse79@hotmail.se
 • Telefon
  0762812557

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

laxoholic's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

31

Reputation

 1. Söker en Hardy Bougle storlek 3 inch. Bra skick utan repor. Kan även byta mot ett Winston BIIX 590 om intresse finns. Svara gärna via pm.
 2. Ganska snabbt men med mjuk och känslig topp. Winston klassar spöt som snabbt men många anser den vara medium-fast. Finns en del info på nätet.
 3. Säljer en Costa blackfin green mirror, glaslins. Helt nya. Pris 1500 kr. Frakten ingår i priset.
 4. Säljer ovanstående spö i toppskick. Inga skador, repor eller andra defekter. De två nedersta delarna är nyligen bytta av Winston. Pris 4000 kr. Frakten ingår i priset.
 5. köper gärna Vision vibe 125 intermidiate klass 5-6

 6. Tack för alla svar. Ska fundera lite på vilket alternativ som passar mig bäst. Men visst är det lite konstigt att ett märke som Winston släpper iväg ett spö med lack på holken.
 7. Hej Fick tillbaka mitt spö från Winston reparation. De tillverkade en ny butt-del. Tydligen har det råkat komma lite lack på han-holken som de missat att ta bort. När jag sätter ihop spödelarna ligger limmet precis i kant med nästa del, vilket stör mig lite. Är det någon som vet om man kan få bort limmet utan att lämna märke på klingan? Vore tacksam.
 8. Visst är Edge fantastiskt, flera konkreta svar på så kort tid ? jag börjar med att riva ner gamla handtaget, sen vänder jag mig till något av förslagen ovan. Tack för alla svar!
 9. Var kan man köpa ett korkhandtag som Scott radian, enligt bilden. Tänkte byta handtag på mitt kustspö 9' #6
 10. Tack Ismo! Jag kommer åka själv och behöver all tips och råd jag kan få. Detta är mitt livsäventyr och jag hoppas det blir lyckat. För mig är allt detta bara fantasi, eftersom jag inte varit där, så all tips och råd mottages tacksamt.
 11. Hej Ni som kan Lainio älven: om jag påbörjar mitt fiske i korset Tavvaätno/Rostueatnu/Lainio (alltså allra längst upp i Lainioälven) och fiskar mig neråt i Lainioälven några kilometer, finns det lax då? och då menar jag inte ströfiskar utan i mängder som övriga sydliga delar av Lainio älven. Tack på förhand!
 12. Är du intresserad av något byte mot Sage one?

×
×
 • Create New...