Jump to content

Jonas

Root Admin
 • Content Count

  9,478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

Jonas last won the day on May 10

Jonas had the most liked content!

Community Reputation

1,668 Excellent

4 Followers

About Jonas

 • Rank
  Owner - Edgeflyfishing.com
 • Birthday 03/29/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Varekil
 • Intressen
  Sportfiske, friluftsliv, jakt, fotografering, skidåkning, goda middagar och umgås med vänner och bekanta

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

13,204 profile views
 1. Mm bra analys @Legobiten det gäller att ha rätt krok till rätt fluga. Minns exempelvis en royal coachman med spröt som var helt hopplös på att missa fisk. Fast den gången landa jag i att det var sprötens fel. Fast med en lämpligare krok hade den säkert fungerat bättre?
 2. Jonas

  Norge öppnar

  Du får ta dig en fru till (I Norge) och söka asyl... säg att du blivit dödshotad i Forshaga för du har två fruar...
 3. Jag har en Fields n fish i 2xl som jag tror kommer passa fint. Ny oanvänd. 450kr inkl frakt. visar en bild på mig med västen i stl M
 4. Sparsamt använt i utmärkt skick. Fantastiskt fint spö för exempelvis havsöringsfiske på västkusten vilket är det jag själv använt spöt till. 4900 inkl frakt https://fishline.se/p/flugfiske/flugspon/enhandsspon/vision-merisuola-flugspo-6.html
 5. Visst är det gulligt ❤️
 6. Fn... körde runt bassholmen och inte en känning... ska det så svårt att få fisk när man vill behålla en matfisk? Fantastisk väder i storslagen miljö i alla fall Jaja... fick bli en Italiensk pastavariant istället. Ja är glad ändå.
 7. Lite sugen på att "hämta" mig en gravöring🙈 hur svårt kan det va? Gör ett försök imorgon om grabben hänger på 🤠
 8. Jag har ju inte lika stor standardfisk som dig på västkusten men till havsöringen kör jag oftast en 1x 9 fot tafs i fluorcarbon och sen skarvar jag på ungefär en meter 1x tafsmaterial i fluorcarbon. Sen kan nog den totala längden variera med ungefär en meter över tid. När flugan börjar trassla/haka i tafsen i utkasten är det dags att länga med en meter igen...
 9. Gick trögt. Himla seg dag. Bara en följare. Men eventet som sådant var toppklass. Fantastiskt väl ordnat av Björns Fiske och Jakt samt Hotell Solliden där vi bodde. Vi tar nya tag och återkommer nästa år Vinnarfisken var förresten imponerande. 68 cm och 3,2 kilo.
 10. Hakefjorden cup idag. Jag och Anna är Team Edge med startnummer 162 och 163. Ingen känning än men vi kämpar vidare.
 11. Idag blir det uppladdning inför Hakefjorden Cup på lördag. Blir grymt kul. Det är lite folkfest bland de mest inbitna havsöringsfiskarna över det. Lägger ut rapporter under dagen. Känner att det är slagläge i år (igen😂🙄)
 12. Nja tyvärr inte. Men den var väldigt vacker. 55:a. Helt ok öring 😎🤘
 13. Yes, där kom den😎🤠
 14. Efter en fantastisk lunch på nösunds havshotell tar vi nya tag. Påväg in i Kälkerö Naturhamn nu.5 upp för gruppen än så länge. Ingen godkänd än.
×
×
 • Create New...