Jump to content

Sverker

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sverker last won the day on November 22 2013

Sverker had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Sverker

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/09/1965

Information

 • Bostadsort
  Bromma

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sverker.andersson@icloud.com
 • Telefon
  076-2701099

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Torkade vadare och flugor. Sjukt varmt igår för att vara 15 oktober...
 2. Sage Method #7 Loop Opti Speedrunner Rio Versitip Short
 3. För mig finns inget bättre än den jag har.. :-)
 4. Ring mig, har ett meddelande till dig från Ragunda. Mvh Sverker A 076-2701099

 5. Uppar denna, några har anmält sig men platser kvar. Förmodligen en av de bästa klubbsjöarna kring Stockholm :-)
 6. Hej Edgevänner! Nu har vi startat upp flugfiskeklubben Trollsländan inkl mysig klubbsjö ett par mil söder om Stockholm. Vi bjuder nu in ca 25 nya medlemmar till klubben. Fisket: Huvudsakligen fiske på regnbåge i fin storlek 2-4 kg men även chans på en eller annan öring 0,5-2 kg. Totalt 500 kg fisk har satts i den senaste månaden. Sjön ligger skyddad i skogen med ca 10 min promenad från bilparkering. Flytring ger det bästa fisket men det går även att kasta från land på ett antal ställen. Förutsättningar: Årsavgift 2 500 kr/år varav 1 500 kr går till grundnivå av fisk-isättning, sjöarrende, bevakning och skötsel av sjön. 1 000 kr går till klubben för att användas till extra isättning av fisk alt. andra klubbevenemang. Är du intresserad så maila sverker.andersson@icloud.com för mer information. Först till kvarn-principen tillämpas om intresset är större än tillgången. Mvh Sverker Andersson, Kassör Trollsländan FFK
 7. Hej Edgevänner! Nu har vi startat upp flugfiskeklubben Trollsländan inkl mysig klubbsjö ett par mil söder om Stockholm. Vi bjuder nu in ca 25 nya medlemmar till klubben. Fisket: Huvudsakligen fiske på regnbåge i fin storlek men även chans på en eller annan öring. Sjön ligger skyddad i skogen med ca 10 min promenad från bilparkering. Flytring ger det bästa fisket men det går även att kasta från land på ett antal ställen. Förutsättningar: Årsavgift 2 500 kr/år varav 1 500 kr går till grundnivå av fisk-isättning, sjöarrende, bevakning och skötsel av sjön. 1 000 kr går till klubben för att användas till extra isättning av fisk alt. andra klubbevenemang. Är du intresserad så maila sverker.andersson@icloud.com för mer information. Först till kvarn-principen tillämpas om intresset är större än tillgången. Mvh Sverker Andersson, Kassör Trollsländan FFK
 8. Jag är supernöjd med Rio Grand på mitt.
 9. Sverker

  Div bilder

  Olika bilder
 10. Prova Toyota Verso eller Prius Plus. 7-sitsiga med bra kapacitet och oförvitlig kvalitet. Om någon av dessa faller dig i smaken så garanterar jag en bra affär. Hälsa från Sverker på TSW så ordnar dom så att du blir nöjd :-) //Sverker (jobbar på Toyota Sweden AB)
 11. Kolla först om du kan hitta en okej affär på ett spököp i Sverige, alltid bättre om nåt går fel eller sönder + goda råd. Men PM skickat iaf.
 12. Hej Ecce, nya Sage Method #7 Switch samt Z-Axis #7 Switch finns i Bromma om du vill testa något av dessa nån dag. Har Rio Scandi Short Versatip samt ACE att prova med. Gillar Riolinan bäst till bägge spöna.
 13. Sverker

  Bästa allround #5

  Kan inte gå fel med antingen Streamdance eller Zenith!
×
×
 • Create New...