Jump to content

Gurra_science

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Gurra_science

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/21/1989

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  gstv.blomqvist@gmail.com
 • Telefon
  0735252867

Recent Profile Visitors

2,326 profile views
 1. Tre små runt 30 cm. Tappade en och hade ett följe. Fiskade ganska djupt
 2. Hittade en håv i närheten av Rörvik camping utmed kusten. Återfås vid beskrivning. Hittad lördag 21 september. // G
 3. Tack så mycket. Jag använder min utanpå skjortan eller jackan. På den jag använder har jag ingen krokodilklämma men jag håller med om att det kan behövas ibland; men snarare när man går eller vandrar. Har aldrig haft problemet med att den varit i vägen vid håvning. Bifogar en till bild på den som jag använder idag. På denna har jag satt en liten d-ring vid nackbandet som man kan fästa håvmagneten i. Syns tyvärr inte på bilden.
 4. Jag gjorde ett par egna förra året. Här finns bilder på dessa. Har gjort några fler modeller utöver de två som det finns kort på.
 5. Ja, ett nytt märke som startas under våren tror jag. Har en nära vän som känner grundarna till företaget. Mer än så vet jag faktiskt inte.
 6. Ja det kallas ju inflation som också är en bidragande orsak. Däremot är nog vår PPP (köpkraft) något högre eller densamma idag jämfört med då.
 7. Tror det har tidigare nämnts men det bör nog nämnas igen. Priserna som satts på både spön och nya jackorna är satta utifrån dollarn. Som de flesta vet så har vi en extremt svag krona i dagsläget. En konvertering till SEK från USD gör således att det blir ett väldigt högt pris i svenska kronor.
 8. Jag var där förra sommaren. Hade bra fiske i Grötvallsjön. Två fiskar och massvis med följen på 30 min fiske. Kvällsfiske med Streaking caddis vid södra stranden.
 9. Hej! Ja resan blev av men endast lite fiske hann jag med i Grotvallsjön och Hävlingen. Fiskade en timma i Grotvallsjön och fick två öringar och tappade ett flertal till. Vågar dock inte säga om jag hade tur eller om fisket generellt är bra. I hävlingen hade jag endast några små hugg, inget mer. Pga. Väder blev vandringen kortare och vi skippade därför fosksjöarna. kan beskriva mer i detalj om vårt upplägg om det är av intresse?
 10. En gammal tråd men, angående Loops dry bags så gillar jag dem också men... Hade 35 L men tyckte den inte var optimal att packa grejer i. Stel och otymplig i vissa hänseenden. Svårt att komma in i det lilla ytterfacket om väskan är fullpackad. En klassisk osprey daypack förespråkar jag istället om man är ute efter en väska till fisket. / G
 11. Hej, Vecka 32 bär det av mot Grövelsjön och fjället. Ursprungsplanen är att tälta vid Grotvallsjön, Hävlingen samt nere vid Fosksjöarna. Hur ser det ut på forumet med kunskap om dessa sjöar? Alla tips är värdefulla då jag inte varit i området innan och har således ingen aning om fiskemöjligheterna. Ska vadare med? Vilka flugor ska med? Vilken sjö, om någon, skall prioriteras? Har fler frågor men vi börjar nog med dessa och ser om det finns någon kunskap att inhämta! / Gustav
 12. Låter magiskt ju!! Får man fråga vart du fiskar? Bor själv i Gbg men har inte fokuserat på gäddfiske pga. dålig koll på vilken vass gäddorna lurar i i närheten av Gbg. Pm om du inte vill outa stället här.
 13. Ännu en lanyard såld. Blev en liknande variant som tidigare, dock med ett fåtal justeringar. För er som är sugna på liknande eller andra custom made. Hör av er så ser vi vad vi kan ordna! Vänligen, Gustav
 14. Är inte det där en ny serie av Fiskedrag? Eller har jag fattat fel?
 15. Ja visst är det. Om du vet någon youtube-kanal som har många avsnitt så länka gärna.
×
×
 • Create New...