Jump to content
Edgeforum

Mr.T

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr.T last won the day on July 12 2019

Mr.T had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Mr.T

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Detintetill@xn--llmnhetensknnedom-sqbi.com
 • Telefon
  Hemligt

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Aha, det var inte den bilden jag fick upp, när jag googlade på Albright knut. Ser ju väldigt enkel och smidig samt stark ut.
 2. Mellan fluglina och tafs !? Knappast. Däremot mellan olika dimension för att tapetsera tafsen. Jag använder mig redan av den typen av knut när jag gör själva tafsen, men då kallas den för kirurgknut.
 3. Jag vet hur man knyter en nålknut och att den håller väldigt länge, men nu var frågan att jag sökte ett alternativ till nålknut. Tackar för alla svar och engagemang, jag tror mig ha fått svar på min fråga.
 4. Att trä på en färdig ögla !?
 5. Ser ju väldigt bra ut 👍.
 6. Nu förstår jag inte hur du landat i den slutsatsen, men jag tackar för engagemanget i vart fall.
 7. Jo, jag är medveten om det. Något har jag lärt mig sedan jag började med flugfiske för ~ 40 år sedan 😉. Bra tips, men än omständigare än att göra en nålknut 😉.
 8. Onekligen en möjlighet. Hur då komplicerade fråga !?
 9. Självklart, tänkte inte på ddt ! Tack för tipset 😜.
 10. Självklart vet jag om att man använder den ena eller den andra, men jag hade tänkt spara mig besväret att knyta en nålknut, vill göra det enkelt för mig, därav frågan 😁.
 11. Var inne på den lokala fiskeredskapsbutiken och köpte en tafs och skulle till att komplettera med öglor till att fästa på fluglinan för att sedan ankra tafsen. Fick en paket av fabrikat Roman Moses med fem (5) korta öglor i något rundflätat material för det facila priset av 169 svenska pesetas ! Nu kan man kanske tycka att 169 svenska pesetas inte är några pengar att tala om, men det enda den fattige har gott om, är ont om pengar och i ljuset av vad man faktiskt får för dessa pengarna, tycker jag nog att priset var väl tilltaget. Jag söker något alternativ till nämnda Roman Moses och nålknuten
 12. Tusen tack för alla förslag, nu får jag lägga pannan i djupa veck 😊 !
 13. Ja, var hittar man en välrenommerad tillverkare av splitcanespön inom (framförallt) rikets gränser och om inte, inom EU ? Funderar på om jag inte skall köpa mig ett canespö för att uppleva ungdomen igen, om det går att få tag på till överkomligt pris, förstås.
 14. Exakt ! Det har jag redan gjort, men tack för tipset i alla fall 😉👍.
×
×
 • Create New...