Jump to content

Springaren

Members
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Springaren last won the day on September 22 2016

Springaren had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About Springaren

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/08/1976

Information

 • Bostadsort
  Falkenberg västkusten

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  erikbjorn.zetterberg@gmail.com
 • Telefon
  0707849770

Recent Profile Visitors

1,299 profile views
 1. Svart är inte bra, brunt är bra.😁
 2. Sedan 2002 har jag haft 2 par Simms G3 varare. Det tredje paret hänger i garderoben och väntar på att tas i bruk. Ett av paren har varit inne för lagning två gånger, byte av gravel guards (någon tun skit som Simms hade på någon årsmodell) och en reva i skrevet efter taggtråd.Jag fiskar 40-80dagar/år lax Öring i snårig skogsmiljöer. Slutsatser om det är prisvärt får du ta själv.
 3. Inte byta mot ett Sage GFL 8124-3 GIV ? + lite cash.

 4. Hej Hur gör ni snygga huvud lackningar av pluppis och krokflugor och vad använder ni för lim/lack.
 5. Springaren

  Slinga?

  Förstår inte varför laxen skall krokas på annat sätt en andra fiskar. Jag krokar när jag känner fisken. Jag landar 9-10 laxar.
 6. Bra liten film men pojkarna borde jobba med sitt ordförråd och inte svära i varje mening, låter inte klokt!! Annars bra.
 7. Mellanlägg är någon form av tix för endel flugfiskare, dom måste bara göra det för att någon gång har dom fått till ett kast som kommit några meter längre. Jag har själv varit där. Men det är bara att vara hård med sig själv och lägga av med det för efter någon dags utan förstår man att dom inte behövs. Kan behövas om man fiskar något bakvatten med sjunklina dock.
 8. Owner s 8-10. Krokar och sitter bra. Liten hulling som skadar minimalt vid cr. Höst fisket klämmer jag in hullingarna inga rivsår och lätt att pilla ut kroken. St 6 och 12 har jag dåliga erfarenheter med böjda krokar så i dom storlekarna kör jag annat.
 9. Som ett gummiband, glöm den och köp något annat.
 10. Hej hej har du cross 11 fot kvar eller är det sålt?

 11. Tycker man kan ha kvar original och döpa om LW till klassik. Ta bort FW och göra någon ny lite coolare och mordernare rulle. Lite coola färger hade inte skadat heller...,,
 12. Vill vi inte ha något nytt snart.... jag vet att rullarna i dag är kanonfina och outslitliga och har själv ett 10 tal. Men är det inte dax att komma med något nytt formspråk??
 13. Jag använde ett tag enkelkrok men upplevde att dom gjorde mycket mer skada på laxens mun. Den liksom skar upp stora sår och laxen gick inte att sätta tillbaka. Spicielt på stor fisk. Minst skada tycker jag en liten hullingfri trippel är, den sitter fast i munnen tills man drar ut den.
 14. Jag håller med ISMO , musiken bara förstör den annars mycket bra filmen. Låt det vara naturligt.
×
×
 • Create New...