Jump to content

Pocko

Edgemember
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Pocko

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/29/1966

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  markopalm66@gmail.com
 • Telefon
  0704242047

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. Vi var ett gäng på 5 pers över för två veckor sedan men gick också bom för utom på en liten besa. Denna gång var våren alltför sen jämfört med tidigare år. I många vikar låg det fortfarande is o vattentempen låg fortfarande under två grader + att det var lågvatten gjorde det denna gång för svårt men vi kommer tillbaka ;-)
 2. Vision Loikka, Simms Rivershed o Simms Vapor
 3. Ja då tittar du givetvis ovanför den ditsatta förstoringen. Ibland får man givetvis passa sig så man inte tittar i förstoringen när man ska se på Långt hålll, blir lite vimsiigt då .
 4. Kollade på nätet o paketet för "Hydrotac bifocals" såg bekant ut så det var säkerligen dem jag hade.
 5. Ska checka när jag kommer hem nästa vecka men jag har för mig att det var ett amerikanskt märke.
 6. Jodå de funkar. Köpte sådana genom min lokala optiker förra sommarn o har nu Monterat dem på de flesta av mina billigare polariserade solglasögon. Bättre är Ju givetvis de färdigslipade i underkant (mau jim) jag har men nu kan jag ju även använda de billigare varianterna. De kit jag köpte var som ett ark där du själv fick klippa till biten o sedan klistra i underkant av brillorna. Har ännu ingen erfarenhet av hur långvariga de är men nog förstorar de i alla fall o underlättar mycket vid flugbytandet.
 7. Pocko

  Bråviken

  Hejsan ! Kommer över till Motala o skulle gärna vilja ta ett pass i Bråviken. Finns här någon vänlig själ som skulle kunna tänka sig o ta med mig ut på havsöringsfiske då jag inte alls känner till var ni fiskar ?? Vore väldigt tacksam ifall jag kunde tillbringa en dag ute med någon av er Bråviksfiskare. Har bil o kan ta mig ut. Skicka mig ett mail (imago@kolumbus.fi) eller svara här i tråden. Är där t o m torsdag nästa vecka
 8. Pocko

  Helikopter

  Nu ska vi inte vara sånna Göran Har även bra erfarenheter av: http://www.fiskflyg.se/
 9. Inte haft problem med zip-vadare o kommer nog inte återgå till de vanliga modellerna utan dragkedja längre. Nästa byxa blir förmodligen den nya modellen Havu från Vision o med Zip givetvis, en väldigt mjuk o fin byxa. http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=33&c=34&pid=367
 10. Berätta gärna hur den funkar i verkligheten när du testkastat den en dag, nyfiken
 11. Joo den krokar säkert bra det tvivlar jag inte på men är lite skeptisk till om inte kroken sitter fast någonstans i flugan när du kastar med den. Vad är det där gummilimmet för något, vart köper du det ?
 12. Aah ok ! har du testa den i fiske/kast ?? blir inte skinnet hårt när det limmas o därmed får inte flugan den "naturliga" gången" i vattnet ? (är inte bekant med form gummi) o håller limmet fortfarande ihop efter en dags kastande ?
 13. Hej ! Sitter kroken lös i monfil e.d o fritt ifrån zonkerskinnet ? har du testat att kroken inte snurrar sig eller sätter sig fast i Zonkern när du kastar ?? I övrigt så ser de trevliga ut o säkert gångbart för havsöringen
×
×
 • Create New...