Jump to content

troutsniper

Members
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

troutsniper last won the day on October 24 2020

troutsniper had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About troutsniper

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Norrland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  patrik.olsson81@gmail.com
 • Telefon
  0702572015

Recent Profile Visitors

4,751 profile views
 1. @Tidanfly Jag fiskar XO#5 äldre versionen och jag tycker det är ett grymt bra spö. Funkar ypperligt med SA MPX i samma klass. Jag tycker det är en blandning mellan Scott S4 och Sage One. Lika bra till sjöfiske som till fjällfiske. Klarar vind utan problem. Grymt spö enligt mig. Krispigt! Sedan är korken av hög kvalitet, det kan jag störa mig på hos många andra tillverkare är att korken är så jävla dålig. Sage billigaste spön har bättre kork än Hardys dyraste modeller vilket jag kan tycka är knepigt. Nog om korken men får du chans på ett Vision XO så slå till.
 2. Är det mf?

   

  1. troutsniper

   troutsniper

   Ser du mina meddelanden till dig?

 3. Säjer du det för 1500 kr så tar jag det! Mvh Peter

 4. Jag slår ett slag för Vision XO 950. Otroligt lätt och välgjort spö. Förbannat trevlig känsla i spöt. Det fightas om förstaplatsen med Radian 590 bland mina favoritspön:-) Har du möjlighet så testa spöt! Du kommer bli positivt överraskad!
 5. Jag tycker du ska kolla ebay efter Scott S4S klass 6 eller 7. Passar oförskämt bra med Rio Outbound Short till fisket på kusten. Spöt är för saltvatten så komponeterna är bra! Jävla skjuts i den setupen🙂
 6. Rio Outbound Short klarar av att dänga tunga flugor i vind och är trevlig att rollcasta med. Jag kör den till min flesta "snabba" spön:-)
 7. Intressant tråd! Jag är varje år ute minst en vecka med en polare på fjället och varje år kommer man på vad man ska komplettera med inför nästa resa. Gällande mat så har vi alltid med ägg. De håller en par veckor i rumstemperatur. Stryktåliga förpackningar för ägg finns på naturkompaniet och liknande butiker. Vi har alltid en liten kylbag med engångs-ispåsar som håller ett dygn ungefär och då brukar vi ta med renskav, grädde, lagrad västerbottenost, bacon. Första middagen blir alltid renskav som man steker upp med vitlök, habanero-chili, salt, peppar och låter puttra i grädde. Till det d
 8. Hej, jag köper Hardyrullen om den finns kvar.

  Mvh.Micke 

  1. troutsniper

   troutsniper

   Jag har skickat dig pm Micke!

 9. Hardy Zenith 486 med Marquis 5 rulle! Knarrelliknarrknarr😁
 10. Har svarat på ditt pm om hardyspöt.

 11. Hur går det.  Är spöet kvar och är du intresserad av byte. Med vänlig hälsning Göran.

 12. Hej! Jag har ett Loop Evotec Cast, fast, med fightingbutt. Visserligen bara 9 fot men ett spö som inte är fiskat med bara provkastat och inte så snabbt som man kanske kan tro. Har kanske en köpare på detta men vill du byta så gärna för mig. 500 får du emellan. Mvh Göran.

 13. Giftemål nr 2:-) Scott S4s 905 och en Lamson strl 2
 14. Bifogar ett riktigt giftemål.
×
×
 • Create New...