Jump to content

johan.s

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About johan.s

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  johan.j.sandstrom@gmail.com
 • Telefon
  0706596169

Recent Profile Visitors

1,340 profile views
 1. Köpte samma ULS-kombo nyligt (men med 6/7-klumpen som väger 16 gr inkl. spets) och insåg exakt samma sak - inget för underhandskast/speykast. Jag behöll bellyn men använder istället mina 15 fots 4D-spetsar. Blev helt okej att underhandskasta med trots den stora skillnaden mot rekommenderad linvikt. Vikten inkl. spets hamnar nu på 21-23 gram.
 2. Hör med Danielsson, har fått väldigt bra service vid problem.
 3. johan.s

  Hardy Demon 13,9

  Någon som testat och kan ge ett utlåtande och i bästa fall även en jämförelse mot Jet 14?
 4. Ni som har köpt säsongskort på SJFF-sträckorna, hur har ni gjort för att lösa medlemskapet som krävs i NJFF? Går ju inte att som bosatt i Sverige lösa medlemskapet på NJFF hemsida, kan jag lösa det på något av ställena som säljer SJFF-korten i samband med kortköp?
 5. Slutade med B990 efter att de senaste förpackningarna jag köpte (2015) gick av extremt lätt. Någon som varit med om detsamma?
 6. Kör 1 meters förlängning med t-18 på ett par av mina Scandi RTG-klumpar i 10/11. Tycker kombinationen fungerar bra, inte superroliga att lyfta kanske.
 7. Jag köra Power Pro 100lb till mina 8twelve, man fyller spolen lagom med 300yd. Fick även på 300yd 65lb på en Lamson Velocity 3,5. Anledningen till att jag köra så höga brottstyrkor på den flätlina jag använder som backing är dels för "stennöttning" och för att dom ska bli trevligare att hantera. Lägger på så tjock flätlina jag får plats med. Jag brukar handla Power Pro på ebay.
 8. Tack för svaret. Jag har förstått att spöt laddar djupare, och att många tycker spöt fungerar bäst med tyngre linor. Hur fungerar det om man står djupt utvadad, får man mindre tid på sig än med LPXe:t?
 9. Funderar på ett Across 15, men har aldrig haft möjlighet att testkasta. Kan någon jämföra Acrosset mot till exempel ett LPXe eller Sage TCX?
 10. http://www.cykelochfiskecenter.se/fiske/category_571/index.html
 11. Betong och grainlinor är inget jag förknippar med Ljungan.
 12. Vet ej hur modellerna skiljer sig storleksmässigt, men det är en Velocity jag använder. Och det var linan jag syftade på när jag sa att den finns för bra pengar, men det går även att hitta Lamson-rullar till bra priser. Glöm ej tull & moms.
 13. Du får på 300 meter 50 Lb Power Pro på en Lamson 3.5, finns för bra pengar på Ebay.
 14. Här hittar du lite info: http://privat.bahnhof.se/wb589566/ Vattnet är fortfarande lågt och väldigt varmt.
 15. Tycker det är rätt enkelt. En pannlampa riktad mot vattnet lär knappast öka ens fångstchanser - använd den så lite och diskret (bort från vattnet) som möjligt. Men givetvis tänds den x antal gången vid varje mörkerpass.
×
×
 • Create New...