Jump to content

laxoholic

Members
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

laxoholic last won the day on June 4 2016

laxoholic had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About laxoholic

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  husse79@hotmail.se
 • Telefon
  0762812557

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Söker fortfarande. Svara gärna via pm
 2. Söker ovanstående lina i bra skick. Svara gärna via pm.
 3. Tack Ismo! Jag kommer åka själv och behöver all tips och råd jag kan få. Detta är mitt livsäventyr och jag hoppas det blir lyckat. För mig är allt detta bara fantasi, eftersom jag inte varit där, så all tips och råd mottages tacksamt.
 4. Hej Ni som kan Lainio älven: om jag påbörjar mitt fiske i korset Tavvaätno/Rostueatnu/Lainio (alltså allra längst upp i Lainioälven) och fiskar mig neråt i Lainioälven några kilometer, finns det lax då? och då menar jag inte ströfiskar utan i mängder som övriga sydliga delar av Lainio älven. Tack på förhand!
 5. Är du intresserad av något byte mot Sage one?

 6. Hej

  3000 kr inklusive frakt

  Mvh

  Tomas Stålnacke

  1. laxoholic

   laxoholic

   Tack för erbjudandet! Jag avvaktar 

  2. puoltsa19

   puoltsa19

   Jag står fast vid erbjudandet fram till 21:00 i kväll

   Mvh

   Tomas S

 7. Sage one 490 eller Orvis helios2 490 tipflex, vilket väljer du och varför? Tacksam för ditt svar
 8. Jag har ett Sage one 9fot klass 6 med butt. Den använder jag till alla sorters fiskar som du nämner. Dock använder jag olika linor för olika situationer. Till kusten finns många bra linor i klass 6 flyt, intermidiate eller sjunk. Gl coastel och vision kust är några exempel. Till sjöar och älvar kan man använda samma linor som till kusten. Vill man underhandskasta väljer man en baktung lina som gamla gl punch eller rio single spey eller enhands klumpar. Till gädda kör jag opst klump med olika spetsar. Jag kör överhandskast och har klumpen 150 eller 175 grain plus rio spetsar klass 5 som väger 4 gram. Total vikt blir 14-16 gram vilket är optimalt för ett klass 6 spö. Den korta och aggressiva klumpen kastar stora gäddflugor som om de vore torrflugor och spetsarna gör att du enkelt kan variera djupet. Jag kör opst även i älvar när jag vill använda extra stora streamers. Kastar som en dröm även i vinden. Du kan även kasta skagit-stilen, men då ska du välja en tyngre skagitklump. Spetsens vikt räknas då bort. Lintillverkarna brukar han tabell med linvikt rekommendationer. Jag är jättenöjd med min 691 men observera att Sage one är ett snabbt spö. Lycka till
 9. Hej är intresserad av ditt SAGE ONE.
  Tar du 3000kr+ frakt så tar jag spöt?

  Med vänlig hälsning  Mikael

 10. Håller med Halster. Simms g4. Är inne på min andra g4 jacka nu, och den gamla fungerar fortfarande efter 7 års heltidstjänst.
 11. Hej

  jag köper dina rävsvansar.

  mattias

 12. laxoholic

  Sage garanti

  Så om jag köper ett beganat Sage med ofylld garantisedel, kan jag fylla i sedeln och skicka den till Sage typ ett år efter köp tillfället ? Scott och Winston vill att köparen registrerar spöt inom 30 dagar från köp tillfället.
 13. laxoholic

  Sage garanti

  Om man köper ett nytt eller begagnat Sage spö, hur funkar det med garantin om en spödel skulle råka gå sönder? Måste man registrera nya sage spön som med Scott och Winston? Tack på förhand!
 14. Mer än vad jag vet. Tråkigt nu när man snöat in sig på Scott och letar efter all info man kan få. Tack ändå
×
×
 • Create New...