Jump to content

troutsniper

Members
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

troutsniper last won the day on November 23 2019

troutsniper had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

About troutsniper

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Norrland

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  patrik.olsson81@gmail.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

3,742 profile views
 1. Säljer min Suunto Core Ultimate black. Två extra armband medföljer. ”mode” knappen är lite trög men går att använda. Går på vanligt klockbatteri som räcker ca 12 månader. 600:-
 2. Säljer en extralina som är sparsamt använd. Endast fiskad i sötvatten. RIO Outbound short wf5. Suttit på en extraspole. Ej InTouch. 250:- skicka pm om du vill handla😊.
 3. Är det mf?

   

  1. troutsniper

   troutsniper

   Ser du mina meddelanden till dig?

 4. Säjer du det för 1500 kr så tar jag det! Mvh Peter

 5. Jag slår ett slag för Vision XO 950. Otroligt lätt och välgjort spö. Förbannat trevlig känsla i spöt. Det fightas om förstaplatsen med Radian 590 bland mina favoritspön:-) Har du möjlighet så testa spöt! Du kommer bli positivt överraskad!
 6. Jag tycker du ska kolla ebay efter Scott S4S klass 6 eller 7. Passar oförskämt bra med Rio Outbound Short till fisket på kusten. Spöt är för saltvatten så komponeterna är bra! Jävla skjuts i den setupen🙂
 7. Rio Outbound Short klarar av att dänga tunga flugor i vind och är trevlig att rollcasta med. Jag kör den till min flesta "snabba" spön:-)
 8. Intressant tråd! Jag är varje år ute minst en vecka med en polare på fjället och varje år kommer man på vad man ska komplettera med inför nästa resa. Gällande mat så har vi alltid med ägg. De håller en par veckor i rumstemperatur. Stryktåliga förpackningar för ägg finns på naturkompaniet och liknande butiker. Vi har alltid en liten kylbag med engångs-ispåsar som håller ett dygn ungefär och då brukar vi ta med renskav, grädde, lagrad västerbottenost, bacon. Första middagen blir alltid renskav som man steker upp med vitlök, habanero-chili, salt, peppar och låter puttra i grädde. Till det dricks det rödtjut såklart:-) Frukost första morgonen blir det alltid bacon och äggröra:-) Resterande dagar äts det äggröra och kaviarmackor till frukost. Lunch och middag blir det oftast färsk fisk (om man är på ett ställe där man får ta reda på matfisk) med antingen ris eller pulvermos. Sedan är det inte så dumt att ha med sig två st frystorrmat, typ Blå Band taco stew (sviiingod) och de påsarna kan man dela på två personer. Sen har vi alltid med rikligt med ölkorv samt torkat kött. De två ingredienser jag aldrig är utan är vitlök och chili. Det funkar till allt:-) I prylväg så har jag den hårda vägen lärt mig att ta med en liten avbitartång. Sätter man en krok i kroppen så kan man behöva trycka igenom kroken för att kunna nypa av eventuell hulling. Skavsårsplåster kan vara bra att hitta om man ska vandra långt. Mygghuva kan vara bra att ha, kanske inte just när man fiskar men när man ska knoppa in en par timmar utomhus så kan den vara mycket välkommen när man ligger på rygg bland fjällbjörkarna. Ett par crocstofflor är skönt att ta på när man kliver ur vadarna. De väger ju inget heller.
 9. Hej, jag köper Hardyrullen om den finns kvar.

  Mvh.Micke 

  1. troutsniper

   troutsniper

   Jag har skickat dig pm Micke!

 10. Hardy Zenith 486 med Marquis 5 rulle! Knarrelliknarrknarr😁
×
×
 • Create New...