Hoppa till innehåll

Isak Boström

Edgemember+
  • Antal inlägg

    509
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Allt postat av Isak Boström

  1. Någon som har varit i rena på sista tiden? Vattenstån? Några tips på tältplatser? :)
  2. Tack för tippsen! Kvarnsjön låter riktigt spännande! Har fiskat i Sandsjön för ett par år sedan men då var det på tok för varmt! Får testa i vår!
  3. Tjenare! Är nybliven Stockholmare och har ganska dålig koll på fisket här. Hmm.. Det är även en viss brist på fiskepolare här också så om ni är ett gäng som behöver en extra vapendragare någon gång ställer jag gärna upp! Hänger gärna med och drar lite båge eller gädda! Är även sugen på att börja fiska havsöring! Har en flytring så någon sådan tur hade varit kul! Är en trevlig kille som är lätt att ha och göra med och jag har tid de flesta eftermiddagar!
  4. Har fått två dagar över i Kiruna! Någon som vet några bra gäddströmmar?
  5. Jo visst är man sugen på Sandåslandet. Problemet där är ju att det finns så otroligt mycket olika vatten att välja på så man får beslutsångest. Denna gången gjorde jag det lätt för mig och tog en simpel å. Kanske blir Sandåslandet nästa år? Någon gång ska jag dit i alla fall... Hur som så tror jag att jag kommer få en kanonresa och är röding och öringfisket trögt får man väll paddla nedströms och fiska harr istället.
  6. Det vart Rautas så det blir framför allt röding och öringfiske! Hoppas på fint väder! Hur brukar rödingfiske i strömmvatten vara i slutet av Juli? Har framför allt fiskat öring tidigare.
  7. Tjena! Funderar på att dra upp till Kirunatrakterna v 29-30 men vet inte riktigt vart jag ska åka. Har funderat på Leavas, Kaitum eller Sandåslandet men har själv ingen erfarenhet utav dessa ställen och hur bra det är under rådande veckor så jag tänkte rådfråga er. Ska fiska harr och öring!
  8. Hallå! Har ni några tips på p&t vatten som är schysta, men som även både går att fiska spinn och fluga i? Sjön bör ligga i mälardalen då jag och tjejen tänkte dra ut och tälta endast en natt denna vecka. Jag har ledsnat lite på åkers bergslag som är de närmaste sjöarna för mig och skulle vilja testa någonting annat, men jag är inte så sugen på att trängas med en massa folk. Mvh!
  9. Storöringen behöver nödvändigtvis inte vara i älven, den får gärna bli tagen på torrfluga i en fjälltjärn!
  10. Är väldigt sugen på att dra upp till Ammarnäs i sommar! Blir jag tjejen och bilen i en vecka och kommer självklart att fiska harr i Vindeln men har ni några tips på andra fina vatten i närheten? Någon fin fjällsjö på gångavstånd där man kan slå upp tältet någon natt. Gärna vatten där det är tillåtet med spinnfiske i och med att tjejen inte är helt hundra på flugfiske. Vill dra storöringen!
  11. Guideline alta sonic? Bra storlekar men har aldrig prövat dem...
  12. låda nr 1 är hos mig. Skickar i veckan!
  13. Tack för svaren! Då ska jag inte planera något i förväg! Det rör ju sig bara om några mil ändå! Är det någon som vet om man kan hitta vilda bestånd av öring i sjöarna?
  14. körkortet blev lite dyrare än jag trodde så i år går årets "stora" flugfiskeresa antingen till Älvdalen eller till Sälen! Aja nu blir det ju inte så mycket bättre än så här så man får göra det bästa av det! Vi åker antingen V.29 eller 30 beroende på vädret och vi kommer att fiska i både älvar åar och en hel del sjöar! Nu är min stora fråga vilket område nu hade valt? Jag har varit i Sälen en gång men aldrig i Älvdalen och av min tur i sälen så konstaterade jag att det bara var en massa småfisk. Är det samma sak i Älvdalen eller kan man kanske ha lite mer tur där om vattnet är rätt? Sjöarna borde ju vara detsamma i stort sätt då det mesta är inplanterat, eller? MVH Isak!
  15. Och jag är gärna med på en runda till!
  16. Sådär nu har jag försökt fördela "lådorna" så jämt som möjligt! Skickar imorgon!
  17. Det går jag med på! vilka ska jag skicka till då?
  18. Om myrmeldjyr som är trådstartaren kunde vakna ur sin dvala... så kan han lägga till er
  19. nu är lådan hos mig. Postar den nästa vecka!
  20. lådan är inte skickad från mig Ville bara vara ute i tid med adresserna!
  21. Hejsan! Jag brukar åka till Saxnäs under somrarna men det är inte säkert att det kommer bli av i år p.g.a att jag inte vet när jag får min semester. Jag har funderat på lite alternativ till Saxnäs men blir inte riktigt klok på det. I Saxnäs hade jag bott i stort sätt gratis i en stuga så om det inte blir av får det bli tält, och då vill jag inte åka lika långt (jag åker från Stockholm). Målet är väl att hålla mig inom en 50-60 mils avstånd från Stockholm och jag vill ha ett bra harr och öringfiske där jag inte träffar allt för mycket folk. Jag har funderat på Glomma, eller kanske upp mot Östersund, men jag känner till de områdena väldigt dåligt! Vad har ni för förslag? Tack på förhand, MVH Isak!
×
×
  • Skapa ny...