Jump to content

troutsniper

Members
 • Posts

  679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

troutsniper last won the day on January 26

troutsniper had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Norrland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  patrik.olsson81@gmail.com
 • Telefon
  0702572015

Recent Profile Visitors

5,869 profile views

troutsniper's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

114

Reputation

 1. Söker en flytlina klass 6. Kortare klump är ett krav. Hardy Compact Rocket klass 6 skulle funka bra. Skicka PM med förslag om du har något till salu.
 2. Säljer en midjeväska / Chestpack från fishpond. Modellen heter Arroyo. Superfint skick. 450:- Skicka Pm
 3. Jag och en polare fiskade på våren i en mindre å där vi bor i Norrland.. nedanför en kyrka vid ett fint sel brukar det gå att lura upp öringar och polaren fick plötsligt tunggung på spöt.. konstaterat bottennapp men när han drog in streamern till land så sitter det en dubbeldildo i svart gummi.. hahahahaha. Jag dog nästan av skratt. Fyndet hänger fortfarande i hans garage som ett jävligt roligt minne. Bilder finnes för den nyfikne.??
 4. @Tidanfly Jag fiskar XO#5 äldre versionen och jag tycker det är ett grymt bra spö. Funkar ypperligt med SA MPX i samma klass. Jag tycker det är en blandning mellan Scott S4 och Sage One. Lika bra till sjöfiske som till fjällfiske. Klarar vind utan problem. Grymt spö enligt mig. Krispigt! Sedan är korken av hög kvalitet, det kan jag störa mig på hos många andra tillverkare är att korken är så jävla dålig. Sage billigaste spön har bättre kork än Hardys dyraste modeller vilket jag kan tycka är knepigt. Nog om korken men får du chans på ett Vision XO så slå till.
 5. Är det mf?

   

  1. troutsniper

   troutsniper

   Ser du mina meddelanden till dig?

 6. Säjer du det för 1500 kr så tar jag det! Mvh Peter

 7. Jag slår ett slag för Vision XO 950. Otroligt lätt och välgjort spö. Förbannat trevlig känsla i spöt. Det fightas om förstaplatsen med Radian 590 bland mina favoritspön:-) Har du möjlighet så testa spöt! Du kommer bli positivt överraskad!
 8. Jag tycker du ska kolla ebay efter Scott S4S klass 6 eller 7. Passar oförskämt bra med Rio Outbound Short till fisket på kusten. Spöt är för saltvatten så komponeterna är bra! Jävla skjuts i den setupen?
 9. Rio Outbound Short klarar av att dänga tunga flugor i vind och är trevlig att rollcasta med. Jag kör den till min flesta "snabba" spön:-)
 10. Intressant tråd! Jag är varje år ute minst en vecka med en polare på fjället och varje år kommer man på vad man ska komplettera med inför nästa resa. Gällande mat så har vi alltid med ägg. De håller en par veckor i rumstemperatur. Stryktåliga förpackningar för ägg finns på naturkompaniet och liknande butiker. Vi har alltid en liten kylbag med engångs-ispåsar som håller ett dygn ungefär och då brukar vi ta med renskav, grädde, lagrad västerbottenost, bacon. Första middagen blir alltid renskav som man steker upp med vitlök, habanero-chili, salt, peppar och låter puttra i grädde. Till det dricks det rödtjut såklart:-) Frukost första morgonen blir det alltid bacon och äggröra:-) Resterande dagar äts det äggröra och kaviarmackor till frukost. Lunch och middag blir det oftast färsk fisk (om man är på ett ställe där man får ta reda på matfisk) med antingen ris eller pulvermos. Sedan är det inte så dumt att ha med sig två st frystorrmat, typ Blå Band taco stew (sviiingod) och de påsarna kan man dela på två personer. Sen har vi alltid med rikligt med ölkorv samt torkat kött. De två ingredienser jag aldrig är utan är vitlök och chili. Det funkar till allt:-) I prylväg så har jag den hårda vägen lärt mig att ta med en liten avbitartång. Sätter man en krok i kroppen så kan man behöva trycka igenom kroken för att kunna nypa av eventuell hulling. Skavsårsplåster kan vara bra att hitta om man ska vandra långt. Mygghuva kan vara bra att ha, kanske inte just när man fiskar men när man ska knoppa in en par timmar utomhus så kan den vara mycket välkommen när man ligger på rygg bland fjällbjörkarna. Ett par crocstofflor är skönt att ta på när man kliver ur vadarna. De väger ju inget heller.
×
×
 • Create New...