Hoppa till innehåll

Pave

Members
  • Antal inlägg

    165
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Bostadsort
    Stockholm

Senaste Profil Besökare

1 196 profilvisningar

Pave's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

17

Gemenskaps Rykte

  1. Både jag och frugan har kört med Kura i fyra/fem säsonger och har inget att anmärka. Fungerar kalas. Får väl tillägga att de används cirka 20 dagar per säsong så det blir väl inget överdrivet slitage.
  2. Samma här, bara positiva erfarenheter och ett grymt bra bemötande. Går också bra att tjöta lite fiske när man tittar förbi butiken. All min näthandel sker via Fishline.
  3. Håller med, blir svårt att se om det gäller en annons eller en generell fråga om exempelvis en specifik produkt. Bra förslag Andreas89 gällande ex nyanser av gråskala.
  4. Samma som Hi-Lo Winston boron 2X 690-4
  5. Frugan har Vision Kura storlek XS. Hon är 166 lång och har 35 i skostorlek. Det blir en del socka över när skorna ska på, men det går an trots allt. Blir lite knöligt vid hälen.
  6. Hahahah, fantastiskt. Jag lägger mina pengar på att Person A investerar i snökostnader.
  7. 30% på allt hos Sundbybergs sportfiske. Gäller dock endast i den fysiska butiken. Den bästa rean finns ju här på edge, säljes sidan. Ofta premiumprylar till kraftigt nedsatta priser, året om.
  8. Nu blev man onekligen sugen. Hur/var kan man köpa ett?
  9. Den var annorlunda, Winston-vit?! Hur gick det till?
  10. Härligt, abstinensen blev genast påtaglig.
  11. Här kommer min lilla rulle. Paras ihop med mitt Winston WT #4 när tillfälle ges. Bilderna tagna av Björn.
  12. Tänker som Bigsalmon, lite längre klump och då får det bli Guideline Highwatern. Hjäper kanske inte trådskaparen i sitt letande:)
  13. Pave

    The rod

    Härligt! Längtar så det gör ont
  14. Håller med om att aktionen är medium-fast snarare än fast. Kör som Hi-Lo Highwater i klass 5 till spöt och det är en klockren kombination enligt mig.
×
×
  • Skapa ny...