Jump to content

Springaren

Members
 • Posts

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Springaren last won the day on September 22 2016

Springaren had the most liked content!

About Springaren

 • Birthday 11/08/1976

Information

 • Bostadsort
  Falkenberg västkusten

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  erikbjorn.zetterberg@gmail.com
 • Telefon
  0707849770

Recent Profile Visitors

1,792 profile views

Springaren's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

66

Reputation

 1. Han skulle bara se till att spotta ut en ny Hi-Tec. Danielsson skulle kunna ta vilket pris de vill och folk skulle köpa....
 2. På 90 talet började jag mitt fiske med coated skjutlina, efter ett tag hängde jag mig på nylon skjutline Hajpen för att komma någon meter längre. Efter några år av traslande med olika fabrikat har jag återvänt till att köra med coatad skjutlina sedan några år tillbaka. Jag är färdig med nylon hajpen..... Fördelar med nylon: är någon meter längre kast under optimala förhållanden (som det sällan är) Fördelar med coatad skjutlina: Den flyter och hoppar på strömmen och gräver inte ner sig och fastnar i stenar och grenar. Man behöver inte blötlägga den innan användning (alltid mjuk och rak) Lätt att göra fina skarvar och öglor. Go att fiska med (det känns att man flugfiskar)
 3. Jag vet, helt sjuk att folk orkar hålla på med sina mellanlägg, tror det bara är en dålig vana som många har, och att det smittar av sig på andra fiskare.
 4. Vad tror ni, har laxstammen kollapsat i ån...... mängder med bybrider och inga blanklaxar. De som har ekonomiska intressen för att laxen uteblir hänvisar till den kalla våren.
 5. Jag har haft ett 10 tal GL spön i olika prisklasser och har aldrig varit ute för några spöbrott som varit produktens fel.
 6. Jag uppar denna tråd igen och undrar om det går att få tag på ?
 7. Jag kan bara hålla med. Köp Simms eller Patagonien direkt.
 8. Jag har köpt ett Sage Dart 7,6f klass 4 till det har jag en D original nymph W och Rio Dart klass 4 Jag har varit ute 2 gånger nu i vår och lyckats få några fina Bäcköringar. Kastar 2-6m eller bara firar ut linan. Mycket nöjd med utrustningen. Jag köpte en klass 4 för att i ån finns havsöring och lax som ibland smackar på.....
 9. Ok ? låter rimligt, blir aldrig kast över 8-10m, liten Å men trångt och jävligt men med stora öringar..... något linförslag? Gärna Rio.
 10. Säkert mycket bra, men jag vill till detta fisket inte ha några öglor, och behöver bara en hel flyt.
 11. Barrio linan går bort eftersom den inte är är 2 färgad. Vill ha färgskillnad mellan klump och skjutlina. När jag har köpt Riolinor med en gång har jag aldrig blivit besviken. Någon som testat creek? Dart finns det några test på youtube som jag tittat på. Men gillar den mer neutrala färgen på creek linan.
 12. Tjena. Jag har investerat i ett kort spö för bäcköring fiske. Sage Dart 7,6 klass4. Jag har bestämt mig för antingen Rio dart eller creek lina i samma klass som spöt. Någon som testat båda? Underhandskast 2-10m för det mesta. Erik
×
×
 • Create New...