Jump to content

AndréFrisk

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AndréFrisk

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  andre@nicomedia.se
 • Telefon
  0730778984

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Var ute och drog några novermber-bågar i Sandasjön i förra veckan. Rätt bra drag i dom, huggvilliga och tappade två större bitar. Någon som har koll på storlekarna i sjön? Film från turen:
 2. Väldigt gärna gällande Orust och boende förslag. Ska kolla upp Öje, kommer själv från Falun så har rätt bra koll på Malung.
 3. Tja! Mitt stora problem när det gäller fisket är att jag saknar körkort. Det är på väg, men jobb tar lite för mycket tid från det. Och det kliar lite för mycket i fingrarna nu. Därför tänkte jag höra om någon har något riktigt bra tips på sträckor att ta sig till utan körkort? Det behöver inte vara i Sverige, utan flyger gärna (tex Slovenien/kroatien). Om ingen har något tips - är det någon som ska iväg någonstans i slutet av augusti/Oktober och har en spot över? Allt gott, André
 4. Jag är jäkligt sugen på att hitta lite nya bekantskaper också. Längre resor eller dänga i p&t är båda intressant!
 5. Ok, tack för svaret :-) Kunde tänka mig att det var lite "du får det du betalar för". Men detta känns ändå som det inte borde vara så, även om rullen kostade 50kr. Men jag ska först kolla, varsamt, om det finns något jag kan göra utan att bryta garantin. Jag ska nog höra av mig till fiskeflugor.com och se vad dom säger, sen uppdaterar jag självklart tråden med deras svar :-) Kan bli kul att se hur deras kundbemötande är!
 6. Skulle kunna slänga upp några bilder imorgon eller onsdag Jag tror inte det syns så jätte bra, utan det är en dold skåra. Det är ganska irriterande för linan lägger sig runt spöt och linan kan fastna. Att jag sen är en riktig nybörjar på att kasta gör inte det hela bättre ;-)
 7. Tja! Jag köpte följande http://fiskeflugor.se/product/3442-flugfiske-set-5-6-goliat-easy2go.html och har fiskat två turer med det. Men något jag märkte direkt är följande, och ska nu försöka förklara så bra som möjligt. På rullen så går det som en liten "bro", där linan går under, för att sen försvinna ut genom spöringarna. Men ibland så händerna det att linan åker igenom "bron" och hamnar på fel sida. Hoppas ni förstår :-) Är det något normalt, eller är det något som ska in på lagning på garantin? I övrigt så är jag hur nöjd som helst, även om jag bara dragit borrar än. Men även de runt halvkilot ger en grym fight :-)
 8. Tackar för svaren! Ska nog snart ge mig ut och testa lite av era tips
 9. Testade, bågarna struntade helt i den
 10. Grymt, det får jag verkligen testa! Tackar!
 11. Ok, tackar! Får testa det Men ska man sakta dra in flugan eller bara låta den ligga?
 12. Jag har fiskat regnbåge en massa gånger det här året, med alla olika metoder. Botten/flötmete, fluga och drag, men får inte på något. När det gäller fluga så har jag testat alla olika sorter, och tagit in dom olika snabbt, inget resultat. Med drag så är det samma sak. Idag så var jag ute igen, och det var fiskar som gick upp bara någon meter ifrån mig, men vägrade ta, både på fluga och drag. Har någon några vettiga tips nu innan vintern kommer? Regnbågen ska ju vara så lätt att lura tydligen...
 13. Tjenare! Jag och en polare tänkte dra till Igeltjärn imorgon som ligger på riksväg 80 mellan Falun/Rättvik. Tänkte ta med både UL grejerna och flugspöt. Någon som har några bra tips på flugor för årstiden och någon som har personlig erfarenhet av Igeltjärn? Tack på förhand /André
×
×
 • Create New...