Jump to content

Gurra_science

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Gurra_science

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/21/1989

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  gstv.blomqvist@gmail.com
 • Telefon
  0735252867

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Söker en rulle till ett tvåhandsspö klass 7 13 fot. Söker en lite billigare rulle så dyrgripar undanbedes. / G
 2. Skicka pm med dina förslag. Vad mer behöver du veta än vilken klass? Grains?
 3. Ute efter rulle och Lina. Har redan spö. Vad ska du ha för rullen?
 4. Söker rulle och Lina till ett klass 7 tvåhands 12,3 fot. pma vad ni har. Undanbedes allt för dyra alternativ. mvh Gustav
 5. Upp. Budget 2000-3000 kr.
 6. Hej, söker ett tvåhandsset för en rimlig peng. Klass 7 eller 8. 12-13 fot. söker främst loopspön såsom evotec, blueline eller liknande med tillhörande rulle och Lina. pma om ni har något liggande. Ungefärlig budget ligger på 2000 kr. mvh Gustav
 7. Tre små runt 30 cm. Tappade en och hade ett följe. Fiskade ganska djupt
 8. Hittade en håv i närheten av Rörvik camping utmed kusten. Återfås vid beskrivning. Hittad lördag 21 september. // G
 9. Tack så mycket. Jag använder min utanpå skjortan eller jackan. På den jag använder har jag ingen krokodilklämma men jag håller med om att det kan behövas ibland; men snarare när man går eller vandrar. Har aldrig haft problemet med att den varit i vägen vid håvning. Bifogar en till bild på den som jag använder idag. På denna har jag satt en liten d-ring vid nackbandet som man kan fästa håvmagneten i. Syns tyvärr inte på bilden.
 10. Jag gjorde ett par egna förra året. Här finns bilder på dessa. Har gjort några fler modeller utöver de två som det finns kort på.
 11. Ja, ett nytt märke som startas under våren tror jag. Har en nära vän som känner grundarna till företaget. Mer än så vet jag faktiskt inte.
 12. Ja det kallas ju inflation som också är en bidragande orsak. Däremot är nog vår PPP (köpkraft) något högre eller densamma idag jämfört med då.
 13. Tror det har tidigare nämnts men det bör nog nämnas igen. Priserna som satts på både spön och nya jackorna är satta utifrån dollarn. Som de flesta vet så har vi en extremt svag krona i dagsläget. En konvertering till SEK från USD gör således att det blir ett väldigt högt pris i svenska kronor.
 14. Jag var där förra sommaren. Hade bra fiske i Grötvallsjön. Två fiskar och massvis med följen på 30 min fiske. Kvällsfiske med Streaking caddis vid södra stranden.
 15. Hej! Ja resan blev av men endast lite fiske hann jag med i Grotvallsjön och Hävlingen. Fiskade en timma i Grotvallsjön och fick två öringar och tappade ett flertal till. Vågar dock inte säga om jag hade tur eller om fisket generellt är bra. I hävlingen hade jag endast några små hugg, inget mer. Pga. Väder blev vandringen kortare och vi skippade därför fosksjöarna. kan beskriva mer i detalj om vårt upplägg om det är av intresse?
×
×
 • Create New...