Jump to content

trigger hammer

Edgemember
 • Content Count

  12,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

trigger hammer last won the day on March 25

trigger hammer had the most liked content!

Community Reputation

202 Excellent

About trigger hammer

 • Rank
  Classic Member
 • Birthday 09/09/1967

Information

 • Bostadsort
  Götene

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ohlsson.clas@telia.com
 • Telefon
  0709504886

Recent Profile Visitors

5,836 profile views
 1. Hittade denna film på Google Play och det var en feelgood film om 90 årige flugfiskaren Joe Humphrey Och klart sevärd.
 2. Gör samma för alla arter och flugor som sitter på , jag kastar ut skiten bara och hoppas på det bästa.
 3. Ok rättelse tror på en vikrig sak inte er sak , jag fortsätter nog att gå omkring och sura lite och göra lite miljövänliga saker och val även om jag vet att det är för min egen skull och nu när vårsolen börja lysa igen är förra årets torka och hetta redan glömd för nu kör vi igen.
 4. 😀Vem har sagt att jag tänker så Henka? Jag pratar bara om hur generationen män 25-80 år till 85 % i Sverige eller europa eller i stora världen förhåller sig till klimat och miljöfrågan och hur svårt det blir när det inte är denna inflytelserika grupp av människor som driver dessa frågor framåt utan står på bromsen. Givetvis kan man hitta folk både äldre och yngre som inte har det tänket men jag kan hitta farmförallt hur många yngre killar som helst som avskyr miljö och klimatdebatten.Men på det stora hela är min uppgivenhet inom ämnet välgrundad och det är bra att du och andra fortfarande tror på er sak och det är bra så jag kan bara tyvärr konstatera att den grupp av folk som har medlen och makten inte är intresserade i frågan på riktigt.
 5. Möjligt så men ändå det utslag som reflekterar landet i stort och kör det i Forshaga och återkom med vad folk sa , söders höjder är väl knappast referens för hela Sverige 😁
 6. Jo visst köper jag begangnade prylar av polare och diverse sälj sidor, det är ju kanon! nästan nya prylar för en billig peng och det finns ju även bra reapriser här och var på flångnytt om man nu vi ha det. Men klimatet ? nja är denna klimathysteri så stor och klimatångest och för all del även miljöfrågan som våran media gör gällande? . Som en 50+ gubbe kan jag väl lungt konstatera att i min generation och en bit över och under är inte klimatet /miljön en stor fråga varken i mitt privata liv eller arbetsliv, gör en gallup själva ibland vänner/ släkt och arbetskamrater och fråga hur många ens som tror att klimathotet finns eller skulle i så fall bero på mänsklig påverkan så får ni se vad utslaget blir. Det stora hela utav folks tänkande av förra årets hetta och torka var att det var för jävla tråkigt med grillförbudet och att inte hettan fortsatte in i september oktober, så den bild som media vill visa att klimatet och miljön är en så viktig fråga för folk är inte sann och samma personer i alla dessa morgon tv program värdar som sitter och disskuterar klimathotet med diverse forskare kan 10 minuter senare fråga väderpresentatören om när värmen kommer och då kan det visa 8 januari! i kalender vilka dårar!. Nä vår enda chans är att dom som kallas klimatförnekare har rätt att alla forskare och rapporter som visar på klimatförändringen är bluff som dom säger för om det är upp till mänskligheten att göra dom livsstilsförändringar som skulle behövas för klimatet och miljön som forskarna säger så är vi så in i helvete!!! körda.
 7. Jag är för lat och för dålig på att ta hand om fisken jag bonkar därför sker det inte så ofta , men jag har inga problem med att ha ihjäl fisk som det blir en god måltid av för det är gott men då måste det bli något bra av den annars kan det kvitta .Har inga moraliska problem varken att boka fisk eller släppa tillbaks dom givetvis sker bägge med omsorg för beståndet och c&r har aldrig varit en fribiljett för mig att kunna fiska hårdare utan att behöva tänka på vad jag gör .
 8. Från vår till höst blir det väl fjädermygg, bäcksländor, några parachute Adams i olika storlekar och färg för att täcka olika dagsländor, foam baggar, myror, mätarlarver vissa år .Danicor, simsländor under den perioden och sedan land insekter och några cdc & elk säsongen ut .
 9. Fixat ! Även om jag är uppgiven totalt inom ämnet och vad som lär hända
 10. Käften på dig din läppa löse Skövde bonne !!! Fan du skickade ju upp halva Norge till den enda stackars å som fanns och det var som i Baltak ! Och dom knackade öring ned!!så tala är silver och tiga ör guld 😁😁
 11. Öppnade spöskåpet och undrade varför har du alla dessa spön! Du fiskar ju knappt alls
 12. Hej! 

  Jag är intresserad av räkorna

  Mvh Clas

  1. Show previous comments  6 more
  2. trigger hammer

   trigger hammer

   Trigger 67 är det nog 

  3. Coach

   Coach

   Tackar, jag sänder iväg imorgon.

  4. Coach

   Coach

   Har räkorna landat?

 13. Rätt så sorligt kapitel egentligen vad man skall äta för fisk, odlad lax är skit , fisken från vänern ,vättern , östersjön jag den feta fisken i alla fall är proppad med dioxin och andra miljögifter, i och för sig rökar man ett paket cigg om dagen så kanske dioxinet inte är det som dödar dig men visst är det något att kämpa för framöver att kunna ta hem en fisk man själv fångat utan att den klassas som gift
×
×
 • Create New...