Jump to content

Christoffer90

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Christoffer90

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Gislaved, Sweden
 1. Okej. Tack för svaret! Då vet jag lite mer innan jag åker ner dit. Är det precis proppfullt med folk där nu under semestern eller?
 2. Tjena! Har aldrig fiskat lax förut, bara regnbåge/öring i några Put and Take sjöar. Fast nu har jag blivit sugen på att fånga mig en lax. Tänkte att dra till lagan v.30 och testa med ett spinnspö. Hur fiskar man lax med spinnspö? Bara ett blank skeddrag? Eller finns det några bra tackel eller drag ni kan rekomendera. Hur kastar man? Kastar med nedströms och låter draget drifta till sin egna strand eller är det bara att veva? Många frågor, men hoppas jag kan få svar på något! Mvh Christoffer
 3. När jag trollar gädda på sommaren kör jag med 0,70 Flourcarbon tafs. Har aldrig haft ett tafsbrott, men jag kollar alltid tafsen efter jag har landat gäddan och klipper av en bit om den har blivit skadad.
 4. Jag och polarn var där idag. Fiskade mest i zon 2 och 3. Tappade två stycken, fick upp 4. Ganska trist väder, men gick att fiska utan större problem.
 5. Tjena! Ska spendera julen hos flickvännens släkt runt mellerud, men tänkte sticka iväg på måndag och flugfiska lite. Undrar om det är någon som har koll på bra flugfiskevatten runt mellerud. Har bil så kan åka en bit, men vill inte åka för långt. Tänkte i första hand fiska regnbåge/öring. Tack på förhand!
 6. Fint, vad fiskade du med? Ute i "strömmen" eller i vikarna?
 7. Okej, i alla regnbågens färger eller naturliga färgen?
 8. Ah en Id kanske det var. Vilken fluga fångar man sånna med?
 9. Tjena! Var precis iväg och flugfiske efter lite gädda/abborre i nissan. Det finns dock ingen öring i nissan där jag bor, men ändå så var det en fisk ute i viken som vakade. Fisken var kanske runt ett kilo, så en ganska stor fisk, men jag kan inte komma på vad det var för fisk för det finns ju ingen öring. Själva vaket så ut som ett rullvak och fisken var mörkgrå. Kan det ha varit en sutare kanske? Eller en brax? Jag blir galen. Någon som har tips på vad det kan ha varit?
×
×
 • Create New...