Jump to content

Makkrus

Edgemember+
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Makkrus last won the day on September 6 2016

Makkrus had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About Makkrus

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  åmål

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  makkrus@hotmail.com
 • Telefon
  0727262338

Recent Profile Visitors

2,437 profile views
 1. Ett tips är guidelines nya 4d multitip, dyra om man ska ha alla spetsar men satan vilken Lina till att flyga och vara lätt kastad
 2. Har lite funderingar kring denna rullen Hur många gjorde dom, någon som vet ? Och under vilka år såldes dom ?
 3. Makkrus

  Enhands

  Klart det är kul med enhands men då på lågvatten och höst , fiska stora blanka laxar med enhands och åka på storstryk är inget jag tycker är kul iallafall! Maj och juni är tvåhands! juli augusti september kan man fiska enhands ! Sen kan man givetvis ta stor fisk på enhands men ett tvåhands är alltid att föredra om du frågar mig iallafall!
 4. Är det så mycket stretch i den ?
 5. Va ? Flexar den så förbannat?
 6. Bra eller anus ? Ska ha till enhands 10#8 så en ganska tunn är att föredra samtidigt ska det hålla till laxfiske ..
 7. Var ett helvete att få tag i ett , hade turen att bli tipsad om en affär som hade 1 kvar ! :-D Jag kommer nog inte ha någon scandi short på mitt , tänkte köra ust short då detta spöt ska användas på för säsongen och högvatten !
 8. Okej 30-32 gram känns optimalt då !
 9. Tjena!! Jag har precis fått tag i ett helt nytt sage one switch, ni som har eller haft dom vad hade ni för klumpvikt? Skulle gissa på att det är ett ganska brett spann på just detta spöt ... Tacksam för svar
 10. Hej. Jag kan tänka mig att köpa ditt loop cross 12fot 7 för 4000:- kanske blir lite konstigt att fråga såhär.Med vänlig hälsning, Magnus

  1. Makkrus

   Makkrus

   Tyvärr är 4000 kr för lågt för ett helt nytt spö som kostar 10000 kr i affär ! 

    

   Mvh Marcus 

 11. Går i tankarna att komplettera mitt 12 #7 Loop s1 med ett sage method Dock har jag svårt att bestämma mig vilket jag ska ha , skulle vilja höra vad ni som har dom tycker om spöt ! Vad kör ni för klumpvikt på respektive # ? Hur upplever ni dom ?
 12. Funderar på att köpa ett par, dock skulle jag vilja ha reda på lite om dom först ! Är dom värda pengarna ? Vilken linsfärg är bäst? Och ska man ha glas eller plast ?
 13. Makkrus

  Scott radian 13

  Bytte till mig ett i vintras och testa det ordentligt nu i maj ! Har ett 10 #8 sedan innan och det spöt imponerande verkligen på mig, 13 fotades gjorde mig inte direkt besviken heller ! Jösses vilken kraft , makalöst till att få det att flyga ! Någon annan som fiskat mycket med spöt och har något kul att berätta?
×
×
 • Create New...