Jump to content

HoppandeHarren

Members
 • Posts

  201
 • Joined

 • Last visited

About HoppandeHarren

 • Birthday February 8

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lukaslahtinen@gmail.com
 • Telefon
  0705873079

Recent Profile Visitors

1,802 profile views

HoppandeHarren's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

2

Reputation

 1. Man tackar . Men ljudet har lite problem, jag håller med. Hoppades bara ingen skulle märka
 2. Tycker det är skitkul att titta på Williams program, mest utav den anledningen att det är jävligt kul att kommentera "DEN ÄR FIN!, FIN!, FIN!".
 3. Kan vara något ur hobbyn geocaching, där man gömmer saker och ting på märkliga ställen som senare folk letar reda på via GPS.
 4. Lite för stor i mina smak, men en häftig upplevelse iaf.
 5. Fiska maximalt antal dagar under 2013 Utveckla min flugkastning samt fisketeknik Vidga mina vyer Ta en tur eller två norrut, alternativt fjällen Binda flugor utav bara h****te! Njuta så mycket jag bara kan. Ta ett par dagar med riktigt "vildmarksfiske" Samt fånga en riktig bumling till Harr/Öring
 6. Bananen kan även "imitera" en pomfritt, perfekt för feta öringar.
 7. HoppandeHarren

  Experimentflugor

  experimentflugor av olika slag.
 8. Här några utav dagens experiment. Bilden till vänster är inget vackert barn, men det roliga är att det gröna överst på flugan är ett godisnöre av typ vingummi konsistens. Bilden till höger ska föreställa ett äpple och en banan (bananfluga)
 9. En mycket intressant historia som mycket väl kan vara sann, jag har själv hört flera sådana. Men som sagt så har de flesta vatten lekande regnbåge som tex Baltak eller norrbyströmmen, problemet är vad som händer sen. Teorin är att ynglen dör pga av bristande vattenkvalitet eller liknande men det är inte helt osannolikt att några få yngel överlever.( som i videon i tidigare inlägg visas regnbågslek i Baltak ,men med tanke på att området är kraftigt "söndervadat" så är frågan hur många av romkorn förblir hela.
×
×
 • Create New...