Jump to content

MDahlstedt

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About MDahlstedt

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/15/1994

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Bergeforsen

Recent Profile Visitors

588 profile views
 1. fodrad, Fits nålen. Såg något på frödins blogg om en tubing device för att köra ofodrat, kanske något som kommer
 2. Många bra havsörings älvar/åar i området, vilket skvallrar lite om att det finns bra med öring i havet. Jag fiskar runt svall och härnösand, här nere är hösten bäst, några veckor innan dom ska upp på lek. Då kommer dom in kustnära och ska äta upp sig en sista sväng, då kan det vara race. Kan tänkta mig att det är samma visa där, om inte bättre;) bind några tobisar och andra fiskimitationer, dom täcker nästan hela året förutom på vintern då kan det fungera med stygga rosa/orangea diverse flugor. Ut och kör! enda anledningen att det fångas så lite flugöringar på norrlandskusten är att det är så få som fiskar! Mvh
 3. Indalsälven (bergeforsen) - Ljungan - Ljusne . Betongälvar men det brukar nappa:)
 4. Stinger 14'' 9/10 3delat. Numera pensionerat och ersätts av Radian 14'' #9, hoppas det lever upp till sin föregångare;)
 5. 34-36 kör jag. Lättare än många jag träffat med samma spö.
 6. Håller med föregående, Guidelines är grym, jag använder min hela tiden med. Den är lite tjockare än tex visions och simms, men har man lite extra plats under vadarjackan så är det bara skönt!
 7. Lax, alt hybrid. Tror inte det är en öring, fin fisk grattis.
 8. Skakar liv i tråden ! Någon som fiskat sammanflödet av Tavvaätno och Rostueatno efter lax? Tacksam för svar.
 9. okej, tack så mycket! kom över en 27g idag så jag ska prova den och se.. känns det för lätt så isf 31 men tack endå J
 10. tjena, testar här istället, postade i spön innan och nu såg jag att trådarna här var mer lik min. "Tjena, har köpt ett stinger 12,6 och funderar lite över vad jag ska köra med för lina på det. Angivet på klingan är 28gram, men dom flesta #8-9 klumparna väger runt 31. Gillar rio's afs, den väger 31gram #8-9 så då är frågan om man ska köpa den eller den under 7-8 som väger 27gram. ett alternativ är väll att köpa 8-9 och kapa, men det har jag aldrig gjort förut så det vill jag helst undvika om det går. vad tycker ni ? någon som har samma spö, isf vad har du för lina till det?"
 11. Tjena, har köpt ett stinger 12,6 och funderar lite över vad jag ska köra med för lina på det. Angivet på klingan är 28gram, men dom flesta #8-9 klumparna väger runt 31. Gillar rio's afs, den väger 31gram #8-9 så då är frågan om man ska köpa den eller den under 7-8 som väger 27gram. ett alternativ är väll att köpa 8-9 och kapa, men det har jag aldrig gjort förut så det vill jag helst undvika om det går. vad tycker ni ? någon som har samma spö, isf vad har du för lina till det?
×
×
 • Create New...