Hoppa till innehåll

dry fly

Members
  • Antal inlägg

    11
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Kön
    Male

dry fly's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Hur ser det ut inför helgen? Hur mycket släpper dom nu? Torsdag kväll bär det av! Fiske med guide fredag, ska bli väldigt spännande!!
  2. Vi var i Långå, bodde hos Jennies stugor under v 35. Dock mindre bra fiske :-( I Mittån fick vi en del,men bara smått, då övre delen ovanför Grundsjön. Provade också Anån med några små harrar som resultat. Körde även Mittåtjärn samt Gangelsjön med en liten öring i varje som resultat.. 7 personer varav 2st körde ul och vi andra flugade, vi hade bra väder och vad jag tror bra vattennivåer.. Tipps?! //Robban
  3. Vi hade ett sämre fiske runt Långå. Bara smått, enstaka harrar och öringar på 1 veckas fiske.. Har ni några bra tipps på teknik/flugor så mottages det gärna! Bilder på gångbara flugor är alltid bra då jag har dålig kläm på vad alla heter.. //Robban
  4. dry fly

    Gotland

    Jo v 24 ska jag till Gotland för att köra lite MC på Gotland Ring, tänkte även ta med mig fiskeprylarna för att svinga lite på kvällarna :-) Har dock aldrig fiskat på gotland så tipps om platser för tidpunkten mottages gärna :-) Kommet att ta med mina spinnprylar men är även sugen på att prova lite m fluga. kan jag köra med mitt Sjösländan Pro och en 5/6 rulle? Vad kör man med för linor? flugor? Alla tipps är bra!
  5. Dom är ju för roliga att titta på! Mkt bra programm igår! //
  6. Guideline 4cast? Loop evotec 100? Strömsländan Pro hette paketet. LX tror jag spöt heter.
  7. Hej på er.. Strömsländan 5/6 Vad har ni för lina att rekomendera till detta spö? Kör endast flytlina, nybörjare så den bör vara ganska enkel att kasta med. Gärna lite tyngd i den så den går bra i lite småblåst också.. Alla synpunkter uppskattas!
  8. Snygga bilder!! Vad fotar du med för utrustning? //Robban
  9. Fastnade nu för Guideline Dee från Capricorn. Samt Dee vadarkänga m gummisula. Ska bara försöka hitta dom någonstans runt Örebro för att prova innan köp :-)
  10. Tackar, alla tipps från er som fiskat ett tag är välkommna :-) Har ju vinter på mig så jag ska nog klämma och känna på så många som möjligt innan jag bestämmer mig. Vision aero? Filtsula? Mera frågor..
  11. Mitt första inlägg :-) Har bestämmt mig för att investera i ett par andningsvadare, har däför ett par frågor.. Kan tillägga att det är mina första jag ska köpa. 1: finns ju sjysta midjebyxmodeller, ser skönt ut? saknar man dom sista dm? 2: vilken prisklass ska man lägga sig i för att få något vettigt? 3: Några specielle märken som är särskilt bra? Vill ha så "tighta" som möjligt.. kan tillägga att det blir mest P&T men vill ut mer i forsarna runt om i landet.. Ös på med tipps och ideér :-) //Robert " dry fly"
×
×
  • Skapa ny...