Jump to content

Jonas

Root Admin
 • Content Count

  9,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Jonas last won the day on November 6

Jonas had the most liked content!

Community Reputation

1,467 Excellent

4 Followers

About Jonas

 • Rank
  Owner - Edgeflyfishing.com
 • Birthday 03/29/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Varekil
 • Intressen
  Sportfiske, friluftsliv, jakt, fotografering, skidåkning, goda middagar och umgås med vänner och bekanta

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

12,247 profile views
 1. Nej tyvärr inte. Du får googla lite, är ju reatider nu så med lite flyt...
 2. Jaha... det kanske bara var saltspön? är det nya Meridianserien alltså? Hade den i 9' #6 för ett par år sedan och den var ruggigt bra.
 3. Ja... det var ett tight race. Både Patagonia och Orvisvadaren såg mycket fina ut. Gillar framför allt att man verkar ha fått till passformen på båda, de såg ut att ha riktigt fint snitt. Orvis gympadojja var inte helt fel heller. Den var väldigt intressant. Tight mellan spöna med. Vill väldigt gärna ha en femma av både Scott Sector och Asquith. Känns som en riktigt spännande side by side.
 4. Tror alla märken har eller har haft problem med det här ibland. det är ett fel i tillverkningsprocessen och ska givetvis åtgärdas då det är ett fabrikationsfel. I alla fall om det är inom ett år eller två kan jag tycka? extremanvändare är däremot en kategori för sig och pratar vi total hållbarhet på en vadare så vet jag inte vad jag ska säga? Allt går sönder efter en tids användare. Jag kan tycka att vadare från Vision, Orvis, Simms och Patagonia brukar vara ett bra val. de håller generellt bra. Har även ett helt gäng från Rapala som visat sig ha en väldigt hög kvalitet över tid.
 5. Jonas

  Spörekommendation

  4:an HBX är ett fantastiskt spö. Det har en otrolig känsla och det är ett helt annat spö än HBX 5 som är betydligt snabbare. Hardy gör superfina 8'6'' #4-spön och det här tycker jag är den bästa de gjort. Faktum är att det är den bästa 4:an jag testat.
 6. Världsklass😂👌🏻
 7. Hur tänker du då? Jag tänker att filmen är representativ globalt. Däremot vore det önskvärt med en svensk undertext då jag tror det skulle ge större genomslag just här.
 8. Mm, det är nog flygresan. Jag hade inga privata flygresor i år. Det gör så klart stor skillnad då de bedöms påverka så stort tänker jag?
 9. Det blir 1500 mil per person hos oss med. Jag räknade på fyra pers i hushållet.
 10. Räkna på 3000mil per bil för oss... och dieseln tog jag en pers på?
 11. 3,1. Vi anstränger oss också på alla plan. Bilarna är problemet. En xc70 d4 och en outlander phev. Tippar elhybriden hjälper upp?
 12. Slut på fikapausen och snart dags för lunch.. 😉 Fantastiskt bra film som tar ett helhetsgrepp. Se den så fort ni får möjlighet. Det vore kanon om Patagonia/någon kunde ta fram en svensk undertext till filmen också.
 13. Så var äntligen hela filmen ute. Dags för en extra lång kaffepaus...
 14. Planket är en fantastiskt bra area för det här. Den arean kommer man åt när man är presenterad medlem (fem gula stjärnonr) och där är modereringen minimal, samtidigt som inget av det som diskuteras syns utåt.
×
×
 • Create New...